من کاردکسم صادر شده و ایین نامه هم قبول شدم متاسفانه دکتر چشم پزشک برام زده رانندگی با عینک. دکتر شخصی رفتم گفت عینک نیاز نداری.
الان اگه بخوام تو معاینه چشمم تجدید نظر بشه باید چکار کنم؟
اگه بگم کاردکسم گم شده میشه دوباره رفت معاینه؟
من کاردکسم صادر شده و ایین نامه هم قبول شدم متاسفانه دکتر چشم پزشک برام زده رانندگی با عینک. دکتر شخصی رفتم گفت عینک نیاز نداری.
الان اگه بخوام تو معاینه چشمم تجدید نظر بشه باید چکار کنم؟
اگه بگم کاردکسم گم شده میشه دوباره رفت معاینه؟
از زمان تحویل به پست تا زمانی که برسه درب خانه چند روز طول میکشه؟
بسته به شهر و حوصله ی دوستان دست اندر کار داره. اما ماکسیمم زمانش 2 روز هستش.
سلام/.
دوستان از تاریخ ثبت نام من تو آموزشگاه 1.5 ساله که گذشته یه 3-4 ماه پیش رفتم این امتحان افسر رو بدم رانندگی رو بعد شنیدم که رئیس آموزشگاه میگه که بایستی از اول پول 120 هزار تومان رو بدی که بیخیال شدم نرفتم !
میخوام برم یه آموزشگاه دیگه امتحان بدم آیا کلا از اول بایستی شروع کنم ؟
و اینکه چیکار کنم اونجا افسرها تا 5 بار منو انداختن کلا ! بلدم ماشین روندم بهدون گواهی همولی خیلی اذیت می کنن واسه من که اینجور بود الاف میکنن ! اموزشگاه ایمن ولی عصر !
می خوام ببرم اموزشگاه کیمیا که تو عباسی هستش چیکار بایستی بکنم تو آموزشگاه ایمن ؟ باید برم بگم پرونده منو اینجا باطل کنید می خوام برم یه اموزشگاه دیگه ؟ یه توضیحاتی بدین ممنون /.
من رفتم پلیس+10 گفت 11/11 ارسال شده برای پست و یه شماره پیگیری داد.
شماره پیگیری رو که تو سایت پست میزنم چیزی نشون نمیده.
چیکار کنم؟
اگه تو سایت ثبت نشده یعنی این که پیچوندنت داداشالبته اتفاق تازه ای هم نیست این پیچوندن هاااا
![]()
دوستان اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید بد جور گیر کردم
سلام به همگی دوستان
چنتا سوال از خدمتتون داشتم
1من متولد 1372/5/30 هستم آیا می توانم گواهینامه بگیرم؟!؟1
2 در ضمن من دفترچه خدمت سریازی گرفتم و برام تاریخ اعزام هم اومده 1391/9/18 زده حالا می خواستم بدونم با این برگه اعزام به خدمت می تونم برای گرفتن گواهینامه اقدام کنم یا نه؟؟؟!!!
دوستان اگه کسی اطلاعی داره لطفا 1 راهنمایی کنه دمتون گرم
دوست عزیز این اموزشا هیچ کدوم تا نشینی پشت فرمون کار برد نداره همشون رو مربی اموزش میده فقط سر امتحان شهری حواست باشه از افسره رو دست نخوری شاید سعی بکنه تو رو تو اشتباه بنداره مثلا بگه جلو این پل پارک کن که تو باید بگی جلو پارک ممنوع هست یا یه همچین چیزای کوچیکی که بهانه دستش بدی
سلام
همین الان گواهینامه م رو تحویل گرفتم.حدود 33 روز طول کشید تا رسید دستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)