چقدر یوزر شما آشناست واسم
خوبی ؟
شما که اون ورا نمیایی من اومدم اینجا !
...
نیروهای روسیه حمله میکنن به واشنگتن دی سی درسته ؟
بعدش دقیقا چی میشه ؟
چقدر یوزر شما آشناست واسم
خوبی ؟
شما که اون ورا نمیایی من اومدم اینجا !
...
نیروهای روسیه حمله میکنن به واشنگتن دی سی درسته ؟
بعدش دقیقا چی میشه ؟
سلام دوستان
عجب سربازایی دارن اینا وسط جنگ تکنو میزنن
این یکی هم زیادی شاخ شده بود آویزونش کردم
![]()
بهترین کرک رازور 1911 هست Razor 1911
نسخه 4 دی وی دی اکثرا بوی استیم هست که با پچی که بوی استیم رو اپدیت میکنه مشکلی در بازی ایجاد نمیشه![]()
شما کدوم شهری مگه؟
بازی اومده ...
نسخه 4 دی وی دی ماله بوی استیم هست که فقط یه پچ 140 کیلوبایتی رو نصب میکنی مشکل برطرف میشه![]()
بله خوب این ماله بخش مولتی هست و برای اینکه با این ارور مواجه نشی باید کرک مربوط به مولتی پلیر رو که تو چند صفحه قبل هست رو نصب کنی تا با این ارور مواجه نشی دوست من !!!
آقا بازی کلا چند مرحله دارد........
بازی واقعا توپه ...اگه با حالت vartan بازی کنی .....
بنظر من اصلا توصیه نمیشه
علت: تاثیر گذاری عمیق
نه.اونقدر هم خشن نیست البته شاید واسه شما دخترا خشن باشه ولی اگه بازی نکنی از دنیا عقبی.
چه بازی خفنی بود خیلی حال کردیم ولی حیف که زود تموم شد . تازه داشتیم گرم میشدیم![]()
داستان - توضیح داستان بازی همانند خود بازی در سه بخش:
محتوای مخفی: بخش اول
محتوای مخفی: بخش دوم
محتوای مخفی: بخش سوم
(نظر شخصی: باید قبول کرد داستان بازی مثل بازی قبل عالی کار نشده و ایراداتی داشت)
*IN*,ArashNAM,Arrowtic,B.J.U,beauty,Blue_Ray,capitan black,CATALONIA,choory,dr.vampire,ehsan_iace,farryad,H M R 0 0 7,hasibi01,hassan_magic2000,Hunter lord,kiarash3500,killerj,Konami_Pc,Layken,Leon-117,M_F_GAMER,malkemid,masoudtr,matin_vv,mehdi30nema,mehdy.z,mf.designing,milad_takjoo,MILIN3M,mosolim,Mostafa NBA,Mr.K2,NIMA 36,noia,Optimus Prime,Oracle_Eldorado,p30worldapm,piroooz,reza3600,S A A M,saeed-d,Saeed-Totti,Sam Fisher 11,sam_sali,Senator_Offline,SIMON137,sina3000m,skhammari,SPY.07,Squall Leonhart,street_fighter,syamak790,TR4NC3,underworld,valapeji,xeNociDe,Zaghan_13,بابک خرم دین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)