تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 168 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 1671

نام تاپيک: کلوپ N85

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من امروز رفتم یه ان 85 خریدم ولی کابل tv نداره!به نظرتون نباید باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام دوست عزیز چند گرفتی؟

داره خودمونی میشه Saeed Nazari SN85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اره اگه با گارانتي اي مثل اركان ارتباطات يا ... خريدي ( نگران نشو چون اكثر گوشي هايي كه گارانتي اصلي مثل اركان دارند كابل تي وي رو از داخلش ميگيرن من كه ان85 گرفتم وعموم كه اي 52 گرفت هردو با گارانتي اركان كابل تي وي داخل جعبه هيچكدوم نبود شايد سياستشونه ) راستي چقدر خريدي ؟330 هزار تومان؟ ورژن برنامه 30.101 هست ؟ .گوشي هم ساخت چينه تحت ليسانس نوكيا فنلاند . راستي يه چيز ديگه بگم كه برنامه هايي رو كه با گوشي سازگار نيست اما نصب ميشه رو اصلا نصب نكن كه بلا سرت مياد.ولي واقعا با ان85 حال نميكي كه هم از لحاظ سرعت - دوربين- كارايي- وامكانات چه گوشي فوق العاده توبيه وازهمه ي گوشي هاي تو اين رنج قيمتي خيلي بهتره تازه از بعضي گوشي ها كه از ان85 گرونترند هم بهتره مهربوني هات
    Last edited by Saeed Nazari SN85; 03-03-2010 at 15:28. دليل: مهربوني هات رو ننوشتم

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

سلام کمک کنید تازگی ها کسی به تلفن زنگ میزنه یا من زنگ میزنم گوشی خاموش میشه
    1 رم فرمت کردم 2 ریست کارخانه ای 3 ریست از بیخو بون

ولی باز مشکل داره لطفا هر چه سریعتر حل کنید کارم لنگه و..............

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام کمک کنید تازگی ها کسی به تلفن زنگ میزنه یا من زنگ میزنم گوشی خاموش میشه
    1 رم فرمت کردم 2 ریست کارخانه ای 3 ریست از بیخو بون

ولی باز مشکل داره لطفا هر چه سریعتر حل کنید کارم لنگه و..............
    شاید از اشکال از سیم کارت باشه ...
    در هر صورت یه هارد ریست ( ریست 3دکمه ) بکنید اگه حل نشد فلش کنید !

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من يكي از دوستام كه ان85 داره امروز بيشم بود و و رو گوشيش حدود 32 تا تم كه اكثرشون بالاي 2 مگ حجم داشتند به همراه 30نرم افزار رو گوشيش نصب بود اما خدايي اصلا هنگ نكرد اما من هنگ كردم . سرعتش هم با اون همه برنامه استثنايي بود بعد رمشو به من داد تا ازش بك اب بگيرم و تو اين موقع عكس هاي زيادي گرفت كه حافظه ي گوشيش بر شد و بعد رمشو باهمون برنامه ها بهش دادم وبه گوشي وصل كرد وگوشي هم بيغام برشدن حافظه ي گوشي رو ميداد ورفت يه برنامه رو رو نصب كنه گوشي به علت بر بودن حافظه اجازه نداد و دوستم تمام عكسهايي كه گرفته بود رو از حافظه ي گوشي حذف كرد و حدود 38 مگ از اون خالي شد و رفت روي دوربين عكس بگيره كه گوشي سيستم ارور داد و واز برنامه دوربين اومد بيرون و دوباره رفت تو دوربين و يه عكس گرفت و رفت يه عكس ديگه بگيره دوباره سيستم ارور داد و وقتي از دوربين اومد بيرون دوباره سيستم ارور داد وبعد من گوشيشو گرفتم تا رمشو فرمت كنم هنگام فرمت هم سيستم ارور داد و رمشو فرمت كردم و خود گوشيشو مستر ريست كردم اما حالا ديگه سيستم ارور نميده ....ومي خواستم از دوستان سوال كنم كه اون سيستم ارور به خاطر نصب اونهمه برنامه و همچنين فول شدن حافظه ي گوشي بود؟ چون بعداز فرمت كه ميرم رو دوربين و عكس ميگيرم به خوبي كار ميكنه و مشكلي نداره... يا اينكه سيستم گوشي دچار مشكل شده ........................و يه سوال ديگه كه اين لايف تامر اعداد رو به چه حسابي مي نويسه( #92702689#*) رو همين گوشي دوستم نوشته بود(هشت صفر:دو بنج تا صفر) ورو 3110 بدرم نوشته 0085:20 (به نظر خودم مثلا اين دوستم ان85 رو 2ماه و8 روز بيش خريده وازش استفاده كرده و دوستم هم تو همين مدت 2ماه وخورده اي گوشيشو خريده) حالا ديگه درستي و نادرستيش باشما.. اگه فلش هم بشن همين رو مينويسه ؟............تازه يه فايلي هم از تابيك هاي ديگه گرفتم كه به شما ميگه چطور ميتونيد اونو صفر كنيد باتشكر ..

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز چند گرفتی؟
    315000,گارانتی متفرقه البته ارزان ترم میشد گیر آورد

اره اگه با گارانتي اي مثل اركان ارتباطات يا ... خريدي ( نگران نشو چون اكثر گوشي هايي كه گارانتي اصلي مثل اركان دارند كابل تي وي رو از داخلش ميگيرن من كه ان85 گرفتم وعموم كه اي 52 گرفت هردو با گارانتي اركان كابل تي وي داخل جعبه هيچكدوم نبود شايد سياستشونه ) راستي چقدر خريدي ؟330 هزار تومان؟ ورژن برنامه 30.101 هست ؟ .گوشي هم ساخت چينه تحت ليسانس نوكيا فنلاند . راستي يه چيز ديگه بگم كه برنامه هايي رو كه با گوشي سازگار نيست اما نصب ميشه رو اصلا نصب نكن كه بلا سرت مياد.ولي واقعا با ان85 حال نميكي كه هم از لحاظ سرعت - دوربين- كارايي- وامكانات چه گوشي فوق العاده توبيه وازهمه ي گوشي هاي تو اين رنج قيمتي خيلي بهتره تازه از بعضي گوشي ها كه از ان85 گرونترند هم بهتره مهربوني هات
    من از مغازه دار پرسیدم گفت یه سال که دیگه نمیزارن.
    منظورتون چه جور برنامه هایی؟
    راستی من روی مموریم یه سری آهنگ بود آیا به نظرتون این غیر طبیعی نیست ؟مگه نباید آک باشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

315000,گارانتی متفرقه البته ارزان ترم میشد گیر آورد

من از مغازه دار پرسیدم گفت یه سال که دیگه نمیزارن.
    منظورتون چه جور برنامه هایی؟
    راستی من روی مموریم یه سری آهنگ بود آیا به نظرتون این غیر طبیعی نیست ؟مگه نباید آک باشه؟
    چرا گوشيت اكه ماهم رفتيم خريديم 30 اهنگ تو رمش بود.. راستي شماره سريالش چنده بعد اون برنامه ها برنامه هايي هستند كه موقع نصب اين اخطار رو ميده application not compotible with this phone

9. این کاربر از Saeed Nazari SN85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان.اين گوشي فارسي نداره؟ عربي كه داره؟

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فونت فارسی برا n85 میخوام
    اگه کسی برام بذاره ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •