کسانیکه تو مراحل بازی گیر کردند و درخواست راهنمایی و کمک دارند به این لینک یه سر بزنند تمام مشکلاتشون حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسانیکه تو مراحل بازی گیر کردند و درخواست راهنمایی و کمک دارند به این لینک یه سر بزنند تمام مشکلاتشون حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه ی اساسین های محترم
میشه بگید سیو بازی روکجا نگه میداره؟من هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم![]()
واسه من همچین جایی هست:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\c2luYWsz\4
سلام
ببخشید قصدم شما نبودید. دیگه نقل قول شد دیگه. وگرنه من با پست های شما کاملا آشنام. امیدوارم سوء تفاهم نشده باشه.
با تشکر...
این کرکی که گفتین رو از کجا دانلود کنیم؟
من مشکلم رو توی تاپیک خودش مطرح کردم، اما ظاهرا اشتباه کردم. چون همه دارن مشکلاتشون رو اینجا میگن دیگه.
پس اینم مشکل من:
عزیزانِ دل، ما یک سیستمی داریم دارای 2 سیستم عامل
یکی XP در درایو C و دیگری 7 در درایو D که این دومی 64 بیتی هست.
بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردم، تمام مراحل رو هم دقیق و درست رفتم، چند بار هم با اون قسمت Hosts ور رفتم اما باز این ارور "An internet connection is required" رو میده.
یک نکته جالبی که وجود داشت، همون موقعی که بازی رو نصب کرده بودم، بدون اینکه من خودم هیچ کاری کرده باشم این خطهای اضافی شما به فایل Hosts اضافه شده بود.
هم در درایو C و هم D که درایوهای ویندوزها هستن، در مسیر مربوطه خود به خود این فایلهای Hosts درست شده بودند.
البته من باز Edit کردم و همون جوری که شما گفته بودین دستی کردم.
بگین چه کنیم؟
نمیشه فایل Hosts مال یکی از دوستان رو بگیریم ما هم از همون استفاده کنیم؟
هیچ برنامه آنچنانی روی 7 ندارم که بخواد با عوض کردن این فایل به هم بریزه. فقط باهاش بازی میکنم.
دوستان من الان توی ونیز و مقبره Assassin دوم هستم.
رسیدم به جایی که اولین دستگیره رو فعال میکنی، و باید از روی یه لبه به سمت یه میله بپرم و بگیرمش،
بازی هم پیام میده که در حال دویدن دکمه "بالا و پرش" رو بزن تا هدف رو بگیره، ولی من هرچی میپرم به میله نمیرسه و میفته تو آب!
کسی از دوستان میدونه که باید چیکار کنم؟
وقتی دکمه بالا و پرش رو میزنی تا یک جایی از دیور میره بالا بعد یک لحظه وایمیسه. همون لحظه باید پرچ و دکمه راست رو بزنی تا بپر میله رو بگیره..
شما که دیگه پرنس بازی این کارا تو پرنس بچه بازی و عادیه![]()
برای فایل هاست که شما همون فایل هاستی که تو پست اول همین تایپیک هست رو دانلود کن و اجرا کن.
اون دستور رو هم باید در run ویندوز تایپ کنی. یه صفحه می یاد و زود بسته میشه و قاعدتا نباید مشکلی در تنظیمات مودم به وجود بیاد.
درسته ولی مشکل اینجاست که بعد از پریدن به هیچ وجه به میله نمیرسه و باهاش نیم متر فاصله داره و میوفته توی آب!!!
بدجور رفته رو مخم!
دوستان ببخشید یه سوال داشتم.
من بازی رو تازه گرفتم.می خوام ببینم اگه تو یه مرحله ی خاص بازی گیر کرد و مجبور شدم value جدید بریزم مشکلی برای سیو های بازی بوجود نمیاد که؟ یعنی می تونم از ادامه ی بازی خودم برم؟
در ضمن تو بعضی جاها بازی یه مقدار بد اجرا می شه.گرافیکشم میارم پایین هیچ تاثیری روی فریما نداره.
چه گرافیک بالا باشه چه پایین تعداد فریم ها تغییری نمی کنه و ثابت می مونه.می خوام ببینم کلا بازی همین طوری یا برای من یه مشکل خاصی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)