به نظر شما ممکنه مودم بعد از 1 سال کار شاید زیاد خراب بشه؟؟؟
به نظر شما ممکنه مودم بعد از 1 سال کار شاید زیاد خراب بشه؟؟؟
این به مودم بستگی داره
مثلا من دو سال و نیمه که TD 8811 دارم ولی کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم
من ممکنه در این یه سال ازش زیاد کار کشده باشم مثلا از 7 روز 4 یا 5 روز یک سره روشن بوده.
بستگی داره به مودم و شانستون
من 3 4 سالی هست که مودم td8810 دارم و تا حالا هیچیش نشده
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
مشکلی نداره ، شرکت اینا رو طوری میسازن که با سخت ترین شرایط کار کنن
اما اگه هر روز خاموش بشه (حتی چند ساعت) خیلی بهتره![]()
من به یک نتیجه رسیدم.
فکر کنم ماله سرور باشه مثلا:
من با Uploadfa دانلود میزنم 9 ساعته سر 4 ساعت قطع میشه به دلیل رایگان بودن.
اما با سرور uploadbaz یا hipfile میزنم پرمیوم یا رایگان اصلا قطع نمیشه.
سلام دوستانی که از مرکز فجر اینترنت دارن یا کسانی که مشترک حسابگر هستند کمک کنند.
من از حسابگر اشتراک دارم چند ماهه هر 5 دقیقه یه بار تایم اوت می شه زنگ زدم شرکت میگه مشکل از اینجا نیست
وقتی ping 4.2.2.2 -t رو تو اجرا می کنم request time out میزنه خیلی هم این وضع شدیده کسی میدونه چه دلایلی می تونه داشته باشه؟
سلام به همشهری های گل.من یکساله که از شاتل سرویس میگیرم ولی به خاطر این مسخره بازیهایی که تو این چند روزه درآوردن میخوام از مخابرات بگیرم.چند تا سوال دارم که اگه جواب بدین ممنون میشم.بیشتر شرکت ها از 128 تا 512 سرعتش یکیه مخابراتم اینجوریه یا فرق داره؟ بعد سرعت رو محدود نمیکنن یا قطعیش زیاد نیست؟ مرکز مخابراتی ما آزادیه برای خرید باید برم اونجا؟ 512 به نظرتون خوبه بگیرم؟ 15 صفحه قبل رو گشتم ولی جواب سوالامو نگرفتم.اگه جواب بدین ممنون میشم.![]()
سلام بر شما
سرعت مخابرات واقعی هست 128 دانلود 16 ، 256 دانلود 32 ، 512 دانلود 64 و به همین ترتیب تا 2048
سرعت رو هم محدود نمیکنن
در مورد قطعی فکر نکنم هیچ ارائه دهنده ی سرویس ADSL پیدا بشه که قطعی نداشته باشه به دلایل مختلف مخابرات هم از این قاعده مستثنی نیست اما مخابرات به مراتب کمتر از شرکتهای دیگه قطعی داره
برای برقراری سرویس هم باید برید دفاتر مخابراتی یه سر به مرکز مخابراتیتون بزن دفاتر مخابراتی رو بهت میدن
512 هم خوبه اگه بیشتر هم باشه که چه بهتر
موفق باشی
ممنون.خیلی لطف کردی![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)