دوستان لطفا همگی اعلام کنید که مخزن EF7 تون چقدر گاز میگیره و چند کیلومتر رانندگی میده بیرون از شهر
دوستان لطفا همگی اعلام کنید که مخزن EF7 تون چقدر گاز میگیره و چند کیلومتر رانندگی میده بیرون از شهر
دوست من مطمئنی درست میگی؟ بنده یه روای سال دوگانه داشتم که با کپسول پر 250 تا میرفت. EF7 خیلی بیشتر باید بره.!!
تقریبا 14 کیلو گرم گاز میگیره . توی جاده حول وحوش 300 تا میره
دربهترین حالت بیرون شهر به ازای هرکیلوگرم22-25کیلومتر میره
من دقیق اندازه نگرفتم
ولی توی همین حول و حوش میره
شاید یکم بیشتر یا کمتر ,خوش بینانشو اگه میخواستم بگم خیلی بیشتر بود یه چیزی حدود350 کیلومتر ,که همین حدود هم باید بره
ولی من کلا پر گاز رانندگی میکنم ,توی جاده زیاد ایست میکنم توی شهرم که همش از اینور به اونور توی ترافیکم
درکل یکی از معیارهایی که باعث شد این ماشینو بخرم همین مصرفش بوده
بعد از گذشت بیش از 15 ماه رانندگی با این خودرو من اون چیزی که دیدم رو میگم خدمتتون
مخزن گاز خودروهای مدل 90 به بعد 75 کیلویی شدن و مدل های قبل از 90 مخزن های 100 کیلویی داشتند
با مخزن 75 کیلویی بستگی به سرعت و نحوه استفاده از امکانات خودرو طی کردن مسافت متغییر میشه
مخزن رو وقتی خالی هست گاز بزنی حدودا بین 4500 تا 5200 گاز میگیره و این بستگی به فشار اون پمپ داره ( اغلب مواقع 4800 میشه)
با این مقدار گاز اگر شیشه های خودرو بالا باشه و کولر روشن نباشه و دور موتور تو دنده 5 از 2600 عبور نکنه حدودا 260 کیلومتر میشه طی کرد ( + - 10 کیلومتر هم در نظر گرفته میشه)
حالا با همین مقدار گاز اگر سرعت روی 120 کیلومتر در ساعت بیاد و وضعیت خودرو مثل بالا باشه حدودا 220 کیلومتر رو طی میکنه
و در حالت آخر هم وقتی کولر گرفته بشه و ظرفیت سرنشین تکمیل باشه یا شیشه ها پایین باشه و یا سرعت از 120 بیشتر بشه 200 کیلومتر رو به راحتی طی میکنه
تا اونجایی که یادمه همیشه مخزن همه سمندها، ر405 ها و پارس ، 75 لیتر بوده غیر ازاونهایی که بعدا دوگانه سوز شدن. الیته تندر 90 دوگانه 87 لیتر هست مخزنش و 206 صندوق دار دوگانه 60 لیتر
نه حق با ایشونه
من حجم دقیق مخزن ها رو بلد نبودم ولی طبق مشاهده و مقایسه بین مدل88 و91
کاملا تغییر حجم در منبع ها قابل شهود بود
یک سوال منظور ایشون از 75 و 100 کیلو وزن مخزنه؟ یا اشتباها به جای لیتر گفتن کیلو ؟ چون قاعدتا وقتی گاز می زنیم 14 یا حداکثر 15 کیلو بیشتر تو مخزن جا نمی شه.
منظورشون حجم مخزن بوده .
اشتباها نوشتند کیلو فکر میکنم منظورشون لیتر بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)