تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 312 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

داره خودمونی میشه chaaloos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من که فکر نکنم این نسخه ای که دوستان تهیه کردن همون نسخه ای باشه که قراره از هفته بعد بیاد به بازار!!!!!!!یه جورایی یه جوریه!!!!!!
    منم موافقم !
    فکر کنم دوستان نسخه آنلاک شده دمو رو خریدند وگرنه تمام نسخه های نمایش داده شده توی ژاپن اولش دمو داشته و انیمیشن های ورود به بازی هم کاملا متفاوت از قبل بوده .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خدایش فیفا اخرشه با همین کارنت مسخره اس من که حال میکنم حتی چندتا رفیقم رو به فیفا و مجلش گیم نت شبونه خودم راه دادم اونا هم رفتن و فیفا 09 رو نصب و دارن تمرین میکنن که حرفه ای شن خدایش تو کف بازی مونده بودند

وای مثل اینکه جا موندم سه روز مودمم نبود خبر ندارم که فیفا اومده ای وای همین الان از همین سایت خودمون سفارش میدم
    Last edited by khelane; 27-09-2009 at 20:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منم موافقم !
    فکر کنم دوستان نسخه آنلاک شده دمو رو خریدند وگرنه تمام نسخه های نمایش داده شده توی ژاپن اولش دمو داشته و انیمیشن های ورود به بازی هم کاملا متفاوت از قبل بوده .
    بله منم همین فکرو میکنم و مطمئنا" هفته آینده نسخه موجود تو بازار کاملتر و بهتر هستش!!!!!

در آغاز فعالیت Rkh222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    اين يكي هم مثل فيفا 2009 فقط دسته هاي لاجيتك رو پشتيباني ميكنه يا با دسته هاي معمولي هم ميشه اونو بازي كرد؟

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اگه یه اتفاقی می افتاد و pes و  fifa با هم یه فوتبال درست میکردن خیلی خوب بود
    چون هر دو یه کم و کاستی هایی دارن و نمیشه گفت کدوم بهتره کدوم بدتره
    ولی حیف که تمام شرکتها فقط به فکر در آمد زایی خودشونن

6. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اگه یه اتفاقی می افتاد و pes و fifa با هم یه فوتبال درست میکردن خیلی خوب بود
    چون هر دو یه کم و کاستی هایی دارن و نمیشه گفت کدوم بهتره کدوم بدتره
    ولی حیف که تمام شرکتها فقط به فکر در آمد زایی خودشونن
    این که هیف نداره!
    قرار نیست که تو راه فلانی احسان بدن!
    قراره از گیم سازی پول بزنن تو جیب (البته نه تو ایران!)

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرم فیفا های پیسی رو فقط باید با دسته های پیشنهادی خوده ea بازی کرد .. مثل دسته های لوجیتک و اکس باکس 360 برای pc ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه خیر دوست من.
    با تمام دسته ها میشه.
    من تو این فکر بودم یه برنامه بنویسم واسه تنظیم دسته اما بیخیال شدم.
    شما دستت اگه مشکل داره بگو از کدوماست تا لینکش رو برات بذارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جناب Abas1100 :

با نسخه NEXT مقایسه کردیم ، دیدیم PES2010 بهتره ، لطفا به نظر دیگران احترام بگذارید ، شما بدون داشتن کوچکترین اطلاعاتی در مورد PES2010 بی خودی نظر می دید ، لطفا واقع بین باشید ، برید تو اینترنت یه چرخی بزنید ، همه جا نوشته PES2010 در زمینه گرافیک FIFA10Next رو شکست داده ، ولی شما می خواهید مغلطه کنید و چونکه دوسال FIFANext گرافیکش بهتر بوده بگید باز هم از PES2010 بهتره
    Last edited by Locker; 28-09-2009 at 04:51.

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض نظرات من

نظرات من درباره ی FIFA 10 NEXTGEN XBOX360:

میشه گفت این یکی از بهترین فیفاهایی بود که تا به حال بازی کردم:
    بازی نسبت به سال قبل ازنظر گرافیکی هیچ تغییر خاصی نداشته و میشه گفت که همون Fifa09 با کمی تغییرات خیلی جزیی .
    اما از نظر نحوه ی بازی کردن باید بگم جز جند مورد خیلی با09 فرق کرده :
    1-سرعت بازی: سرعت بازی نسبت به پارسال بیشتر شده و خیلی بهتر میشه از توپ ها استفاده کرد و ای از این نظر خوبه که دیگه مثل پارسال توپ همینجوری باسه خودش تند تند جحرکت نکنه طوری که هیچ کس بهش نرسه .
    2-داوری: یکی از مهمترین چیزایی که توی این نسخه تغییر فاحشی داشته و 120% نسبت به پارسال تغییر کرده داوری بوده که تونسته نظر من رو جلب کنه ، چون اگه پارسال داور آوانتاژ میداد بعدش حتی اگه توپ دسته بازی کنه صاحب توپ هم بود خطا رو میگرفت ولی این عمل در FIFA10 خیلی کارآمد تر و بهینه تر طراحی شده و به داوری های واقعی نزدیکتر شده.
    3-مدافعان: این بازی دیگر همانند 09 نیست که توپ رو با تورس بگیریو همینجوری بری گل بزنی بلکه در این امر در FIF10 دچار مشکل میشید چون که مدافعان بسیار سرسخت و غد هستند و تا آخرین لحظه اجازه ی حرکت رو نمیدند.
    4-شوت ها و پاسها : شوت و پاس نیز نسبت به پارسال دچار تغییرات عمده ی رو به جلویی شده به نحوی که دیگر مشکل همیشگیه همه فیفاها توی سانتر از جناحین در این بازی وجود نداره ، حتی از PES2010 هم دراین زمینه پارو فراتر گذاشته .پاسهای روبه جلو و پاس دادن به بازیکن خودی هم دچار تغییر و تحولاتی شده که اگه بازیکنید میفیمن. شوت ها هم بسیار بهتر شده و دیگه نمیشه 100% توپهای تک به تک رو بصورت چیپ وارد دروازه کرد.

ومواردی دیگر از این دست که برای گفتنش نیاز به چند صفحه از تایپیک هست که بعدا درمورد بغییشون بیشتر توضضیح میدم.

12. 7 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •