من که کلا از این سرویس ها استفاده نمیکنم ولی اگر میخواهی این سایت هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پشتیبانیش باید ایمیل بزنی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که کلا از این سرویس ها استفاده نمیکنم ولی اگر میخواهی این سایت هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پشتیبانیش باید ایمیل بزنی
احتمالا جواب اینها هم همون خواهد بود. یعنی برنامه ریزی مسوالان مملکت در حد صفر . خوب بابا اگه میخواید اینترنت رو ملی کنید حداقل چند تا دیتا سنتر درست و حسابی با قیمت مناسب راه بندازید تا سایت های ایرانی بتونند سرورشون رو انتقال بدند .![]()
فکر نکنم اینترنت رو ملی کنند.این مشکل فقط مال مخابرات.دوستانم که از شرکت های دیگه ADSL دارند راضی هستن همشون.جدیدا هم از ایران به آپلودر هایی مثل hipfile یا rodfile نامه دادن که هرچی فایل آپلود شده متعلق به ایران هست رو پاک کنید.مثلا این دوتا سایت رو چک کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by saroman; 02-01-2013 at 10:48.
سلام دوستان
وضع سرعت شمت چطوره؟ مثلا یک مگ با چند میگیره؟
اگه پاک کردن دلیلش نامه نبوده!
یعنی تو فکر میکنی اونا به این نامه ها اهمیت میدن؟
درضمن سرور این سایت ها تو ایران نیست که
اینترنت ملی ؟ اگه اتفاق بیافته فکر نکنم کسی دیگه نت بگیره
چرا اتفاقا، اگه گوش ندن که سه سوت میزنن فیلشون میکنن و اینا هم خرجشون رو از طریف کاربرهای ایرانی در میارن نه خارجی پس مجبورن گوش بدن!
راستی الان من سرعتم کمی بهتر شده، واسه بقیه هم همینطوره؟
هـــــــی، یه چند صفحه پیش آدرس یه جایی رو گذاشتم که نوشته بود یه گروهی میخوان وایرلس جهانی با مون واره ها راه بندازن، امیدوارم زودتر پروژه شون عملی بشه تا ما از شر این نت مزخرف راحت بشیم.
سلام.عزیزم میدونم توی ایران نیستند.منم چیزی که توی سایت نوشته بود رو گفتم. "
پاک شدن فایلها در بعضی سرورهامتاسفانه فیلترینگ ایران دوباره لطف خودشو
شامل حال ما کرد و اینبار به سایت هیپ فایل و رودفایل ایمیل زد که فایلهامونو پاک
کنند که همینطور هم شد. علاوه بر اون اکثر لینکهای دانلود
سایت رو فیلتر کردن.![]()
بچه ها من یاهو مسنجرم هیچ جوره وصل نمیشه تقریبن از همون موقعی که سرعت اینطوری شده ، شماهم ؟
ریزکارکرد من به روز شد تا 11ام همه چی دوبار بود. مث اینکه تماس ها تاثیر داشته از 11ام به بعد فعلا که درسته فقط این قبلیا چی می شه که دوبار حساب شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)