تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 159 از 265 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

داره خودمونی میشه sarah333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    این اینترنت مخابرات که همه سایت ها رو فیلتر کرده هیچ سایت موسیقی باز نمشه و سایت های دانلود کتاب هم تک و توک کسی نرم افزار فیلتر شکن قوی برای فیلترینگ مخابرات سراغ داره در ضمن راست که هر چیزی که دانلود میکنیم و به هر سایتی که میریم مخابرات میتونه بفهمه و پیگیرمون بشه؟ اگه راسته راهی برای فرار از این موضوع هست؟

داره خودمونی میشه sarah333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان مشكلي داشتم از دوستان هر كسي مي تونه لطفا راهنمايي كنه

من ديروز براي سرويس adsl مخابرات ثبت نام كردم وگفتند كه تا امروز وصل مي شه بعدش امروز كه من مودم اكبندمو در اوردم وبه pc وصل كردم وكانكشن ساختم و كاراشو انجام دادم(كه فكر مي كنم همه ي كار ها رو درست انجانم دادم)

همين كه خواستم به نت وصل بشم با خطايي مواجه شدم كه اسمش 674 بود نميد ونم حالا بايد چيكار كنم

اصلال هنوز نت من از شركت مخابرات فعال شده اين ارور به خاطر همينه يا نه تو نصب مودم اشتباه كردم البته من چك كردم همه ي مراحل رو فكر مي كنم درست باشه در ضمن من با usb مودم رو به pc وصل نكردم با پورت ethernet اين كار رو انجام دادم

لطفا هركي مشكل من رو مي تونه حل كنه يه راهنمايي به ما انجام بده خيلي اعصابم خورده

بازم تشكر مي كنم از پاسخگوييتان
    مبارک باشه
    2-3 روزی طول میکشه تا وصل بشه چرند گفتن 1روزه وصله (راستی مودمت چی هست( مارک و نوع)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مبارک باشه
    2-3 روزی طول میکشه تا وصل بشه چرند گفتن 1روزه وصله (راستی مودمت چی هست( مارک و نوع)

مرسي از پاسگوييت چون من خيلي نگرانم كه نصب مودم رو اشتباه انجام داده باشم اين طور كه شما مي گيد پس احتمالا هنوز وصل نكردند

مودم من D-link هستش
    مدلSL-2520U

همچنين نوشته قابليت پشتيباني از ADSL2/+2 رو هم داره

دربارهي اينكه چه جوري مطمئن بشم درست مراحل نصب رو انجام دادم هم يه توضيحي مي ديد ممنون

بازم سپاس گذارم

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان مشكلي داشتم از دوستان هر كسي مي تونه لطفا راهنمايي كنه

من ديروز براي سرويس adsl مخابرات ثبت نام كردم وگفتند كه تا امروز وصل مي شه بعدش امروز كه من مودم اكبندمو در اوردم وبه pc وصل كردم وكانكشن ساختم و كاراشو انجام دادم(كه فكر مي كنم همه ي كار ها رو درست انجانم دادم)

همين كه خواستم به نت وصل بشم با خطايي مواجه شدم كه اسمش 674 بود نميد ونم حالا بايد چيكار كنم

اصلال هنوز نت من از شركت مخابرات فعال شده اين ارور به خاطر همينه يا نه تو نصب مودم اشتباه كردم البته من چك كردم همه ي مراحل رو فكر مي كنم درست باشه در ضمن من با usb مودم رو به pc وصل نكردم با پورت ethernet اين كار رو انجام دادم

لطفا هركي مشكل من رو مي تونه حل كنه يه راهنمايي به ما انجام بده خيلي اعصابم خورده

بازم تشكر مي كنم از پاسخگوييتان
    شما اول بايد ببينيد خطتون رانژه مخابرات شده يا نه براي اطمينان از اين امر مودم رو روشن كنيد چراغ مربوط به ADSL مودم بعد از چند چشمك زدن كوتاه بايد ثابت روشن بمونه در اين صورت خط شما وصل شده و گرنه بايد صبر كنيد تا خطتون رو رانژه كنن.

