تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 182 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 1816

نام تاپيک: اینترنت استان کرمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

داداش زنگ بزن 2020 به صراحت بگو خطم رو روی 6 مگ بزار.اگه نزاشت دوباره زنگ بزن.من خودم شبی 9 تا10 گیگ دان دارم البته اگه کل شب رو بزارم.پیشنهادم اینه که همین الان زنگ بزن چون پشنیبانی خلوته.
    منم مثل شما دانلودهام بالا بود (شبی 9-10 گیگ)، تا اینا بهم زنگ زدن و گفتن چیا دانلود میکنی؟:|
    من گفتم میام مخابرات بعد 4تایی (مسئول ثبت نام، فروش و پشتیبان با یکی دیگه) ازم سوال میپرسیدن.
    پشتیبانه میگفت شما اینقدر دانلود میکنی من پیش خودم گفتم حتما آرشیو خوبی داره با دوستام تصمیم گرفتیم ازت خرید کنیم.. خلاصه از اون تاریخ تا الان فوقش شبی 4-5 گیگ میگرم به استثنای دیشب که 7 گیگ گرفتم.. ببین اینا چقدر بیکارن میان ببینن کی بیشتر از بقیه دانلود میکنه

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

منم مثل شما دانلودهام بالا بود (شبی 9-10 گیگ)، تا اینا بهم زنگ زدن و گفتن چیا دانلود میکنی؟:|
    من گفتم میام مخابرات بعد 4تایی (مسئول ثبت نام، فروش و پشتیبان با یکی دیگه) ازم سوال میپرسیدن.
    پشتیبانه میگفت شما اینقدر دانلود میکنی من پیش خودم گفتم حتما آرشیو خوبی داره با دوستام تصمیم گرفتیم ازت خرید کنیم.. خلاصه از اون تاریخ تا الان فوقش شبی 4-5 گیگ میگرم به استثنای دیشب که 7 گیگ گرفتم.. ببین اینا چقدر بیکارن میان ببینن کی بیشتر از بقیه دانلود میکنه
    داداش من الان یه سال از مخابرات اینترنت دارم شاید ماهی 200 گیگ دان میکنم ولی هنوز که از این خبرا نشده فقط یه بار دان استریم اومد رو1 که زنگ زدم پشتیبانی دوباره گذاشتش روی 6

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان من طرح 512 یکساله مخابرات کرمان خریدم میخواستم ببینم کسی از دوستان این طرحو داره؟ شبانه رایگان چی داره؟
    طرح های یکساله دارن شما یه شب بیدار بمون چک کن یه فایل 200 مگی بزار دان شه بعد حجمتو نگاه کن راستی سرعتت چنده؟؟؟ اگه کمه زنگ بزن پشتیبانی بگو دان استریم رو بزارن رو 2 مگ

داره خودمونی میشه AmatX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

داداش من الان یه سال از مخابرات اینترنت دارم شاید ماهی 200 گیگ دان میکنم ولی هنوز که از این خبرا نشده فقط یه بار دان استریم اومد رو1 که زنگ زدم پشتیبانی دوباره گذاشتش روی 6
    جدی میگی دوست عزیز ؟
    اینا جون به عزرائیل نمی دن بعد با یه زنگ زدن بزارن شبی 9 گیگ دانلود کنی !
    دوستان کسی دیگه ای امتحان کرده ؟ (زنگ زده )
    Last edited by AmatX; 09-11-2014 at 17:33.

5. این کاربر از AmatX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جدی میگی دوست عزیز ؟
    اینا جون به عزرائیل نمی دن بعد با یه زنگ زدن بزارن شبی 9 گیگ دانلود کنی !
    دوستان کسی دیگه ای امتحان کرده ؟ (زنگ زده )
    داداش انگل که ندارم دروغ بگم یکی از بچه ها هم تو چند صفحه قبل دان استریمش روی 6 بود که اورده بودنش رو 2 گفتم بهش زنگ بزن.ولی یکم پینگش اذیت میکنه ولی بقیه چیزاش اوکیه مخصوصا دانلودش

داره خودمونی میشه AmatX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

داداش انگل که ندارم دروغ بگم یکی از بچه ها هم تو چند صفحه قبل دان استریمش روی 6 بود که اورده بودنش رو 2 گفتم بهش زنگ بزن.ولی یکم پینگش اذیت میکنه ولی بقیه چیزاش اوکیه مخصوصا دانلودش
    چطور مفتی اینکار می کنند ؟ ضرر نمی کنند ؟

8. این کاربر از AmatX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

چطور مفتی اینکار می کنند ؟ ضرر نمی کنند ؟
    داداش اینا از اکانتینگ سرویس شما رو روی 4 مگ محدود میکنن حالا شما میگی دان استریم رو روی 6 بزارن تا 4 مگو کامل بگیری.چه ضرری میکنن اونا که اینترنت رو نامحدود میگرن و این ساعت براشون یه ساعت مردست

10. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض سلام

طرح های یکساله دارن شما یه شب بیدار بمون چک کن یه فایل 200 مگی بزار دان شه بعد حجمتو نگاه کن راستی سرعتت چنده؟؟؟ اگه کمه زنگ بزن پشتیبانی بگو دان استریم رو بزارن رو 2 مگ
    نه نداره تعجب میکنم اخه توی سایت زده شبانه رایگان مال طرح های یکساله است.منم که یکساله دارم نمیدونم چرا برا من نداره زنگ بزنم پشتیبانی میتونه وصلش کنه؟وصلش میکنه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نه نداره تعجب میکنم اخه توی سایت زده شبانه رایگان مال طرح های یکساله است.منم که یکساله دارم نمیدونم چرا برا من نداره زنگ بزنم پشتیبانی میتونه وصلش کنه؟وصلش میکنه؟
    پشتبانی نمیدونم زنگ بزن امتحانش ضرر نداره ولی شما دقیق از روی ساعت سامانه دانلودت رو شروع کن بعد از ساعت 1 اگه بازم مشکل داشت شکایت کن تو سایت 195 البته یه زنگ هم به پشتیبانی بزن.

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

سلام امروز پارس توی سیستمش پیام داده دانلود شبانه به صورت یک سوم محاسبه میشه از 10 آذر به بعد .
    10 ساله کاربر پارس هستم اینجوریش رو ندیده بودم دیگه .

14. این کاربر از imanprjr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •