تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 284 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ؛
    چرا اپل ، آیفون 4 رو جوری طراحی کرده که مینی سیم کارت بخوره؟؟ علت این کار چیه؟؟ مگه سیم کارت معمولی چه ایرادی داره؟ راستی ، تو بقیه کشورها هم مردم میرن سیم کارتشون رو قیچی می کنن که قابل استفاده برای آیفو ن4 بشه؟؟؟
    ممنون
    به دلیل طراحی منحصر بفرد گوشی و کم تر شدن ضخامت گوشی و به قول خود استیو brilliant engineering که توو طراحی به خرج دادن نیاز به فضای بیشتری داشتن ، به همین دلیل باید از میکرو سیمکارت به جای سیمکارت استفاده کرد!

2. این کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

ممنون ؛
    در کشورهای دیگه خریداران آیفون4 چی کار می کنن ؟؟؟ آیا اپراتور به اونها مینی سیم کارت می ده؟؟؟ یا مجبورن که سیم کارت رو قیچی کنن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .من الان نزدیک 2 ماهه که آیفون 4 دارم .ولی از عکسبرداری و فیلبرداریش زیاد راضی نیستم و به نظرم خیلی رنگهار رو به خصوص رنگ قرمز رو غیر طبیعی و پررنگ میگیره .عکسهای توی محیط بسته که نویز بسیار زیادی داره و من تا حالا تو هیچ 5 مگاپیکسلی اینقدر نویز ندیدم .در مورد فیلمبرداریش هم کافیه که تو خونه فیلم بگیری از جایی که اجسام پر رنگ مخصوصا با رنگ قرمز زیاد باشه .فقط ببینید که چه افتضاحی در میاد وانگار که با سطل رنگ ریختن روی فیلم .(اکثرا فیلمهای در شب توی محیط خونه ) .آخه لامسب تنظیماتی هم نداره که بتونیم نور رو کم یا زیاد کنیم .حالا دوستان برنامه ای یا روشی دارند که بشه موقع فیلمبرداری تنظیمات بهتری ارائه داد .ممنون میشم چون خیلی واسم مهمه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه سوال هم از اساتید داشتم .برنامه هایی که cydia نصب میکنم رو چطوری میتونم پاکش کنم .چون این برنامه ها رو با wifi میریزم توی گوشی و معمولا برای پاک کردن برنامه ها از آیتونز که استفاده میکنیم حتما با خام اون برنامه رو توی کامیوتر داشته باشیم و در آخر اینکه آیا کدی برای فرمت کارخانه ای مثل گوشیهای نوکیا داره یا نه یعنی همه چیز از گوشی پاک بشه و به روز اولش برگرده.ممنونم

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه سوال هم از اساتید داشتم .برنامه هایی که cydia نصب میکنم رو چطوری میتونم پاکش کنم .چون این برنامه ها رو با wifi میریزم توی گوشی و معمولا برای پاک کردن برنامه ها از آیتونز که استفاده میکنیم حتما با خام اون برنامه رو توی کامیوتر داشته باشیم و در آخر اینکه آیا کدی برای فرمت کارخانه ای مثل گوشیهای نوکیا داره یا نه یعنی همه چیز از گوشی پاک بشه و به روز اولش برگرده.ممنونم
    برای پاک کردن package از سیدیا اینطوری عمل کنین :

cydia-->manage-->packages--> select your package that u want to delete-->press Modify --> press Remove

7. 2 کاربر از payamf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

ممنون دوست عزیز !

یه جای خوب و منصف سراغ داری که به من مبتدی نندازه ؟
    با سلام
    براي خريد ميخوايد؟
    بهترين جا كه همه دوستان هم معرفي ميكنن پاساژ علاءدين (دفينه‌) هست

موفق باشيد.

دوستان نمیشه با آیفون عکس فیلم و آهنگ و این چیزا بلوتوث کرد ؟
    با سلام
    خير دوست عزيز
    در حالت معمولي بلوتوث نميتوانيد بكنيد
    فقط ميتونيد از بلوتوث براي منظورهاي كاربري ديگه استفاده كنيد
    بعد از جيلبريك گوشي ميتونيد قابليت بلوتوث رو با نرم افزارهاي گوناگون باز كنيد

موفق باشيد.

سلام دوستان عزیز ؛
    چرا اپل ، آیفون 4 رو جوری طراحی کرده که مینی سیم کارت بخوره؟؟ علت این کار چیه؟؟ مگه سیم کارت معمولی چه ایرادی داره؟ راستی ، تو بقیه کشورها هم مردم میرن سیم کارتشون رو قیچی می کنن که قابل استفاده برای آیفو ن4 بشه؟؟؟
    ممنون
    با سلام
    شايد يه دليل ديگه اين باشه كه همه چيز داره ميره سمت كوچك و ريز شدن باشه
    مثلا تكنولوژي هاي پيشرفته ي الان همش دارن به سمت كوچيكتر شدن و كارايي تر شدن ميرن

موفق باشيد.

9. 3 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان چطوری میشه برنامه ها رو پاک کرد؟
    منظورم برنامه هایی هستن که تو 10 صفحه دسکتاپ نیستن و با سرچ باید پیداشون کنم.
    چون تعداد برنامه ها زیادن رو گوشی بعضی هاشو میخوام پاک کنم.
    یه سوال دیگه؟چطوری میتونم همه برنامه ها رو تو دسکتاپ ببینم.برنامه ای هست که بشه تعداد دسکتاپ رو زیاد کنه و دیگه بدون سرچ کردن پیداشون کنم؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان چطوری میشه برنامه ها رو پاک کرد؟
    منظورم برنامه هایی هستن که تو 10 صفحه دسکتاپ نیستن و با سرچ باید پیداشون کنم.
    چون تعداد برنامه ها زیادن رو گوشی بعضی هاشو میخوام پاک کنم.
    یه سوال دیگه؟چطوری میتونم همه برنامه ها رو تو دسکتاپ ببینم.برنامه ای هست که بشه تعداد دسکتاپ رو زیاد کنه و دیگه بدون سرچ کردن پیداشون کنم؟
    با سلام
    شما ميتونيد آيفونتون رو به كامپيوتر وصل كنيد و برنامه ها رو از طريق آيتونز پاك كنيد
    به اين صورت كه در قسمت iPhone تون در منوي سمت چپ ميريد
    و از سمت راست به تب Apps ميريد

سپس از اينجا برنامه هايي كه در صفحات مختلف ريخته شده رو پاك كنيد

----
    اما براي سوال بعدتون؛ شما بايد سيستم عامل جديد كه موسوم به iOS 4 هست رو با توجه به سازگاريش با گوشيتون نصبش كنيد و بتونيد فايلهاتون رو در پوشه هايي جداگانه بريزيد به تفكيك
    كه اينطوري حدود صدها برنامه ميتونيد نصب داشته باشيد

موفق باشيد.

12. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سری سوال دوستان:
    1-الان قیمتش چقدره؟ (32 گیگ) (آخه میخواستم بفروشم به مامانم،قیمت نوش رو بگید لطفا،چون هنوز خیلی تغیر نکرده: د ی)
    2-این جیلبریک آپدیت جدیدش اومد؟(ببخشید اگه کمی اطلاعاتم قدیمیه)
    3-من تا چند وقت دیگه میخوام برم از ایران،(آمریکا)،اونجا این گوشی مشکلی ایجاد نمیکنه؟آخه unlock هست،یعنی شناسایی نمیشه و با سیم کارت اونجا کار میکنه؟ ممنون : ایکس

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام

----
    اما براي سوال بعدتون؛ شما بايد سيستم عامل جديد كه موسوم به iOS 4 هست رو با توجه به سازگاريش با گوشيتون نصبش كنيد و بتونيد فايلهاتون رو در پوشه هايي جداگانه بريزيد به تفكيك
    كه اينطوري حدود صدها برنامه ميتونيد نصب داشته باشيد

موفق باشيد.
    ممنون.
    الان گوشی همون ورژن 4.1 جیلبریک هست.
    فقط پوشه رو چطوری باید درست کرد میتونی این قسمت رو برام توضیح بدی الان حدود 200 تا برنامه نصب کردن رو گوشی ولی سرچ کردنش مشکله من میخوام اونطوری که گتی تفکیک کنم راه حلش چطوره?
    من اون پوشه رو درست کردم حالا سوالم اینه که چطوری برنا مه ها رو میتونم بیارم تو دسکتاپ؟
    همون برنامه هایی که با سرچ پیدا میکنم؟
    Last edited by sogol6561; 18-01-2011 at 23:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •