یکی درباره وزژن و فریمور اینا برامون توضیح بده
یه سوال:
راهی هست که عکس ها رو تو پوشه قرار بدیم (از روی کامپیوتر)
ممنون بابت توضيحات كاقي و وافي تون
اسمارتکام و گارمین رو هم امتحان ميكنم
متن انگليسي امضا رو هم جايي ديدم مثل شما خوشم اومد و گذاشتمش براي امضام ولي حيف كه عمل كردن بهش سخته
درگير مسائل بيخودي زياد ميشيم و بعد هم پشيمون از كارمون :(
ضمنا لينكهايي كه براي راهنمايي جي پي اس داديد هم به صورت پست منفرد هست و متأسفانه دكمهي تشكر نداره! خيلي بد شد. اين كوچكترين كاريه كه ميشه در مقابل زحمات شما انجام داد
Last edited by ghaffar; 02-08-2010 at 04:57.
دوست عزیز گوشی دقیقا مثل کامپیو تر میمونه! هم سی پی داره هم رم داره هم رام داره هم هارد داره (منظور مموری ). حالا چیزی که تو کامپیوتر رابط بین سخت افزار و نرم افزاره بهش میگن سیستم عامل که مهمترین و اصلی ترین نرم افزار هر سیستمه.
در کامیپتر بخشهایی هستند که هم شامل سخت افزار و هم نرم افزار هستند و برای یه عمل خاصی طراحی میشن پس ترکیب سخت افزار خاص و نرم افزار خاص که برای یک عمل بخصوصی طراحی شده بهش میگن فریم ویر! مثل برنامه رام کامیپتر که شامل پست و بایوز و لودر هستش که سخت افزار همراه اون هم حافظه سی ماس و چیپ رام هستش.
منظور از ورژن هم بخش نرم افزاری فریم ویر هستش که شامل سیستم عامل، برنامه های گوشی و .. هستش . هر چه ورژن بالاتر خطاهای دستگاه کمتر. باگ ها و اشکالاتش کمتر. مصرف باتری کمتر. کارایی بهتر. ضرر گوشی از لحلظ الکترومغناطیسی کمتر و از این حرفها!
الانم آخرین ورژن فریم ویر که برای ایکس 6 تو بازار هستش بسته به rm و پروداکت کد موجود در ایران 21.00.4 هستش
منظورتونو بیشتر توضیح بدین بهتر میتونم کمک کنم. شما میتونید عکساتونو به هر طریق از تو پوشه های مختلف تو گوشی بریزید مثل عمل کپی پیست ولی متاسفانه گالری این گوشی قالب و فرم قدیمی داره و ضعفهایی بهمراه داره که نمیتونه پوشه به پوشه عکسها و فایلهارو نشون بده و همه رو رو هم میکنه. میتونی از برنامه های جانبی کمک بگیری یا در بدترین صورت ممکنه از FILE MANAGER گوشی استفاده کنی
این ضعف درر قسمت مدیاپلیر گوشی واسه پخش موسیقی های یک پوشه در این گوشی شدیدا احساس میشه و ناراحت کنندس. من 5310 داشتم این مشکل رو نداشت تو پخش موسیقی
Last edited by Help118; 02-08-2010 at 13:35.
نیازی به تشکر نیست! این لطف شما و دوستان رو میرسونه! این راهکارهایی که نوشتم عملا امتحان شده و نتیجه داده. بهترین تنظیمات واسه جی پی اس گوشی ایکس 6 و گوشی های مشابه هستش.
راستی شما برنامه مپ اینستالر گوشیتو یه نگاهی بنداز که ورژن 3.04حتما باشه و نقشه های جدید ایاران که حدود 27.1 و راهنمای صوتی 6.20 هستش حتما نصب کنی!
چجوری میشه ورژنو بالا برد ؟؟؟الانم آخرین ورژن فریم ویر که برای ایکس 6 تو بازار هستش بسته به rm و پروداکت کد موجود در ایران 21.00.4 هستش
مال من الان 20.0.005 هستشش
خوب به این عمل میگن آپ دیت فریم ویری یا به عبارتی آپ گرید کردن
خوب راه حل این کار آپ دیت فریم ویر گوشیه از طریق نرم افزارهای مخصوصی که توسط نوکیا یا هر توزیعگری پخش شده باشه.
برنامه آپ دیتر نوکیا NSU یا همون Nokia software updater هستش که با اتکا به کانکشن اینترنتی میتونی گوشیتو بسته به سرعت دانلود آپ دیت کنی. این کاریه که همه بچه ها انجام میدن. ریسک های خودشم داره .
گاهی وقتها این آپ دیت بصورت آنلاین یا هوم اینترنتی بنا به دلایل و تصادم اشکالاتی امکان پذیر نمی شه که معمولا واسه این کار هم راه حلی هست که از برنامه هایی مثل phoenix یا جف آپ دیت می کنن. بازم برای این کار نیاز به فایلهای فریم ویر که 7 یا 8 تا هشتس داری که باید قبلش کامل از اینرتنت دارنلودش کرده باشی.
اگه میخوای آپ دیت کنی و اینترنت پرسرعت داری بگو راهنماییت کنم. با دایال آپ خیلی خلی سخته این کار و خطرناک!
ما بالاخره وظيفهمون رو انجام داديم ولي با يه كليك اضافه تر
ورژن قبليش Ovi Maps روي گوشي رو نگاه نكرده بودم ولي پيغام آپديت داد با حجم 9.221 مگابايت آپديتش كردم، ظاهرا چيزي تغيير نكرده.
نقشه رو هم كه حالا حجمش 28 و خوردي شده بود نصف و نيمهاي دانلود كرده بودم كه پيغام آپديت Nokia Ovi Suite داد كه 67 مگابايته و دانلودش براي ما مشكل.
حالا مشكل جديدي پيدا شده : ديگه Nokia Ovi Suite تا آپديت نشه اجرا نميشه.
نسخهي Nokia Ovi Suite من:20.1.3.6
نسخهي Nokia Ovi Suite جديد: 22.0.245
مشكل ما اينه كه جديدترين تكنولوژي دنيا رو ميخواهيم ولي خودمون براي استفاده از مونديم
(منظورم نداشتن وايرلس و اينترنت پر سرعت در شهرستانهاست)
باز هم ممنون
اگه ورژن فریم ویر گوشیت 21.0.004 باشه به احتمالات قوی که ovi map installer شما هم که آخرین ورژنشن 3.04 هستش آپ دیت شده.
ورژن جدید سویت ovi 22 نیستش که 2.2.0.245 هستش! (اشتباه لپی کردی. آره حجمش هم زیاده تا اینترنت پر سرعت نداشته باشی نمی تونی. خوب فکر کنم همه جای ایران اینرتنت پرسرعت وجود داشته باشه! البته با قیمت های متفاوت کذایی.)
بازم هر کمکی از دست من در این زمینه بربیاد در خدمتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)