من موندم دمو رو دانلود کنم یا دو هفته صبر کنم و خود بازی رو بگیرم.شاید صبر کنم تا نظر دوستان بعد از بازی کردن دمو رو بشنوم بعد تصمیم بگیرم
آخه دارم ویندوز سون سرویس پک 1 دان میکنم که فردا صبح تموم میشه شاید پس فردا بزارم برای دان دمو
من موندم دمو رو دانلود کنم یا دو هفته صبر کنم و خود بازی رو بگیرم.شاید صبر کنم تا نظر دوستان بعد از بازی کردن دمو رو بشنوم بعد تصمیم بگیرم
آخه دارم ویندوز سون سرویس پک 1 دان میکنم که فردا صبح تموم میشه شاید پس فردا بزارم برای دان دمو
Last edited by karnavaleroos; 14-09-2010 at 21:45.
اگه ترافیک زیادی دارین و کفاف دانلود این رو میده میتونین فعلا دمو رو دانلود کنین
حداقل تا زمان انتشار نسخه اصلی با این سرگرم میشین بعدش هم نسخه اصلی رو میخرین
400 مگ مونده البته ترافیک از 1 شب تا 7 صبح مجانیه اگه بزارم تا صبح دان میشه
یک سوال؟
بچه ها به نظزتون میشه این دمو رو از خود بازار تهیه کرد؟ آیــــــا؟ میشه؟ میشه یـــا نمیشه؟
ولی اگه بشه چی شی میشه !!
بازار نه به اونصورت که شرکتی بشه تهیه کرد باید به یکی بسپاری دان کنه اما تو شهرهای بزرگ امکان اینکه تو چندتا مغازه باشه هست
بعضي مغازه ها كه خودشون اينترنت پرسرعت دارن خودشون دمو رو دان ميكنن و بر روي سي دي ميزنن و ميفروشن
ساعت انتشار دمو
سلام به همه ی دوستان عزیز
همین الان جان مورفی گفت که دمو اول برای کامپیوتر ، بعد برای XBox 360 و در آخر هم برای PS3 منتشر میشه...
طبق گفته ی جان مورفی دموی بازی برای PC ساعت 1 بامداد به وقت CET (مخفف Central European Time) منتشر میشه که به وقت خودمون 2 ساعت و نیم بعد از این ساعت یعنی حدودا 3:30 بامداد میشه و برای دانلود بر روی سایت PES قرار میگیره...محتوای مخفی: متن اصلی
برای XBox 360 هم اواسط صبح به وقت CET و برای PS3 حدود ساعت 4 بعد از ظهر به وقت CET منتشر میشه.
محتوای مخفی: متن اصلی
ای بابا...........چقدر دیر............
حالا این ساعت دقیق هست؟
چون میخوام از خواب ناز پاشم()بزارم دانلود بشه
ببینم سایت pes همون :برای دانلود بر روی سایت PES قرار میگیره...
هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت که خیلی چرته همش نوشته های الکی و ویدئوهای تکراریه!
Last edited by ع.ص; 14-09-2010 at 22:39.
صدای کسی که الان داره بازی منچستر- رنجرزو گزارش میکنه چقدر شبیه گزارشکر pes هستش دقت کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)