میدونم خیلی ها پرسیدن ولی اگه میشه روش تایم زیاد کردن و سختتر کردن بازی رو دوبازه بگید
البته اگه همچین روشی جواب داده!
میدونم خیلی ها پرسیدن ولی اگه میشه روش تایم زیاد کردن و سختتر کردن بازی رو دوبازه بگید
البته اگه همچین روشی جواب داده!
شما برو به این سایت که میگم و لینک ویدئو رو وارد کن و ویدئو رو دانلود کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایلت رو برام آپلود کن برات بسازمش... اول گیم پدت رو دقیق تنظیم کن همه آنالوگ هاش رو بعد برام بفرست تغییراتش رو اعمال کنم حالشو ببر مطمئنم درست انجام ندادی توضیحاتم رو
با این
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 21-09-2010 at 16:54.
آقا بفرما:این فایلت رو برام آپلود کن برات بسازمش... اول گیم پدت رو دقیق تنظیم کن همه آنالوگ هاش رو بعد برام بفرست تغییراتش رو اعمال کنم حالشو ببر مطمئنم درست انجام ندادی توضیحاتم رو
دست شما درد نکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین توی مسیر نصب بازیت
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 11 Demo\Game
برو 4 تا فایل ini می بینی یکیش GL هست اون هیچ... یه دونه هم buttonDataKeyBoardMouse داری اونم هیچ. دو تا فایل می بینی یکیش هم اسم همین buttonDataSetup هست یکیشم اسمش زنون هست این دوتا رو حذف کن بره ببین درست می شه یا نه چون من چک کردم فایلت ایرادی نداشت همونطوریه که باید باشه کاری که گفتم رو انجام بده ببین نتیجه چی میشه
آرمین جان بعد از دانلود این نرم افزار آیا کار خاص دیگه ای باید بکنیم؟
نه فقط اجرا کن برنامه رو اون تیک دو حالته رو بزن در حال عادی روی آماتور 3 دقیقه اس تیک زدنی پروفشنال 6 دقیقه میشه
مشکل ما همچنان پا برجاست!!!
اگه مطمینی که همه اون کارا رو درست انجام دادی....
برو با یه گیم پد دیگه تست کن شاید درست بشه...
اگر امکانش هست یکبار دیگه کارهایی که باید انجام بدمو بگید!چونکه تو PES مشکلی ندارم باهاش.البته تو نسخه قبلی هم همچین مشکلی بود که با ادیت فایل مربوط به جوی پدها درست شد اما این یکی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)