این قابلیت ردیاب خودکار چشمک، لبخند برای چی هست یکی توضیح مدهد؟؟؟؟؟![]()
این قابلیت ردیاب خودکار چشمک، لبخند برای چی هست یکی توضیح مدهد؟؟؟؟؟![]()
با اجازه از بزرگان s8000
تشخیص چشمک اگه عکسی که شما میگیرین تو عکس چشم های شخص بسته باشه به شما اطلاع میده
تشخیص لبخند هم با لبخند شما به صورت خودکار عکس میگیره
ببخشید من هی جواب میدم آخه بعضی دوستان خیلی کم لطف هستن من صفحه 138 این تاپیک یه سوالی پرسیدم تا امروز بی
جواب مونده من فقط می خوام خیر انجام داده باشم و الا در مقابل تمام دوستان از لحاظ اطلاعات حرفی واسه گفتن ندارم
و این مدام جواب دادن رو به حساب گستاخی من نذارین درد بی جوابی کشیدم تو اکثر تاپیک ها سوالام بی جواب مونده
---------------- Now playing: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بیشتر وقتها می بینی که ایراداتی رو رفع می کنند
مثال S800MDXJC1 ایرادات و نواقص زیر رو داره
- منشی تلفنی نداره
- در خطوط ایرانسل گهگاهی که آقایون گوددالاماخ می کنند صفحه اش روشن وخاموش میشه خودبخودی و بالای اسم ایرانسل شماره هایی می اندازد مثلا الان انداخته 432 35
-در بعضی برنامه های جاوا مورد دارد (مثلا شده من در فریمویرهای قبلی راحت نصبش کرده باشم)
- GPSاش بعد از اینکه تعداد زیادی از BTSها رو رد می کنی (معمولا در سرعت بالا) قاط می زنه گوشی رو باید روشن و خاموش کرد
- برنامه Navigation رو نداره (که در دیگر فریم ویرها باید از تنظیمات فعالش کنی)
سلام 2 تا سوال داشتم....زمانی که گوشی زنگ میزنه و بعد از جواب دادنوقتی گوشی رو قطع میکنی یه جدول 6تایی میاد که یکی از گزینه هاش ضبط هست چطوری میشه از اون استفاده کرد یه لحظه میاد و میره بعد آخر تماس میاد نمیشه یه کاری کرد اول تماس بپرسه مثلا میخوایید ضبط کنید یا نه..
بهد سوال دومم این بود که کدی هست بزنی که بگه گوشی در دسترس نیست....ممنون..
دوستانی که این گوشی رو دارن بفرمایند که تو یاز کردن pdf های حجیم مشکلی نداره؟
با gps این گوشی مشکلی ندارین؟ برنامه واسش هست؟ نقشه های شهر های ایران رو واسه نرم افزارش کالیبره کردن؟
برای من که هیچ کدوم از این ایرادات رو نداشت به جز منشی تلفنی.
navigation رو هم از تنظیمات قسمت مدیریت آیکونش رو میاری داخل منو که من اینکارو کرده بودم در صورتی که بود و نبودش تو ایران فرقی نداره چون پولیه.
من فایل pdf تا حجم 7مگا بایت ریختم باز کرده ولی فکر نمیکنم واسه باز کردن حجم های زیادتر هم مشکلی داشته باشه به خاطر سی پی یو 800 مگا هرتزی که داره.
gps که جزو بهترینهاست واقعا من باهاش حال میکنم و یکی از دلایلم واسه خریدن این گوشی همین gps بود.
برنامه trekbuddy رو استفاده میکنم آره نقشه ی همه ی شهرهای ایران رو واسش کالیبره کردن.
دقیقا نمیدونم تا چند مگ رو میتونه نشون بده ولی فایل 50 مگی روش ریختم گفت حجمش خیلی زیاده.
سلام دوستان.یه سوالی برام پیش اومده.وقتی کسی با هامون تماس میگیره غیر از گزینه مکث تشریفاتی که تو دفترچه هم توضیحشو داده گزینه ا ی هست که بتونیم موقع تماس گوشیمونو سایلنت کنیم؟ اگه دیده باشید موقع تماس ما به اعداد دسترسی داریم که من نمیدونم فایدهش چیه اگه لطف کنید یکی جواب بده؟
سلام
کافیه همون موقعی که گوشی داره زنگ میخوره برعکسش کنید طوری که صفحه نمایش به سمت زمین باشه
البته باید تو تنظیمات گوشی این قابلیت را فعال کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)