تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 2199 اولاول ... 591091491551561571581591601611621631692092596591159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من ساکن تهران ،سعادت آباد پایین تر از اتوبان نیایش هستم... کسی از شما تو این منطقه یا نزدیک به اینجا سرویس وایمکس مبین نت گرفته؟؟ اگه آره آیا راضی هستین ازش؟؟ بهشون چند وقت پیش زنگ زدم گفتند که منطقه شما فقط مودم خارجی جواب می ده...با توجه به بالا بودن قیمتش ترجیح می دم ریسک نکنم.برای من پینگ و عدم نوسان سرعت مهمتر از خود بالا بودن سرعته

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض اهواز!

من مشکل دارم دو سه روزه که دیگه تقریبا با اینترنت قطع شده تفاوتی نداره قبلا حداقل صبح ها پینگ و سرعت خوب بود شب ها بد میشد الان صبح ها بده شبها غیر قابل استفاده! پینگ 1800ms میده
    rssi هم -56 و cinr 25 سیستمشون داغونه اینا فکر میکنن مشکلی نیست حتماً به پشتیبانی زنگ بزنید بگید خودشون همون موقع باتون تماس بگیرند بعد براشون توضیح بدین و نگذارین بگن چک میکنیم فردا یا یک ساعت دیگه زنگ میزنیم در عرض 1 دقیقه چک میکنن کلاً قطع نکنن تلفونو بهتره. من امروز دو سه ساعت باهاشون صحبت کردم. و بهشون گفتم که این پینگ خیلی بالاست سرعت خیلی نوسان داره ایمیل یارو رو گرفتم با نرم افزار و سایت پینگ تست و اسپید تست هم براشون عکس فرستادم.
    در کل اگه جمعیت زیاد باشه میفهمن مشکل جدیه. چند روز پیش زنگ زده بودم میگفت فقط شما توی اهواز مشکل داری.
    بعد میام اینجا میبینم این همه مشکل دارن. به هر حال اگه میخواین سرویستون درست بشه باید بهشون گیر بدید.

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من ساکن تهران ،سعادت آباد پایین تر از اتوبان نیایش هستم... کسی از شما تو این منطقه یا نزدیک به اینجا سرویس وایمکس مبین نت گرفته؟؟ اگه آره آیا راضی هستین ازش؟؟ بهشون چند وقت پیش زنگ زدم گفتند که منطقه شما فقط مودم خارجی جواب می ده...با توجه به بالا بودن قیمتش ترجیح می دم ریسک نکنم.برای من پینگ و عدم نوسان سرعت مهمتر از خود بالا بودن سرعته
    من هم تو همین منطقه هستم ولی تو قسمتی هستم که ایندور جواب می ده
    من الان ازش راضیم البته تا سرویسم رو راه انداختن و تونستم جای مناسب مودم رو پیدا کنم کلی کلنجار رفتم ولی الان
    نوسان ندارم پینگم هم خوبه . به پست های قبلیم یه سری بزن کامل توضیح دادم.

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما مطمئنید که وایمکس هم اینطوریه ؟ من زنگ زدم شرکت گفتن نه اینطور نیست فقط دانلود قطع میشه / چمیدونم والله
    ممکنه سرعت اینترنت رو بقدری پایین بیارن که اصلا نشه دانلود کرد ، حتی به زور هم بشه وبگردی کرد!!!

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من که از دست این مبین نت خلاص شدم الان هم دارم با ADSL حال میکنم
    راستی اگر خواستید مودمتونو پس بدید من میتونم راهنماییتون کنم من خودم بازور مودمو پس دادم و پول شارژ رو هم ازشون گرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

میشه بگید چه جوری مودم رو پس دادید؟

مال من هم خوشبختانه تموم شده دارم ADSL استفاده می کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من مشکل دارم دو سه روزه که دیگه تقریبا با اینترنت قطع شده تفاوتی نداره قبلا حداقل صبح ها پینگ و سرعت خوب بود شب ها بد میشد الان صبح ها بده شبها غیر قابل استفاده! پینگ 1800ms میده
    rssi هم -56 و cinr 25 سیستمشون داغونه اینا فکر میکنن مشکلی نیست حتماً به پشتیبانی زنگ بزنید بگید خودشون همون موقع باتون تماس بگیرند بعد براشون توضیح بدین و نگذارین بگن چک میکنیم فردا یا یک ساعت دیگه زنگ میزنیم در عرض 1 دقیقه چک میکنن کلاً قطع نکنن تلفونو بهتره. من امروز دو سه ساعت باهاشون صحبت کردم. و بهشون گفتم که این پینگ خیلی بالاست سرعت خیلی نوسان داره ایمیل یارو رو گرفتم با نرم افزار و سایت پینگ تست و اسپید تست هم براشون عکس فرستادم.
    در کل اگه جمعیت زیاد باشه میفهمن مشکل جدیه. چند روز پیش زنگ زده بودم میگفت فقط شما توی اهواز مشکل داری.
    بعد میام اینجا میبینم این همه مشکل دارن. به هر حال اگه میخواین سرویستون درست بشه باید بهشون گیر بدید.
    سلام همشهری! بابا واسه من هم دیگه بدتر از قبل شده! پینگم بالای 1700!!! سرویسم هم 512 ولی 10 روزه که سرعت دانلود بیشتر از 20 رو ندیدم!!!!!! افتضاح!!!!!! چه کار کنیم؟ بیا هماهنگ کنیم! اصلا هم ربطی به Rssi نداره! من rssi همیشه واسم از 67 پایین تر نمیاد! ولی با همین rssi و حتی بالاتر از اون چند روز اول واسم عالییی بود! اصلا هیچ ربطی به این عددا نداره!

8. این کاربر از pirouz3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

100% این سرعت پایین نمیتونه از سیگنال باشه. شما هم تماس بگیر و مشکلت رو بگو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان منم از اهوازم من تو پادادشهر هستم و مودم ايندور جواب ميده من مودم واي فاي دارم و هميشه 4 تا چراغ سيگنالش روشن بوده الان چند روزه به زور 2چراغش روشن ميشه. پينگش هم بالاي 1700 هست به زور وب لاگ باز ميكنه ادم كلافه ميشه الان كه پينگ رو نگاه كردم 2791 كه واقعا جاي تاسف داره

11. این کاربر از saeed0611 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوستان توصیه می کنم مستقیم با تهران تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید.
    من تو شهرستان ( ارومیه ) هستم ، اینجا که نمایندگی هیچی جواب نمیده ، زنگ می زنم تهران تو 2 مین جواب میده و تمام.
    خودم هنوز نگرفتم اما برادرم داره 512 محدود ، سرعت دانلود بین 65-70 ، همیشه اینطوری ثابت هست فقط جمعه ها میگه سرعت میاد پایین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •