خب عزیزم میتونی بری بگیری به ما هم خبر بدی چه خبره خوشت میاد یانه
خب عزیزم میتونی بری بگیری به ما هم خبر بدی چه خبره خوشت میاد یانه
نظر من هیچکودوم 5738ZG رو این فکر کن
اما اگه اشتباه نکنم cpu هاشون اختلاف زیادی دارن؛
5738zg : Intel Pentium Dual Core Processor T4300, 2.1GHz, 1MB Cache, FSB 800MHz
5738 : Intel Core 2 Duo Processor T6600, 2.20GHz, 2MB Cache, FSB 800MHz
شما میگی کار گرافیکی سنگین نمیخوای بکنی
سلام.
ببخشید فرق بین 5738G با 5738ZG در چیه که 100 هزارتومن اختلاف قیمت دارن؟
من نگاه کردم تو رم و cpu بود .... رم 1 گیگ بیشتر. cpu هم : مدل G که 2مگ و 800 گیگاهرتز و مدل zg هم 1 مگ و 667 گیگاهرتز !!!
برای یه همچین فرقی میصرفه کسی 100 تومن بیشتر بده و G رو بخره ؟
من کارم با فتوشاپ و بازیه !!! اگه فرق خیــــــلی زیادی میکنه حتما بهم بگید تا zg نخرم ...
در ضمن عمر مفید لپتاپ چند ساله ؟ بعضیا میگن 3 سال ، ینی بعد 3 سال 700 تومن بریزیم دوووور ؟ .... ولی من فکر کنم بیشتر باشه ها ( در صورتیکه نخوای بازی کنی وگرنه کارهای گرافیکی رو جواب میده تقریبا ، اینطور نیست ؟ )
کارت گرافیک 5738g قویتره یا Dell xps 1340 که 13 اینچه ؟ (کلا کدوم لپتاپ قویتریه برای بازی و فتوشاپ؟)
منتظر جواب دوستان هستم ....
Last edited by A v e s t a r; 24-11-2009 at 16:01.
فرقشون رو خودت درست اشاره کردی
اینکه می صرفه یا نه بستگی به استفادت داره
اگر کارهایی که به محاسبات پیشرفته احتیاج دارن نخوای باهاش انجام بدی (بیشتر نرم افزار های فنی مهندسی و بعضی بازی ها) همون zg مناسب تره
عمر مفید هم بستگی به استفادت داره لازم نیست بندازی دور بلکه دیگه توقع اجرا همه نرم افزار ها یا بازی ها رو نباید داشته باشی
خودم یه asus دارم برای 5 سال پیشه ! دیگه توی سایت asus درایور هاش هم نیست!
اما هنوز کارم رو راه میندازه اما دیگه توقع نصب مثلا سون رو روش ندارم یا ...
درسته
اگر با برنامه هایی که به محاسبات پیشرفته احتیاج دارن کار نمیکنی (مثل matlab) همون zg خوبه وگرنه قیدش رو بزن چون برای این جور برنامه ها کم میاره!
آخرین قیمتس 5738z تو تهران چنده؟
از اتوکد و فتوشاپ استفاده میکنم ولی نه در حد سه بعدی و پیشرفته.. فکر نکنم سنگین باشه؟
یعنی سرعت اجرا و کار با اینجور برنامه ها تو این مدلها یکسانه؟ یا مثلا کار کردن با 2 یا 3 برنامه همزمان فرقی نمیکنه تو این چهار مدل؟
چون 5738 و 5738g کانفیگ بالاتری نسبت به z و zg دارند و ظاهرا تنها اختلافشون در کارت گرافیک هست اون سوال رو پرسیدم..
ممنون؛ گاهی با etabs کار میکنم ولی کلا ترجیح میدم از بین 5738 یا 5738g چون کانفیگ قوی تری دارن انتخاب کنم.. اما کار با اتوکد و فتوشاپ با این دو مدل تفاوتی داره؟ با توجه به اینکه کارت گرافیک 5738 اینتل و ضعیفتر هست..
شاید سوالم رو اینطوری بپرسم بهتر باشه؛ کارت گرافیک Intel GMA 4500MHD 256MB تا چه حد میتونه جوابگوی کارهای گرافیکی باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)