تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 174 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 1735

نام تاپيک: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام

بنده یک هارد 500 Diamond Max 22 مکستور دارم با سریال.ن 9QMAJX8C با فریمور MX1A که بدون دلیل بالا نمیاد البته در بایوس شناسایی میشه و ظرفیت هارد هم زده میشه اما چه در داس و ویندوز هارد شناسایی نمیشه! این هارد احتیاج به اپدیت فریمور داره یا نه؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام

بنده یک هارد 500 Diamond Max 22 مکستور دارم با سریال.ن 9QMAJX8C با فریمور MX1A که بدون دلیل بالا نمیاد البته در بایوس شناسایی میشه و ظرفیت هارد هم زده میشه اما چه در داس و ویندوز هارد شناسایی نمیشه! این هارد احتیاج به اپدیت فریمور داره یا نه؟

فکر نکنم مشکل از فریم ویر باشه یک عکس از disk managment ویندوز وقتی هارد وصل است بزارید
    اگه در disk managment هم نباشه ولی در بایوس دیتکت میشه با ظرفیتش بیشتر این نوع مشکلات میتونه از بافر هارد باشه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فکر نکنم مشکل از فریم ویر باشه یک عکس از disk managment ویندوز وقتی هارد وصل است بزارید
    اگه در disk managment هم نباشه ولی در بایوس دیتکت میشه با ظرفیتش بیشتر این نوع مشکلات میتونه از بافر هارد باشه

ممنون. هارد در disk managment بصورن unknow شناسایی میشه و وقتی سیستم بوت میشه این پیغامو میده pri master hard disk s.m.a.r.t status bad.backup and replace press f1 to resume و ویندوز بالا نمیاد متاسفانه نتونستم از هارد بکاپ بگیرم .اطلاعات هارد برام خیلی مهمه چقدر امکان ریکاور کردن اطلاعات وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون. هارد در disk managment بصورن unknow شناسایی میشه و وقتی سیستم بوت میشه این پیغامو میده pri master hard disk s.m.a.r.t status bad.backup and replace press f1 to resume و ویندوز بالا نمیاد متاسفانه نتونستم از هارد بکاپ بگیرم .اطلاعات هارد برام خیلی مهمه چقدر امکان ریکاور کردن اطلاعات وجود داره؟
    با توجه به ارور هاردتون ایراد داره اگه بتونید از تب health نرم افزار hd tune عکس بدید بهتر میشه نظر داد چه مشکلی داره

برای ریکاوری در این حالت به نظر من به یک مرکز معتبر هارد رو ببرید برای ریکاوری بهتر باشه

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با توجه به ارور هاردتون ایراد داره اگه بتونید از تب health نرم افزار hd tune عکس بدید بهتر میشه نظر داد چه مشکلی داره

برای ریکاوری در این حالت به نظر من به یک مرکز معتبر هارد رو ببرید برای ریکاوری بهتر باشه

متاسفانه هارد رو برنامه hd tune نمیشناسه اصلن هارد روی ویندوز بالا نمیاد.اگه سیستم رو خاموش کنم بعد روشن کنم هارد در بایوس شناخته میشه اما اگه سیستم رو ریستارت کنم هارد در بایوس هم شناخته نمیشه!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

متاسفانه هارد رو برنامه hd tune نمیشناسه اصلن هارد روی ویندوز بالا نمیاد.اگه سیستم رو خاموش کنم بعد روشن کنم هارد در بایوس شناخته میشه اما اگه سیستم رو ریستارت کنم هارد در بایوس هم شناخته نمیشه!
    وقتی هارد دربایوس شناخته نمیشه ببینید موتور هارد کار میکنه یا نه

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وقتی هارد دربایوس شناخته نمیشه ببینید موتور هارد کار میکنه یا نه
    بله در دو حالت هارد کار میکنه.با تمام برنامه های ریکاوری اطلاعات مثل get data back امتحان کردم نشود اما با نورتون گوست در داس درایوها رو میشناسه اما موقع بکاپ گیری ارور chkdsk یا بدسکتور میده اما بعد بکاپ میگیره اما موقع ری استور کردن بک آپ وسطش ارور میده!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله در دو حالت هارد کار میکنه.با تمام برنامه های ریکاوری اطلاعات مثل get data back امتحان کردم نشود اما با نورتون گوست در داس درایوها رو میشناسه اما موقع بکاپ گیری ارور chkdsk یا بدسکتور میده اما بعد بکاپ میگیره اما موقع ری استور کردن بک آپ وسطش ارور میده!
    یک اسکن با نرم افزار hdd regenerator بگیرید و نتیجرو بگید تو اسکن بدسکتور یا delay sector پیدا میکنه یا نه اگه بشناسه هارد رو نشناسه به شرطی که اتصالات هارد همه درست است باید پاور سیستم هم بررسی بشه در آخر میتونه از سوکت دیتا هارد یا برد هارد باشه این مشکل به نظر من شبیه ایراد فریم ویر نیست چون بعضی اوقات هارد شناخته میشه بعضی اوقات نه

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یک اسکن با نرم افزار hdd regenerator بگیرید و نتیجرو بگید تو اسکن بدسکتور یا delay sector پیدا میکنه یا نه اگه بشناسه هارد رو نشناسه به شرطی که اتصالات هارد همه درست است باید پاور سیستم هم بررسی بشه در آخر میتونه از سوکت دیتا هارد یا برد هارد باشه این مشکل به نظر من شبیه ایراد فریم ویر نیست چون بعضی اوقات هارد شناخته میشه بعضی اوقات نه

ممنون با نرم افزار hdd regenerator امتحان کرده بودم فقط بد سکتور پیدا میکرد در صورتی که هارد خود به خود اینطوری شوده بود اما خوشبختانه با نورتون گوست تحت داس دو درایو رو کپی گرفتم اما دو تا دیگه از درایوها کپی نمیشن و ارور read sector failure میداد که کپی نشود.
    Last edited by aliiiiiii; 12-08-2014 at 11:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

9

سلام دوستان وقت بخیر
    منم مشکلی شبیه به موضوع شما رو با یه هارد 1 ترا اکسترنال سیگیت usb3,go flex, سریال:NA0C7VL2 دارم
    هارد من فقط توسط سیستم شناسایی میشه اما فضای هارد هیچی نمیزنه (حتی صفر!) و محتویات داخلش رو نشون نمیده(یعنی فقط اسم درایو میزنه،D، چون موقع نصب ویندوز به سیستم متصل بوده)
    توی ویندوز xp لایو هایرن هم همین مشکل داره (تازگی اینطوری شده قبلا با وجود مشکل توی ویندوز اصلیم، اونجا نشون میداد، سرعتش هم خوب بود!)
    توی دستگاه بلوری هم دیگه شناسایی نمیکنه!
    با Disk Managment هم امتحان کردم اما تا وقتی هارد اکسترنال مورد نظر به سیستم وصله، برنامه نمیتونه درایو ها رو لود کن!
    تو رو خدا کمک کنید تقریبا کل هاردم رو از اطلاعات مهم کاری و خانوادگیم پره که خیلی برام مهم هستن!!!!
    آیا از روش های شما میتونم استفاده کنم؟؟؟!!!؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •