کلا این بحثهای دو سه صفحه ای رو مطالعه کردم و سردرگم شدم!
بنده نه تعصب الکی به نرم افزار یا شرکتی دارم نه چیز دیگه فقط نظرات شخصیم رو بصورت استنباطی عرض می کنم. اونی که من رو مجاب به استفاده از نرم افزار امنیتی میکنه تست و نتیجه عملیه تا تبلیغات.
1.استفاده از DNS ، بیشتر شبکه ای مثل اینترنت میخواد. حالا تو شبکه های محلی یا اداری که ربطی به اینترنت نداره این موضع که مطرح کردید نبود NIDS مشکل ساز نخواهد بود؟ چون ممکنه کاربر هکری بخواد کدهای ضد امنیتی رو تو شبکه تزریق کنه!
2.موضوع دوم تقریبا نقض موضوع اوله : اینکه آیا ممکنه شرکت امنیتی کمودو به این راحتی مو لا درز امنیتش بره؟ باور نکردنیه خوب یعنی ما این ایراد رو بفهمیم و پروگرمرهای امنیتی کمودو ندانسته به حذف این موضوع مبادرت کنند؟ یکم منطقی نیست شاید ماژول امنیتی دیگری جایگزین این مورد شده باشه
3.در استفاده از کمودو سردرگم کردین مارو! دارم فکر می کنم کمودو به این قدرتمندی آخه چرا تو لیست تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جا نگرفته باشه
4. تا آخرین اطلاع ثانوی کمودو رو توتیای چشم خواهیم کرد (گرچه تو سایت فوق الذکر f-secure رو برترین اعلام کرده)
کاربر عزیز هیچ کدوم از ما تعصبی روی کومودو نداریم،چون نیازی به این کارها نیست،
چون کری خوانی بیرون از رینگ فایده ای ندارد،همه چیز در میدان مبارزه معلوم میشود...
در مورد سوال اول شما:ساختار فایروال بسیار پیچیده تر از ساختار آنتی ویروس هست،توصیف اون خیلی تخصص می خواد،در ساده ترین سطح اگه بخواین اطلاعات کسب کنین،من کتاب

رو از اینجا
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کنین،متوجه میشید که حقیقت چیز مغایری با مباحث پرداخته شده در اواخر این تاپیک هست،
در مورد سوال دوم:کومودو 600نفر کارمند داره که بیشتر از یک سومش افراد متخصص تراز اول هستند،
کومودو تمرکز کاریش روی اینترپرایز هست،و مثلا" در لینک زیر برید،متوجه میشید،که کومودو 27000 راهکار برای نفوذ به هر شبکه ای رو در اختیار داره و شرکتای بزرگ برای تامین امنیتشون راهی جز مشاوره با کومودو ندارند!!!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال سوم:خود من هم بسیار ناراحت شدم،چون کومودو در داینامیک تست av-com شرکت نکرد،تستی که از تمام لایرهای امنیتی سوئیت ها استفاده میشه....
در مورد سوال آخر.....
f-secure اگر چه برترین انتخاب شد،و شاید حقش بود....
ولی قطعا" در نبود محصولات شرکت کومودو و gfi در لیست تست ،اعتبار این تست پایین میاد....
****پشتیبانی ریموت کنترل کومودو،که دوماه میشه رایگان ازش میشه استفاده کرد،رو حتما" تجربه کنید