این فکر نمیکنم تو مصرف باطری تاثیر چندانی داشته باشه
این فکر نمیکنم تو مصرف باطری تاثیر چندانی داشته باشه
در قسمت messaging چطور میشه تنظیمات ایمیل رو تو گوشی فعال کرد ؟؟؟ خطم ایرانسله و تنظیمات اینترنت فعاله~
در حالت استفاده معمولی باطری باید حد اقل دو روز یا بیشتر کار کنه.
ولی اگر gps فعال باشه که با علامت ماهواره بالای صفحه مشخص میشه یا جستجوی مداوم برای شبکه های اینترنت و wifi اونقوت خیلی سریع مخصوصا در حالت gps در ظرف دو سه ساعت باطری تموم میشه. یعنی باری استفاده از gps به صورت مئاوم باید به یه منبعی مثل باطری ماشین وصل باشه.
ايشون هم به همون مطلب من و به درستي اشاره كردن، اين چند مورد تو مصرف باطري خيلي تاثير داره. wifi و gps از اول فعال نيست و در صورت فعال شدن انتظار هم ميره كه از باطري زياد مصرف كنن ولي جستجو براي شبكه اينترنتي از همون اول كه گوشي رو روشن ميكني به صورت ديفالت فعاله. من خودم بعد از اينكه كلي ور رفتم با گوشي فهميدم اون E كه بالاي lcd ميزنه مربوط به كجاست و چطور غيرفعال ميشه كه تو پست قبليم توضيح دادم.
ایکونه gps من با لای lcd فعل بود حالا حذفش کردم ببینم باطریش چقدر دووم میاره
امروز میخواستم ببیرمش برای تعویض باطری و حالا با گفته های شما صبر میکنم
با تشکر از راهنمایتون![]()
..............................................![]()
نه سخت نیستشما دقیقا تست کردین که این ادج تاثیری در مصرف باطری داره یا نه ؟
بعدشم وقتی اینو غیر فعال میکنی وقتی میری نت خودش فعال میشه درسته ؟
نوشته شده توسط رسول.م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم به خاطر همین می خوامش.........عالیه..........نصب سمبیان سخته؟؟؟؟تا حالا نداشتم.......
عکاسیش از جت بهتره؟؟؟؟؟فیلمبرداری که از جت بهتره.....پس با این حساب اینو بخرم؟؟صداش نصبت به جت چه طوره؟؟؟؟اف ام ترنس داره؟؟؟؟؟
باید ساین کرده نصب کنی
معلومه که عکاسی ویواز بهتره
اما اگه ویواز پرو بگیری شاید یکی باشند
فیلمبرداری که هیچی بهترینه فعلا
صداش از جت باید ضعیفتر باشه
فرستنده اف ام هم نداره
-- کردن دیگه نیازی به ساین فایلا نداره؟؟؟یه لینک ساین وهک کردن بدین ببینم.......ممنون....
سلام،![]()
سوالم از بچه هایی که با vivaz pro کار کردن اینه که برای خوندن متن lcd 3.2 کم نسیت؟ یعنی باهاش راحتین یا نه؟
وقتی برچسب lcd رو می چسبونید حساسیت toch ش کم نمیشه؟
این گوشی هــک نشده هنوز
پس نیاز به فایلهای ساین داره
خب بستگی به خودت دارهنوشته شده توسط shahrokh haji kavan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.2 کم نیست
ولی بزرگتر از این باشه بهتره
مورد دومی هم 100 درصد تاثیر داره
حالا کمو زیادش به کنارجالبته بعد از 5 سال 1 پست زدی اخرش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)