آیا شما از free gate یا برنامه ای مانند آن که مدام ip رو عوض کنه استفاده میکنی.
آیا شما از free gate یا برنامه ای مانند آن که مدام ip رو عوض کنه استفاده میکنی.
توي xp اره از u95 اما توي سون يادم نمياد همچين كاري كرده باشم
نميدونما شايدم كرده باشم اما يه هفته اي هست ديگه از اين برنامه توي سون استفاده نكردم اما توي xp همين ديشب
سلام دوستان من windows 7 نصب کردم نسخه نهاییشو کارت صدامو نمیشناخت کامپیوتر اصلا صدا نداشت سی دی مادربوردمم اتورانشو بالا نمیاورد کارت گرافیکمم ظاهرا نصب میشد اما بازم یه چیزاییش نصب نبود چون بازی باهاش اجرا نمیشد منم دیدم اینطوریه گفتم اقا بیخیال windows 7 الان باز اکس پی ریختم میشه کمکم کنید![]()
خوب درایواشو از اینترنت دان کن بعد از نصب 7 اونا رو نصب کن
چطوری دانلود کنم مشکلم همینه عزیز![]()
اولا درایوهای ویندوز 7 و ویستا با XP فرق میکنن و همینطور ویندوزهای 64بیت و 32بیت!
اگه از Nvidia استفاده میکنی برو به آدرس زیر برای دانلود
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
و اگه از ATI.AMD استفاده میکنی
http://support.amd.com/us/Pages/drivers.aspx
چرا هيچ كس جواب منو نميده
من نميتونم به اينترنت وصل شم ودليلش پيدا كردم اما نميتونم رفعش كنم adsl دارم هي مينويسه در حال شناسايي اينترنت بعد اون پايين كنار ساعت روي آيكن اينترنت يه علامت خطر ميده بعد هر چي هست مربوط به انتي ويروس يا فايرواله چون وقتي nod رو روش ريختم يك روز كامل خوب بود يعني به محضي كه nod رو ريختم علامته رفتو به اينترنت وصل شد دوباره بعد روشن خاموش خراب شد دوباره nod رو پاك كردم يه نيم ساعت خوب شد اما ديگه انگار فايده نداره و گول nod رو نميخوره kasper رو هم ريختم ولي فايده نداشت 1 ثانيه هم وصل نشد
حالا هم از توي xp دارم پست ميدم
تورو خدا يكي كمك كنه من از همه چيزيه اين ويندوز راضيم فقط سره اين چيزه مسخره هي بايد كامپيوترو ريستارت كنم و بيام توي xp واسه اينترنت
لحنت یه جوره که بهم برخورد!!!اما حالادیگه...
خوب, اسم کارت صوتیت چیه, برو یه نگا به قوطیش بنداز سایتش رو بردار و طبق معمول بیا دان کن! و اگه کارت صوتیت Onboard هست برو به سایت مادربوردت از اونجا دانلود کن.
(البته باید حتما برای ویندوز 7 دانلود کنی, اصلا جلوش مینویسه که کدوم کدومو ساپرت میکنه!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)