تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 370 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کاملآ موافقم.موسی به دین خودش و عیسی هم به دین خودش.البته من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم.شرمنده.اما تو رو همون خدایی که میپرستی بیشتر تحقیق کن این Review ها اکثرآ تبلیغاتی هستند.من تو این چند وقت و با همین دوستی مجازی ارادت خاصی به شما و همه دوستان پیدا کردم.من نمیگم اینو بخر و اینو نخر فقط باز هم میگم که بیشتر تحقیق کن.
    نه بابا .
    من ناراحت نشدم .
    ولی شما اگر که ناراحت شدین من رو ببخشین .
    تست روی 330 رو با 7 نوت بوک مختلف دیدم که قوی هم بوده .
    از مک بوک بگیرید تا سری Z سونی .
    ولی بازم به پای 5730 نمیرسه .
    یه سوال هم برام پیش اومده که این 5730 که از 330 قوی تره چرا نمی تونه کولین مکرا 2 رو در حالت اولترا اجرا کنه ولی 330 می تونه روان اجرا کنه .
    N61JV رو دیدم و از پردازشش واقعا نا امید شدم و صفحه نمایش هم واقعا نسبت به 16 اینچ پایینه .
    توی کارت گرافیک هم که با اوپتیموس گند زده .
    الآن تازه وستور که صفحه نمایش کوچک تری داره رزولوشن بیشتری داره .
    N61JQ هم هم صفحه نمایش و هم رم و سی پی یوش با این یکیه پس اونم همین طوره .
    در ضمن ایسوز چیپست HM55 داره که برای Main Stream هست ولی چیپست سونی PM55 هست که واسه Performance به کار میره و تقریبا 10 درصد از HM55 قوی تره ولی HM55 جدید تره .
    به خاطر همین یکم پردازش ایسوز ضعیف تره .
    در شمن مارک رم های ایسوز هم خیلی معتبر نیست .
    اسمش فعلا یادم رفته ولی یادم اومد میگم .
    موفق باشید .

2. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی میدونه Acer Extensa 4120 کارکرده تقریبا تمیز چقدر ارزش داره ؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا .
    من ناراحت نشدم .
    ولی شما اگر که ناراحت شدین من رو ببخشین .
    تست روی 330 رو با 7 نوت بوک مختلف دیدم که قوی هم بوده .
    از مک بوک بگیرید تا سری Z سونی .
    ولی بازم به پای 5730 نمیرسه .
    یه سوال هم برام پیش اومده که این 5730 که از 330 قوی تره چرا نمی تونه کولین مکرا 2 رو در حالت اولترا اجرا کنه ولی 330 می تونه روان اجرا کنه .
    N61JV رو دیدم و از پردازشش واقعا نا امید شدم و صفحه نمایش هم واقعا نسبت به 16 اینچ پایینه .
    توی کارت گرافیک هم که با اوپتیموس گند زده .
    الآن تازه وستور که صفحه نمایش کوچک تری داره رزولوشن بیشتری داره .
    N61JQ هم هم صفحه نمایش و هم رم و سی پی یوش با این یکیه پس اونم همین طوره .
    در ضمن ایسوز چیپست HM55 داره که برای Main Stream هست ولی چیپست سونی PM55 هست که واسه Performance به کار میره و تقریبا 10 درصد از HM55 قوی تره ولی HM55 جدید تره .
    به خاطر همین یکم پردازش ایسوز ضعیف تره .
    در شمن مارک رم های ایسوز هم خیلی معتبر نیست .
    اسمش فعلا یادم رفته ولی یادم اومد میگم .
    موفق باشید .
    خواهش میکنم.
    این که داری میگی بازی کولین رو باز هم از رو اینترنت گفتی .این Review ها اکثرآ تبلیغاتی هستند.برای مثال تو Notebookcheck زده که 5730 همین Warhead رو نمیتونه اولترا اجرا کنه اما به راحتی اجرا میکنه یا خیلی بازیهای دیگه هم همینجور .الان در حال حاضر هیچ بازی نیست که 5730 باهاش مشکل داشته باشه.در ضمن مارک رم های اسوس یکی از معتبر ترین هاست با نام Kingston و الان هم روی لپ تاپ من نصبه.N61jq هم فقط و فقط سی پی یوش با N61jv یکیه و همه چیزش فرق میکنه.در مورد چیپست من یه سری به سایت اینتل زدم و دیدم که علاوه بر جدیدتر بودن HM55 تازه یکسری قابلیتها از جمله INTEGRATED GRAPHIC و ANTI THEF رو هم داره که به سازگاری با CPU , VGA و RAM بیشتر کمک میکنه که در چیپست سری PM55 موجود نیست.کلآ سری PM55 ضعیفتره.

5. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خواهش میکنم.
    این که داری میگی بازی کولین رو باز هم از رو اینترنت گفتی .این Review ها اکثرآ تبلیغاتی هستند.برای مثال تو Notebookcheck زده که 5730 همین Warhead رو نمیتونه اولترا اجرا کنه اما به راحتی اجرا میکنه یا خیلی بازیهای دیگه هم همینجور .الان در حال حاضر هیچ بازی نیست که 5730 باهاش مشکل داشته باشه.در ضمن مارک رم های اسوس یکی از معتبر ترین هاست با نام Kingston و الان هم روی لپ تاپ من نصبه.N61jq هم فقط و فقط سی پی یوش با N61jv یکیه و همه چیزش فرق میکنه.در مورد چیپست من یه سری به سایت اینتل زدم و دیدم که علاوه بر جدیدتر بودن HM55 تازه یکسری قابلیتها از جمله INTEGRATED GRAPHIC و ANTI THEF رو هم داره که به سازگاری با CPU , VGA و RAM بیشتر کمک میکنه که در چیپست سری PM55 موجود نیست.کلآ سری PM55 ضعیفتره.
    کولین رو فیلم اجرا در هر دو مدل رو دیدیم و متنی نیست که نشه بهش اطمینان کرد .
    شاید JQ کینگاستون باشه ولی بازم ضعیف تره . .
    اگر که HM55 قوی تر بود باید توی Performance دسته بندی میشد ولی جزو Main Stream هست .
    می تونید توی سایت های بررسی قطعات سوال کنید ببینید که چی میگن .
    اصلا اینا رو بی خیال .
    اگر که میشه یه چند تا عکس از صفحه نمایش با حداکثر رزولوشن و فرکانس و برایتنس بدون کالیبرشن بزارید ببینیم چی میشه .
    شاید نظرم عوض شد . .
    ممنون .

7. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

با سلام دوستان من میخوام یک لپ تاب بگیرم چه مارکی بخرم و با چه مشخصات ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض کسی نمیتونه راهنماییم کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستی چرا شما و وایومن در جایی بحث تخصصی نمیکنید که دیگران هم از سردرگمی در بیان؟؟؟

چون وایومن طرفدار سرسخت ایسوز(N61) هست و شما هم به نوعی حامی سری F هستید

اینجور که وایومن میگه همه چیز ایسوز سرتر هست؟ هم از لحاظ صفحه نمایش و ...
    این سوال یکی از کاربران سایت از من بود، در جوابشون باید بگم من تعصبی به مارک و نام ها ندارم چون اعتقادم بر اینه که تعصب آدم رو گمراه می کنه. من هنوز هم طرفدار سرسخت سری f سونی هستم ولی با توجه به اینکه فعلا دسترسی به Asus N61JQ ندارم نظر قطعی درباره این لبتاب ندارم ، تنها چیزی که به من ثابت شده برتری 10% کارت گرافیک این لبتاب هست و تا این لحظه پیشنهاد من به دوستان این بوده:
    اگه لبتاب رو 100 % برای بازی می خواهی Asus N61JQ
    اگه بازی در مراحل بعدی نیازت قرار داره حتما از سری f با گرافیک 330 انتخاب کن
    البته بجز وایومن عزیز که از دوستان صمیمی خودم هست تا حالا کسی طرفداری آنچنانی از این مدل نکرده و یا اونو سرتر از سری f ندونسته ، به هر حال این موضوع واقعا نیاز به بررسی عمیقی داره که سعی می کنم با همکاری وایومن در هفته جاری مقایسه کاملی از f115 و N61JQ تهیه کنم تا کاربران زیادی بین این دومدل گیر کردن بتونن با آگاهی بیشتری خرید کنند.

