من میخوام. فلامینی و سیدورف و زامبوروتا و یکی از مهاجم نوکهات که فکر کنم 3 تا مهاجم نوک خوب داری. حالا اینارو حاظری معامله کنی؟کسی دیگه ای از من بازیکن نمیخواد ؟ من باهاش منصفانه حساب میکنم .
من میخوام. فلامینی و سیدورف و زامبوروتا و یکی از مهاجم نوکهات که فکر کنم 3 تا مهاجم نوک خوب داری. حالا اینارو حاظری معامله کنی؟کسی دیگه ای از من بازیکن نمیخواد ؟ من باهاش منصفانه حساب میکنم .
علی جان پیرلو 53 میلیون در میاد فکر میکنم زیاد مناسب نباشه برات بکامو نمیخوای اونم سانترهای مواجی داره .
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
آره خب . اگه پول نقد بدی خیلی ارزون تر باهات حساب میکنم .
بکام رو که دادی به من.تایید هم کردی.چکار میکنی حسین؟
حسین جان بی زحمت قیمت هیپیا در لورکوزن چقدره؟
Last edited by mohammad_87; 26-02-2010 at 00:29.
راست میگی گیج شدم امشب از یک طرف دارم قیمت بازیکنا رو حساب میکنم از یک طرف بحث قرارداد بچه ها و این حرفا کلا گیج شدم .
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
من فردا تا ظهر قراردادهای ثبت شده بچه ها رو بطور کامل توی تاپیک و پست اول میذارم .
سیدورف و فلامینی و اینزاگی رو 20 میلیون به اضافه ویسنته بهت میدم خوبه؟آره خب . اگه پول نقد بدی خیلی ارزون تر باهات حساب میکنم .
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
راستی از کسانی که الان هستن کسی که گورکوف رو نمی خواد؟
من که امشب معامله بسیار خوبی زدم فقط تورس و یک دروازه بانم بگیرم دیگه تیمم کامله . با این خط آتشین من موندم کی توان اینو داره که جلوی تیمم وایسته .
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
با منی وحید ؟ فکر کنم خوابت میاد یک نقطه کم گذاشتی ؟ همین سر شبی سر معامله با مسی سیدورفو معادل 50 م داشتیم قیمت گذاری میکردیم بعد تو میگی 20 میلیون تازه با اینزاگی ؟
حسین باور کن بودجم کمه. چی کار کنم. حالا سیدورف رو بی خیال شدم چون گورکوف رو میخرم.اون دو تا رو 20 میلیون به اضافه یه بازیکن از تیم من چه طوره؟
راستی اینارو من آزاد اعلام میکنم:
olinca
bruno
مال خودت.من که لازمش ندارم.وحید این چطوره دیگه آخرین پیشنهادمه شما هم کمی راه بیا:
ویا با اینیستا و بویان(بجای بویان میتونی کیتا یا مارکز رو هم انتخاب کنی)
محمد الان تا هستی بیا یکمی معامله کنیم. میلیتو رو حاظری با ویسنته عوض کنی؟ ویسنته بازیکن خوبی هستش.دریبلش 88 هست و سانتر هم عالی می کنه و ضربه کاشته زن خوبی هم هستش.
محمد ویا رو فعلا بی خیال شو. شاید آخرین ساعات نقل و انتقالات بتونی بخریش
Last edited by vahidgame; 26-02-2010 at 00:44.
محمد توی لیگ قبل چلسی دست من بود میدونم توش چه خبره بنظرم هر جور شده پیتر چک رو بخر مطمئن باش ضرر نمیکنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)