دوستان من اين داشبرد جديد رو ريختم و نميتون بتلفيدوكال اف بازي كنم يعني بعد از 2 دقيقه كه تو بازي هستم كنسول ريست ميشه راهنمايي كنيد ؟
درضمن ميتونم داشبرد رو دوباره به 13599 برگردونم؟
دوستان من اين داشبرد جديد رو ريختم و نميتون بتلفيدوكال اف بازي كنم يعني بعد از 2 دقيقه كه تو بازي هستم كنسول ريست ميشه راهنمايي كنيد ؟
ساجد توی چند پست بالاتر اطلاعات کنسولو داده بودن...
ببین LT+ 2.0 زدن توی فت ها کار آسونیه... ولی توی اسلیم کلا سخته... 9504 هم روی داشبورد های قدیمی هم تقریبا آسونه... ولی اگه 9504 رو آپدیت کنی به 13599 ، عین 0225 ها میشن و کار مثل 0225 میشه... واسه همین من توصیه میکنم حتما بده بیرون واسه LT+ 2.0 ...
امروز بعد از کلی هماهنگی دستگاه بردم پیش میثم...
نمی دونم دقیقا چی کار کرد ولی روی آی سی درایو کار کرد....35000 نا قابل هم دریافت کرد.....
وستان من اين داشبرد جديد رو ريختم و نميتون بتلفيدوكال اف بازي كنم يعني بعد از 2 دقيقه كه تو بازي هستم كنسول ريست ميشه راهنمايي كنيد ؟
تو بازی میره ولی ریست میشه ؟ باید تا عرضه LT3 صبر کنید
نه نمیشه به دشبرد قبلی برگردونید !
شما از تایتل آّدیت استفاده کنید.
اگه نشدCACHرو پاک کنید.
اگه نشد از روی هارد بازی رو پاک کنید.
اگه نشد تاlT+3صبر کنید
سلام
بعد از عدم اجرای موتور اسپورت 4 ایکس باکسم بردم بیرون ال تی جدید روش ریختن
حالا froza motosport 4 را بدون هیچ مشکلی بازی می کنم.
اما وقتی می خواهم از قابلیت کینکتش استفاده کنم میگه باید داشبورد را آپدیت کنی.
من آخرین نسخه یعنی 14699 را دانلود کردم اما می ترسم آپدیت کنم.
اگر آپدیت کنم می توانم باز هم از فروزا استفاده کنم؟
شنیدم چند بازی که ap دارند نمیشه، اگه فقط چند بازی باشه اشکال نداره
من فقط چند بازی خاص مثل pes 2012 , froza 4, و چند بازی قدیمی دیگه را آن هم به صورت آفلاین بازی می کنم.
اگه داشبوردم را آپدیت کنم این بازی هایی که گفتم اجرا میشن؟
سلام
ديروز منم دستگاه اپديت كردم مي گفت همون lt2 الان همه بازيها اجرا ميشه بجز سري كال اف.
ورژن بلكاوپز پيغام unsupport ميده ورژن mw3 بعد از 2دقيقه از بازي خارج ميشه .پيغام ميده بايد dvd تميز كني و دستگاه ريست كنيد!!!!!
cash پاك كردم ولي اين" تايتل اديت" كه گفتي يعني چي؟
در ضمن اگه بايد تا امدن lt3 صبر كنيم يعني كسي تو ايران نميتونه كال اف بازي كنه؟!!!!!!
یک سری از آپدیت ها مخصوص کینکت هستند و ربطی به دستگاه ندارند؛ بنابراین شما میتونی با خیال راحت آپدیت کنی. فقط آنلاین باز ینکنید.
دوست عزیز من خودم دیروز MW3 رو بازی کردم، اما به صورت آفلاین و نه آنلاین.
شما این بازی رو به صورت آفلاین میتونی بازی کنی. اگر ارور میده احتمالا اشکال از دیسک بازی با ایمیج هست. بازی رو دوباره رایت کنید.
در آخر به دوستان تاکید میکنم تا آمدن lt3 آنلاین بازی نکنید!
دوستان سلام و علیک...
اپدیت جدید و بدون دردسر اومده برای داشبورد که کپی خور دستگاه نابود نشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)