مراحل نصب مودم هيچ كاري نداره خودتون هم گويا درست انجام دادين. كابل LAN رو به پشت مودم در قسمت مربوطه وصل كنيد و از اون طرف به سوكت كارت شبكه پشت كيس متصل مي شه.

بعد كابل تلفن يا Line رو به قمست پشت مودم در محل مورد نظر وصل كرده و دو شاخه اون سرش رو به پريز تلفن بزنيد.

آداپتور مودم هم كه كاري نداره.

بعد تنظيمات داخلي مودم هست IP مودم معمولا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هست و يوزر و پسورد براي ورود به صفحه كانفيگ مودن هم admin ه.

وقتي وارد شدي 2 تنظيم مي توني براي مودمت انجام بدي:

1- يا اتصال اتوماتيك PPPOE كه با وارد كن يوزر نيم و پسورد مخابرات در داخل خود مودم به محض روشن كردن مودم به اينترنت وصل مي شي.
    2- يا اتصال دستي (غير اتوماتيك)
    Bridgeكه براي اين نوع اتصال نياز به ساخت كانكشن و وارد كردن يوزر و پسورد مخابرات هست.

در حالت اول كه يوز نيم و پسورد رو در مودم در جاي مربوطه وارد مي كني برخي تنظيمات در اين نوع اتصال به شرح زيره:

MTU معادل 1500

Authentication Method در حالت Auto

در حالت دوم هم كه تنظيمات خاصي لازم نداره بعد از انجام تنظيمات هر كدوم از اتصالات در پايان كارد دكمه Save‌بايد زده بشه و 2 دقيقه صبر كنيد تا تنظيمات ثبت شود.

توجه در هر 2 حالت:

Encapsulation Mode بايد روي LLC باشه.
    Last edited by mehrdad38; 10-02-2011 at 09:57.

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام بر و بچ . یه مدت نبودم . میبینم که سرعتاتون تغییر نکرده . من هم هنوز در حال کشمکش با مخابرات هستم . بچه ها یه سوال conncetion شما تو عکس زیر چه ip هایی داره ؟

واسه من هیچی نیست ؟
    چرا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

سلام بر و بچ . یه مدت نبودم . میبینم که سرعتاتون تغییر نکرده . من هم هنوز در حال کشمکش با مخابرات هستم . بچه ها یه سوال conncetion شما تو عکس زیر چه ip هایی داره ؟

واسه من هیچی نیست ؟
    چرا ؟

شما اگه DNS هاتونو خودتون تنظیم کرده باشید باید اونجا اون DNS ها و IP ها باشه
    در غیر این صورت شما گزینه های بالای اینارو فعال کن خودش اتوماتیک کارشو انجام میده.

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

واسه من که امروز افتضاح بوده. الان تونستم وارد P30World بشم. فقط سایت دانشگاهمون رو باز می کنه.

8. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

واسه من که امروز افتضاح بوده. الان تونستم وارد P30World بشم. فقط سایت دانشگاهمون رو باز می کنه.
    حالا خوبه برای شما سایت دانشگاهتون رو باز میکرده
    برای من فقط سایت خود مخابرات چیه 1899 همونو فقط باز میکرد
    از صبح تا الان
    الان دیگه درست شد

واقعا بودن اینترنت یه درده نبودش یه درد دیگه

10. این کاربر از MERLIN_BOZORG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تائید میشود !!

ما هم که عازم خدمت بیدیم دیگر انگیزه ای برای سر و کله زدن با چیز نداریم !!! همین 160 برای این چند روز حیاتمان زیادی هم بید !!!

12. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

برای من درست شد. الان سرعت فیکس روی 234kbps هست. امیدوارم دوباره خراب نشه. برای دوستان هم درست شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •