يعني شما 30 روز مهلت استفاده آزمايشي را تمام كرديد و الان دوباره نميتونيد مجدد اون عدد صفر شده را به 30 روز تبديل كنيد؟
در مورد اين كرك دقيقا چكاري را انجام ميديد؟دقيقا توضيح بفرماييد.
يعني شما 30 روز مهلت استفاده آزمايشي را تمام كرديد و الان دوباره نميتونيد مجدد اون عدد صفر شده را به 30 روز تبديل كنيد؟
در مورد اين كرك دقيقا چكاري را انجام ميديد؟دقيقا توضيح بفرماييد.
کلید های جدید برای کسپرسکی 9
احتمالا برای 7 و 8 هم کار میکنه
پسورد : p30world
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by gharibe63; 23-10-2009 at 09:25.
لینکش کارنمی کنه عبارت "لینک دانلوداشتباه"رو میزنه
سلام...Kaspersky Internet Security 2010 New Key
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد و سلامت باشید♥♥♥
من از وقتی روژن 9.0.0.735 از Kaspersky Internet Security 2010 رو نصب کردم دیگه دکمه براوز رو برای وارد کردن کلید جدید بهم نمیده؟ کسی اطلاعی نداره؟
بشدت نیازمند کلید برای نسخه 2009 اینترنت سکوریتی هستیم
همين 2 پست بالاتر دوستمون زحمت معرفي كليد را كشيدند.اين كليدها براي تمام نسخه ها قابل استفاده هستند و مختص نسخه خاصي نيستند.
در نسخه 2010 اين امكان بصورت مستقيم وجود نداره كه بتونيد از كليد براي فعال كردن كاسپر استفاده كنيد.شما بايد در حاليكه يك سريال كه در ليست سياه قرار گرفته را در حاليكه به اينترنت نيز وصل نيستيتد در قسمت Activation Online وارد كنيد و دكمه Next را بزنيد.وقتي كاسپر نتوست به سرور خودش جهت تاييد سريال وصل بشه يك صفحه جديد مشاهده ميكنيد كه دكمه Browse براي وارد كردن كليد داره.اينهم چند سريال بلك ليست شده جهت انجام كاري كه گفتم:
EARHZ-UXT2P-DNSNW-QUZDF
79SMG-ZCWCW-NJQHR-EDQUE
ADYE8-5TS4F-NUTNB-H84K8
SEXWG-9AVE7-TZS3Y-BH73V
DWUG5-VF69X-EVFAS-GY9XD
من کلیدی که میلاد خان دادن رو زدم و این ایراد رو میگیره
لطفا بگید که چش شده؟
![]()
سلام...
دانلود جدیدترین کی های محصولات کسپرسکی / 30 مهر 88
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید&کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky KAV/KIS New Keys for 9-8-7-6 • (22-10-2009) 1.4 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
دانلود نسخه نهایی اصلاحیه دوم محصولات 2010
Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.736 - Final
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.736 - Final
موفق باشید♥♥♥
Last edited by Dreamland; 22-10-2009 at 16:29. دليل: به روز رسانی کی ها
سلام دوستان .
من اون کد 6 ماهه را با اون روش که دو پست اول هست گرفتم و وقتی وارد میکنم دو مورد اول OK میشه ولی همیشه گزینه ی آخر ارور میده و میگه : نمیشه از کد یک برنامه برای برنامه دیگر استفاه کنید .
من KAV2010 دارم . کد قبلی را هم پاک کردم .
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)