تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 451 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

3061
    این که خیلی گرافیکش نسبت به n61jq ضعیفتره و صفحه نمایشش هم کوچکتره . ولی رمش 6 گیگ هست . این از این بقیشو شما باید تصمیم بگیری قیمتش چنده؟

در مورد 2170 هم باید بگم که
    HP Pavilion dv6-2170us Entertainment - Core i5 430M 2.26 GHz - 15.6" TFT
    اصلا رقمی نیست که بخوای مقایسشون کنی.

2. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

hp هیچ مدلی هم سطح N61 نداره.بالاترین مدلهای HP هم نهایتآ گرافیک و صفحه نمایششون از N61jq ضعیفتره .از لحاظ کیفیت هم که همه اطلاع دارند، بیشترین امار خرابی در 3 سال گذشته در دنیا مال HP است و کمترین مال Asus.

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------

برای نصب ویندوز XP آیا اینجا رو دیدین؟
    اینجا راهنمایی کرده که چطور روی N61JQ نصب کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رامین
    دوست من منظور من نصب XP نبود بلکه کارکردش بود.اصلآ XP رو چه به 8 تا هسته و چه به 4G رم ِDDR3 .موقعی که نصب میکنی اصلآ خودشو گم میکنه و هول میشه.بعد از چند روز هم خودکشی میکنه.چه میشه کرد دیگه سیستم عامل بی ظرفیت و بی جنبه ایه دیگه.

4. 5 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان بنظرتون اگه چند مدت واستم قیمتش تنزل میکنه؟ مثلا 100 تومن بکشه پایین یا ممکنه بالا هم بکشه؟ جواب بدید میخوام یا امروز یا فردا بزنمش تو رگ. !

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان بنظرتون اگه چند مدت واستم قیمتش تنزل میکنه؟ مثلا 100 تومن بکشه پایین یا ممکنه بالا هم بکشه؟ جواب بدید میخوام یا امروز یا فردا بزنمش تو رگ. !
    من هفته پیش پارسیان پرسیدم گفت کم شده گرون شده! الان نمی دونم ! ولی با توجه به اینکه خوب داره می فروشه بعید می دونم تنزل قیمت در اون حد داشته باشه!
    راسی بچه ها من مجبور شدم ویندوزمو ریکاوری کنم!

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمتهای لپ تاپ های وارداتی ارتباط مستقیم با قیمت دلار داره.با توجه به بالا رفتن قیمت دلار الان مقداری گرون هم شدند.به نظر شخص من کاملآ این مسئله شانسیه.ممکنه که تا 1 ماه دیگه بالا بره یا پایین بیاد.هر چی زودتر بگیری بهتره.

8. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یک سوال؟
    قبلا اگه چند صفحه اینترنت و یا پنجره های مختلف باز می کردم، وقتی اون پایین صفحه میرفتم روی یکی می ایستادم، همه صفحات رو بصورت آنلاین و کوچک شده نشون میداد ولی الان وقتی میرم روشون فقط اسم صفحه ها رو میزاره که از روی اسمشون یکی رو انتخاب کنم. نمیدونم کجا رو دست زدم که اینجوری شد، کسی می تونه کمک کنه تا دوباره به حالت اولش برگرده؟
    مرسی

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    من امروز ویندوز رو از اون لینکی که S A M S U N G عزیز داد ریختم و نصب کردم
    الان اومده بالا
    برای اکتیویتش راهنمایی میکنین ؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان چند تا سوال از جناب وایومن - محمد اسوس - جناب مهران یا هر دوستی که اطلاعات خوبی درمورد سوالام داشت میخواستم بپرسم البته قبلا هم در این کلوپ پرسیدم ولی کسی جواب نداده ممنون میشم از دوستان لطف کنن و جواب سوالای منو به طور کامل بدن
    میخواستم بدونم آیا واقعا n61jq-jx061v بلوری هم رایت میکنه؟ یا اینکه امکان داره برنامه اورست اشتباه نشون داده باشه که بلوری رایتر هم داره؟
    درمورد برنامه کاتالیست هم میخواستم بدونم به درایور گرافیک چه ربطی داره؟ اصلا کارش چی هست؟
    سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان
    درمورد دمای این لپ تاب هم سوال داشتم و اینکه تو بازیها و کارای سنگین حداکثر چه دمایی میتونه براش نرمال باشه و در دراز مدت براش مضر نباشه؟
    باتشکر فراوان از اساتید

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم آیا واقعا n61jq-jx061v بلوری هم رایت میکنه؟ یا اینکه امکان داره برنامه اورست اشتباه نشون داده باشه که بلوری رایتر هم داره؟
    درمورد برنامه کاتالیست هم میخواستم بدونم به درایور گرافیک چه ربطی داره؟ اصلا کارش چی هست؟
    سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان[/QUOTE]

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4
    یعنی هیچ کی نیست به ما جواب بده ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •