میشه ادرس سایت الماس را بذارید از تو گوگل پیدا نکردم
میشه ادرس سایت الماس را بذارید از تو گوگل پیدا نکردم
پيام خصوصي شد.![]()
دو تا مک بوک پرو 13 اینچ غیر از هارد چه تفاوتهایی باهم دارن؟ و قیمت هر کدومشون الان چقدره؟
مرسی
سي پي يوشون هم تفاوت جزئي داره
MC374LL/A : 1450
MC375LL/A : 1750
با سلام خدمت تمام دوستان
من از طرفداران سرسخت اپل هستم و میخواهم یه مک پرو 373 بخرم ولی مشکلم اینکه اول مهر مبلغش جور میشه می خواستم بپرسم اگه بخواهم تا اون موقع صبر کنم بهتر نیست یه چند ماه دیگه هم صبر کنم تا مدل های جدید مک بوکهای اپل به بازار بیاد
سوال بعدی اینکه تو ایران 373 با ال ای دی مات از کجا میشه تهیه کرد یه سوال دیگه اینکه من عموم تاجر وسال 4یا 5 بار میره چین به نظرتون بگم از اونجا برام بیاره
باتشکر از همه بچه های گل
سلام به شما
عاليهمن از طرفداران سرسخت اپل هستم
ببين اينو مطمئن هستم كه تا سال 1390 از كانفيگ جديد خبري نيستو میخواهم یه مک پرو 373 بخرم ولی مشکلم اینکه اول مهر مبلغش جور میشه می خواستم بپرسم اگه بخواهم تا اون موقع صبر کنم بهتر نیست یه چند ماه دیگه هم صبر کنم تا مدل های جدید مک بوکهای اپل به بازار بیاد
الان قيمت ها خيلي مناسب شده . مدل 373 رو اپل ميده 2200 . مطمئن هستم تو چين زير 2300 گير نمياري . حالا تو تهران مگه چنده ؟؟ الان الماس ميده 2400سوال بعدی اینکه تو ایران 373 با ال ای دی مات از کجا میشه تهیه کرد یه سوال دیگه اینکه من عموم تاجر وسال 4یا 5 بار میره چین به نظرتون بگم از اونجا برام بیارهبه نظرم از همين ايران بگير . حداقل خودت هنگام خريد هستي و كامل تستش ميكني
خواهش ميكنمباتشکر از همه بچه های گل![]()
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/A%20%20M%20%20I%20%20R/My%20Documents/26062010159.jpg[/IMG]
Last edited by amir_hadi; 26-06-2010 at 10:54.
اگر عكس ميخواي بزاري اينجا آپلود كن :
--------.ir
مرسی الان میزارم یه نظر بده بعد نگفتی ال ای دی مات کجا تو ایران میشه پیداکرد(anti)
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
تو این کاتالوگ گفته i7 620m هسته ای4 ولی من بکجا تو این فروم خوندم بچه ها گفته بودن 2هسته ای نظر شم چیه؟
الان تازه سوالتون رو ديدم . الماس و نقش و ... با ال سي دي مات دارن . فكر كنم 100 تومن گرونتر باشهمرسی الان میزارم یه نظر بده بعد نگفتی ال ای دی مات کجا تو ایران میشه پیداکرد(
دو هسته ايه ولي از 4 بعضي از چهار هسته اي ها مثل i7 720QM قوي ترهتو این کاتالوگ گفته i7 620m هسته ای4 ولی من بکجا تو این فروم خوندم بچه ها گفته بودن 2هسته ای نظر شم چیه؟
تو همين عكسي كه قرار داديد دقت كنيد نوشته : core i7 620UM ولي سي پي يوي بكار رفته در مدل 373 اينه : core i7 620M
620UM چهار هسته ايه
Last edited by mohsenfhm; 26-06-2010 at 11:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)