چرا واریور؟
چرا واریور؟
چون تو بتل فیلد هیچکی تک به تک حریفش نمیشه ولی پگان تک به تک به دو تا ضربه دارفانی رو ودا میکنه
مثلا الان وقتی میرم بتل قیلد یه دونه میج یا هیلر اگه پیدا کنم اولش منو یکی دوتا تیر میزنه چون ازش دورم میزنم ولی وقتی بهش میرسم شروع میکنه به فرار منم لهش میکنم چون با دو تا ضربه نفلش میکم
Last edited by DJmoji; 09-02-2009 at 07:14.
این زمانیه که دو نفر جنگ میکنن
واریور بهترین جنگجو تو دو نفر هست
حتی من با لول 40 nm یک hm کشتم (pagan)
ولی تو پورتال معمولا جمعی هستن و بری نزدیک زود میکشن ....
و اونجا pagan قوی تره
علی چرا نیستی دیگه؟
هستم ولی خیلی کم میام 1ماه 1 دقیقه![]()
ولی هیچی اندازه اون شبی که همه با هم الینس برداشته بودیم حال نداد.چند تا هم عکس یادگاری گرفتیم.یادش به خیر.عجب پارتی راه انداختیم همه تو کف بودن...
من که همیشه تو بتل فیلد الینس ها رو دور میزنم.
چون تو بتل فیلد گروهی میان من اول یه انالیز میکنم تا بفهمم از کجا میاد بعدش فرار میکنم میرم از یه راه دیگه که پشتون باشه بعد اونا هم میرن میجنگن تک تک که میمیرن از اون ور دوباره برمیگردن منم میکشمشون.
تا حالا 32 نفر رو همین طوری نفله کردم.یه جا میبینم درگریه میرم پشت درگیری طوری که نفهمن بعد نیروهای کمکی هم که اغلب تکی میان و اکثرا هم میج و هیلر و ارچر هستند رو میکشم
البته متاسفا لولم بالای 15 شد از بتل فیلد بیرونم کردن ولی تو بتل فیلد 20-30 اونچنان مثل بتل فیلد 1-15 نیست.تو بتل فیلد 20-30 تکی خیلی پیدا میشه تازه اگر هم گله ای باشن 5 نفر بیشتر نیستن اونم بزور میان. ولی تو بتل فیلد 1-15 شونصد نفری میان و فقط با ترفند خودم میشه زدشون.اگه به طرف جمشون بریم فاتحه
راستی بیاین تو گیلد شادو هرت که اگر وقتی انلاین شدین بفهمیم شما هستین یا نه.الان تو لیست کاراتر جدیدم شما رو ندارم که
Last edited by DJmoji; 09-02-2009 at 17:12.
...
قبول دارم.انصافا عالی بود.
من این بازی رو تازه شروع کردم می خواستم ببینم کسی هست با هم بازی کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)