11. 4 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام دوستان من میخوام یک لپ تاب بگیرم چه مارکی بخرم و با چه مشخصات ؟
    برای خرید هر وسیله ای نه تنها لپ تاپ باید ابتدا نقدینگی سپس میزان استفاده مشخص شود.
    در اینجا به چند نمونه اشاره میکنم : ( بی شک لپ تاپهای سونی از همه لحاظ نسبت به دیگر برند ها سرترند)

Sony Vaio VGN-Z115GG/BI لپ تاپی با تمام مشخصه های لازم برای جابجایی (کوچک بودن و وزن مناسب) و برای کاربران گرافیک با قیمت تقریبی 23000000 ریال

Asus N61JQ-IX006V لپ تابی با صفحه نمایش بزرگ ولی سنگین برای کاربر اهل بازی و طراح حرفه ای
    با قیمت 15400000 ریال

Toshiba TECRA A9-S9015X مناسب برای انجام کارهای روزمره با قیمت 12000000 ریال

Apple MC026LL/A لپ تابی برای کلاس بالاها با قیمت 28000000 ریال

Acer Aspire 5738 G 654 مناسبترین و کارآمدترین تو رنج زیر 8000000 ریال

در کل اگر زیاد قصد جابجایی لپ تاب را ندارید بهتون PC پیشنهاد میکنم 

13. 2 کاربر از سعید6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این سوال یکی از کاربران سایت از من بود، در جوابشون باید بگم من تعصبی به مارک و نام ها ندارم چون اعتقادم بر اینه که تعصب آدم رو گمراه می کنه. من هنوز هم طرفدار سرسخت سری f سونی هستم ولی با توجه به اینکه فعلا دسترسی به Asus N61JQ ندارم نظر قطعی درباره این لبتاب ندارم ، تنها چیزی که به من ثابت شده برتری 10% کارت گرافیک این لبتاب هست و تا این لحظه پیشنهاد من به دوستان این بوده:

البته بجز وایومن عزیز که از دوستان صمیمی خودم هست تا حالا کسی طرفداری آنچنانی از این مدل نکرده و یا اونو سرتر از سری f ندونسته ، به هر حال این موضوع واقعا نیاز به بررسی عمیقی داره که سعی می کنم با همکاری وایومن در هفته جاری مقایسه کاملی از f115 و N61JQ تهیه کنم تا کاربران زیادی بین این دومدل گیر کردن بتونن با آگاهی بیشتری خرید کنند.
    سلام .
    والا من هم طرفدار سونی هستم ولی یکم دلم شور میزنه که گیر کنم توش .
    من توی همین هفته میرم واسه خرید .
    تا حالا خیلی هم با 115 ور رفتم ولی با ایسوس ( مدل JQ ) کار نکردم ولی صفحه نمایش JV رو دیدم که چنگی به دل نمیزنه .
    توی فیلم هایی هم که از اجرای بازی ها موجود هست تقریبا توی سطح های بالا هیچ کدوم تفاوت خیلی زیادی با هم ندارند .
    حالا به نظرتون ارزشش رو داره که پردازش خیلی قوی تر و طراحی عالی و صفحه نمایشی تقریبا 2 برابر بهتر رو بی خیال بشم و بچسبم به کارت گرافیک ایسوز ؟
    البته هم سری F سونی مشکل زیاد داره و هم ایسوز اما این مدل ایسوز یکم خوش نام تره .
    چی کار کنم ؟
    سونی بگیرم بعد پشیمون نمیشم که چرا ایسوز نگرفتم یا برعکس ؟
    من تا حالا به چند نفر پیشنهاد این سونی رو دادم و خریدن .
    راضی هم هستند اما یکم توقعش نسبت به من از نوت بوک پایین تر بوده .
    حالا خودم موندم چی کار کنم .
    اگر که این بررسی رو بزارید زود تر ممنون میشم چون خیلی لازمش دارم .
    موفق باشید .

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

اول نیازتون از نوت بوک رو مشخص کنید بعد من یا بقیه دوستان کمکتون می کنیم .
    البته من فعلا مثل این که خودمم کمک لازمم . .

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

آقا حتما یه نقد کامل از n61jq و f115 بزارین که ما هم از گمراهی در بیایم.دم شما گرم . . .

16. این کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •