خیلی ممنون . من فردا باید یه محیطی تو 3D MAX بسازم و بعدش ببینم کار کردن با این موتور چطوریه . راستی در مورد Poly ها و تعداد آبجکت ها چی ؟ موتور بازی تا چه اندازه میتونه محیط های بزرگ با تعداد زیادی موضوع رو در خودش جا بده ؟
خیلی ممنون . من فردا باید یه محیطی تو 3D MAX بسازم و بعدش ببینم کار کردن با این موتور چطوریه . راستی در مورد Poly ها و تعداد آبجکت ها چی ؟ موتور بازی تا چه اندازه میتونه محیط های بزرگ با تعداد زیادی موضوع رو در خودش جا بده ؟
به اندازه ای که سخت افزارت اجازه بده ...
جناب anti-military، این درسته و غیر از اون بیشتر مربوط می شه به کار شما و بازی که می خوای بسازی، سبک بازی، فاصله ی دوربین، و همونطور که گفتم از همه مهمتر کار شما. می تونی با 100000 ورتکس شخصیت اول بازیتو دربیاری، می تونی هم با 25000 این کارو بکنی، به صورتی که کسی متوجه اختلافشون نشه. این سوال در کل به طراح و توان اون بستگی داره، با این همه شما توی بازی سازی بیش از اون که نگران مدل هات باشی، لازمه نگران تکسچر ها باشی.
عدد هم نداره این تعداد ورتکس، همونجور که گفتم به خیلی چیزا بستگی داره، با این همه معمولش اینه:
بیس لول که با خود UDK طراحی میشه، با استفاده از BSP، ممکنه خوشت نیاد ولی تمام انجین های تجاری از این روند استفاده می کنن.
مدل های ساده تر مثل میز، کمد، ماشین تو بازی اکشن، ساختمونهای بازی استراتژی بین 500 تا 10000 ورتکس دارن، البته معمولا، و مدلی که خیلی مهمه ولی یکی دو بار بیشتر استفاده نمی شه مثل کاراکتر های اصلی تا 40000-30000 تا جا دارن، البته این که می گم برا یه بازی مثل Gears با اون کیفیت هست، شما حالا حالا ها به این تعداد نیاز نداری. بیشترین کاری که تو ساخت بازی انجام میشه، روی تکسچر ها و مپینگ مدل انجام میشه، یه مپینگ و تکسچر خوب می تونه تعداد ورتکس های مدل رو تا 3 - 4 برابر پایین بیاره بدون اینکه به کیفیت لطمه ای وارد بشه.
در ضمن یکی دیگه از چیزایی که موتور آنریل توش سردمداره، بحث اوپتیمایز بودن انجین هست، به همون اندازه که کرای انجین موتور سنگینی هست، آنریل توی انجین های تجاری موتور سبک و اوپتیمایز شده ای هست، البته این به این معنی نیست که هر چی شما در آوردی راحت و روون کار کنه، این فقط بحث ویژگی هست که موتور در اختیارت می ذاره، دیگه نتیجه رو شمای طراح مشخص می کنی، که آیا بازی روون در میاد یا نه.به جرات می گم این انجین از Infinity Ward 4 هم بیشتر اوپتیمایز شده، شک داری IW رو دانلود کن، خودت تست کن.
بازی UT2007 رو بگیر، اولین بازی بود که با UE3 اومد از صرف خود اپیک، شاید باورت نشه ولی در عین حال که رزولوشن های 1600 و 1920 رو ساپورت می کرد، رزولوشن هاش تا 320 پایین می اومد، تو این 4-3 سال بازی تجاری دیدی که رو اون طور کارتی اجرا بشه؟
همونطور که گفتم انجین به خوبی اوپتیمایز هست، و ویژگی هایی مثل Occlusion Culling رو هم از قدیم ساپورت می کنه، ولی اصل قضیه مربوط به طراحه.
تا بعد.![]()
Last edited by tovamohammad; 05-09-2010 at 00:05.
با سلام
من وقتی که مدل رو میسازم نمیتونم برای اون bone ایجاد کنم تا بتونم تو skeletal بیارمش و وقتی که خالی میارمش یا مدل بهم میریزه و یا اسکلت بندی نداره.Geodav هم اسکلت بندی رو توضیح نداده.
من برای اینکه بخوام ماشین رو وارد کنم باید چیکار کنم؟ اگه میشه یه آموزش بدید ( هم برای اسکلت بندی و هم برای وارد کردن ) با تشکر.
![]()
سلام دوست عزیز ببخشید که یهو وارد بهث تون شدم. شاید این آموزش کارت رو رابندازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
ببخشید یادم رفت ازت یه چیزی بپرسم میشه یه آموزش بدین چطوری این ماشینا رو توی 3ds max درست می کنید. من یکم بلدم فقط مشکلم تو blueprint اش هست که چطوری از بالا و از پشت به هم وصل کنم منظورم plan بود.
ببخشید که این سوال رو پرسیدم چون مان این قسمت نبود![]()
سلام
می دونی که من تری دی کار نیستم، مدل کارم هم دم دست نیست. در هر صورت مهران جان این سوال ربطی به UDK نداره، بهتر بود تو قسمت گرافیک می پرسیدی، با این همه این همه ی چیزیه که می دونم:
برای Rigging یه مدل چنتا متد استفاده می شه، فکر می کنم مدل کارم از Dummy استفاده می کنه ولی مطمئن نیستم. اینجاها 3 تا از متد هارو یاد دادن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو توتاریال های خود مکس هم یه سریش رو گفته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممکنه بعضیش مشکلی داشته باشه، ولی هیچ کدوم با Dummy نرفتن. باز هم شما اینا رو یه چک بکن، اگه سوالی پیش اومد تو بخش گرافیک بپرس.
فعلا.![]()
بیلد هر ماه کی میاد؟ آخر ماه یا اول ماه یا اصلا وسط ماه؟
جایی نیست ویدئو های animation tree داشته باشن .
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
یه چیز دیگه جایی وجود داره توی اینترنت سفارش دانلود بگیره .
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
یه چیز دیگه جایی وجود داره توی اینترنت سفارش دانلود بگیره .
سلام
برای AnimTree یه آموزش خیلی خیلی خفن هست:
بیش از یک ساعته و 8 پارت هم شده تا حالا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن از Full HD هم بزرگتره: 2048 در 1080.
برا چی می خوای؟ شنیدم خودت فروشنده ای که. در هر صورت اینجا هست:
البته تستش نکردم. فعلا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بیلد ها تایم نداره، مثلا یکیش روز دوم ماه اومد، بعدیش 25 ام ماه دیگه.
این بیلد ها حتی رسما اعلام نشده، یعنی اپیک قولی نداده که هر ماه یکی بده، با این همه دستش درد نکنه، تا حالا که هر ماه داده، حتی از ماهی یه دونه، هم بیشتر. بخواد بیاد هم تا آخر ماه جا داره.
به قول معروف:
تا بعد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by tovamohammad; 06-09-2010 at 13:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)