تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 233 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این قابلیت ردیاب خودکار چشمک، لبخند برای چی هست یکی توضیح مدهد؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

این قابلیت ردیاب خودکار چشمک، لبخند برای چی هست یکی توضیح مدهد؟؟؟؟؟
    با اجازه از بزرگان s8000

تشخیص چشمک اگه عکسی که شما میگیرین تو عکس چشم های شخص بسته باشه به شما اطلاع میده

تشخیص لبخند هم با لبخند شما به صورت خودکار عکس میگیره

ببخشید من هی جواب میدم آخه بعضی دوستان خیلی کم لطف هستن من صفحه 138 این تاپیک یه سوالی پرسیدم تا امروز بی

جواب مونده من فقط می خوام خیر انجام داده باشم و الا در مقابل تمام دوستان از لحاظ اطلاعات حرفی واسه گفتن ندارم

و این مدام جواب دادن رو به حساب گستاخی من نذارین درد بی جوابی کشیدم تو اکثر تاپیک ها سوالام بی جواب مونده

داره خودمونی میشه aminkh17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

---------------- Now playing: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا الان که فرق آنچنانی احساس نکردم فقط مصرف باتری بهتر شده ولی اگه چیز جدیدی دیدم بهتون میگم.
    مطئن باشید خیلی چیزها بهتر شده وگرنه سامسونگ بیکار نیست که الکی فریمور بده بیرون.
    بیشتر وقتها می بینی که ایراداتی رو رفع می کنند
    مثال S800MDXJC1 ایرادات و نواقص زیر رو داره
    - منشی تلفنی نداره
    - در خطوط ایرانسل گهگاهی که آقایون گوددالاماخ می کنند صفحه اش روشن وخاموش میشه خودبخودی و بالای اسم ایرانسل شماره هایی می اندازد مثلا الان انداخته 432 35
    -در بعضی برنامه های جاوا مورد دارد (مثلا شده من در فریمویرهای قبلی راحت نصبش کرده باشم)
    - GPSاش بعد از اینکه تعداد زیادی از BTSها رو رد می کنی (معمولا در سرعت بالا) قاط می زنه گوشی رو باید روشن و خاموش کرد
    - برنامه Navigation رو نداره (که در دیگر فریم ویرها باید از تنظیمات فعالش کنی)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کنار امام رضا(ع)

پيش فرض

سلام 2 تا سوال داشتم....زمانی که گوشی زنگ میزنه و بعد از جواب دادنوقتی گوشی رو قطع میکنی یه جدول 6تایی میاد که یکی از گزینه هاش ضبط هست چطوری میشه از اون استفاده کرد یه لحظه میاد و میره بعد آخر تماس میاد نمیشه یه کاری کرد اول تماس بپرسه مثلا میخوایید ضبط کنید یا نه..
    بهد سوال دومم این بود که کدی هست بزنی که بگه گوشی در دسترس نیست....ممنون..

داره خودمونی میشه masoud911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستانی که این گوشی رو دارن بفرمایند که تو یاز کردن pdf های حجیم مشکلی نداره؟
    با gps این گوشی مشکلی ندارین؟ برنامه واسش هست؟ نقشه های شهر های ایران رو واسه نرم افزارش کالیبره کردن؟

داره خودمونی میشه mohsen_tanha021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    همین جا یعنی تهران

پيش فرض

---------------- Now playing: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیشتر وقتها می بینی که ایراداتی رو رفع می کنند
    مثال S800MDXJC1 ایرادات و نواقص زیر رو داره
    - منشی تلفنی نداره
    - در خطوط ایرانسل گهگاهی که آقایون گوددالاماخ می کنند صفحه اش روشن وخاموش میشه خودبخودی و بالای اسم ایرانسل شماره هایی می اندازد مثلا الان انداخته 432 35
    -در بعضی برنامه های جاوا مورد دارد (مثلا شده من در فریمویرهای قبلی راحت نصبش کرده باشم)
    - GPSاش بعد از اینکه تعداد زیادی از BTSها رو رد می کنی (معمولا در سرعت بالا) قاط می زنه گوشی رو باید روشن و خاموش کرد
    - برنامه Navigation رو نداره (که در دیگر فریم ویرها باید از تنظیمات فعالش کنی)
    برای من که هیچ کدوم از این ایرادات رو نداشت به جز منشی تلفنی.
    navigation رو هم از تنظیمات قسمت مدیریت آیکونش رو میاری داخل منو که من اینکارو کرده بودم در صورتی که بود و نبودش تو ایران فرقی نداره چون پولیه.

7. این کاربر از mohsen_tanha021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_tanha021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    همین جا یعنی تهران

پيش فرض

با gps این گوشی مشکلی ندارین؟ برنامه واسش هست؟ نقشه های شهر های ایران رو واسه نرم افزارش کالیبره کردن؟
    من فایل pdf تا حجم 7مگا بایت ریختم باز کرده ولی فکر نمیکنم واسه باز کردن حجم های زیادتر هم مشکلی داشته باشه به خاطر سی پی یو 800 مگا هرتزی که داره.
    gps که جزو بهترینهاست واقعا من باهاش حال میکنم و یکی از دلایلم واسه خریدن این گوشی همین gps بود.
    برنامه trekbuddy رو استفاده میکنم آره نقشه ی همه ی شهرهای ایران رو واسش کالیبره کردن.

9. 2 کاربر از mohsen_tanha021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دقیقا نمیدونم تا چند مگ رو میتونه نشون بده ولی فایل 50 مگی روش ریختم گفت حجمش خیلی زیاده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوالی برام پیش اومده.وقتی کسی با هامون تماس میگیره غیر از گزینه مکث تشریفاتی که تو دفترچه هم توضیحشو داده گزینه ا ی هست که بتونیم موقع تماس گوشیمونو سایلنت کنیم؟ اگه دیده باشید موقع تماس ما به اعداد دسترسی داریم که من نمیدونم فایدهش چیه اگه لطف کنید یکی جواب بده؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوالی برام پیش اومده.وقتی کسی با هامون تماس میگیره غیر از گزینه مکث تشریفاتی که تو دفترچه هم توضیحشو داده گزینه ا ی هست که بتونیم موقع تماس گوشیمونو سایلنت کنیم؟ اگه دیده باشید موقع تماس ما به اعداد دسترسی داریم که من نمیدونم فایدهش چیه اگه لطف کنید یکی جواب بده؟
    سلام
    کافیه همون موقعی که گوشی داره زنگ میخوره برعکسش کنید طوری که صفحه نمایش به سمت زمین باشه
    البته باید تو تنظیمات گوشی این قابلیت را فعال کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •