در اول ماه پول رو میگیره . یعنی اول پول یک ماه رو میدی و بعد برات یک ماه رو فعال میکنن .
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
در اول ماه پول رو میگیره . یعنی اول پول یک ماه رو میدی و بعد برات یک ماه رو فعال میکنن .
برايه من كه اخر ماه گرفت تازه اونم من زنگ زدم اومد گرفت
خوشبختانه کم dc میشم ولی سرعت خیلی افتضاحه من هم شاید از داتک یا پارس بگیرم چون بقیه شرکتها شماره من رو ساپورت نمیکنن
اگه بشه سرعت بالا بگیرم خوبه، نمیدونم میدن یا نه
سمن امروز اسیا تک سفارش دادم
سلام.اين جور كه خيلي ضايع است.شايد كسي وسط ماه ديگه نخواد از آسياتك استفاده كنه.
یه خبر بد امریکا تحریم هاش رو شروع کرده . من الان با آسیا تک نمیتونم دیتا رو بیارم یاهو مسنجر وصل میشه ولی صفحات وب نه ادارمون هم اینجوری شده بعدش از یکی از دوستام که تو کاره EDSL و Adsl , vpn هستش پرسیدم گفت همه جای کشور اینجوریه به خاطر تحریم هستش همون موقع که صفحات وب باز نمیشد با VPn وصل شدم درست شدش چون آی پی امریکا هستش هیچی دیگه باید از اینترنت هم خداحافظی کنیم ما مردم ایران چقدر بدبختیم
من امروز سفارش دادم یعنی چییییییییی
شایعهست ؟
من که شاتل استفاده می کنم تا حالا یه بار هم اینجوری نشده![]()
سلام.آمريكا كه ساليان درازي هست كه ايران را تحريم كرده![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين چند تا سايت اندازه گيري سرعت اينترنت است كه من تونستم سرعت adsl خودم رو باهاشون اندازه گيري كنم .
جالبه كه سرعت من حداكثر از 26 تا 30 كيلو بالاتر نميره .
سرويس دهنده من پارس آنلاين تو شهر ساريه . اونا هيچ جوابي هم به اين مشكل نميدن . و اصلا اين سايت ها رو قبول هم ندارن . واقعا جاي تاسفه .
دوستان هم تست كنند ببينند اوضاع خطشون چطوره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)