مسلما با اين تعرفه هايي كه مخابرات گذاشته چند ماه نميكشه كه همه ي شركتا قيمتارو ميارن پايين هم كاربراشونو از دست نميدن هم اين كه مخابرات گفته بايد بيست درصد كاهش بدن قيمتاشونو
در كل اين كار مخابرات يه تكوني به اينترنت اين مملكت ميده![]()
مسلما با اين تعرفه هايي كه مخابرات گذاشته چند ماه نميكشه كه همه ي شركتا قيمتارو ميارن پايين هم كاربراشونو از دست نميدن هم اين كه مخابرات گفته بايد بيست درصد كاهش بدن قيمتاشونو
در كل اين كار مخابرات يه تكوني به اينترنت اين مملكت ميده![]()
درسته که قیمتا میاد پایین اما فکر نمیکنی که از طرفی اگه شرکتا هم حذف بشن کل اینترنت میوفته دست مخابرات و عملا اینترنت میشه اینترانت؟
من با کاهش قیمتا موافقم اما با حذف شرکتا مخالفم و نباید کاربرا طوری عمل کنن که مشتری کاهش شدید داشته باشه
چون اینجوری همه چیز میوفته دست مخابرات و دیگه ملت رنگ اینترنت رو به خودشون نمیبینن
عزيز مسلمه كه شركتا حذف نميشن (خصوصي سازيو از اين حرفا ...)
من منظورم اين بود كه اگه مخابرات و شركت ها باهم رقابت داشته باشند به نفع ما كاربراست الان مخابرات قيمتارو كم كرده پس فردا شركتا كم ميكنن و اينجوري اينترنت تو ايران يه تكوني ميخره (البته از نظر قيمت ها گفتم )
تو خارج شرکت ها بر اساس یک قیمت ثابت سرعت ها رو افزایش می دن
تو پاکستان هم اگر دقت کنین رو سرویس های 1 مگ و دو مگ که مخابراتشون داده شرکت ها سرعت اشتراک هاشون بیشتر کردن...
ولی تو ایران این طرح جواب نمی ده چون ستون اصلی اش ویرانه است و ان هم محدودیت سرعت است.
انگار فرمت avi رو فیلتر کردن
راپیدشیر هنوز محدوده ؟
نه من با هیچ کدام از این 2 موضوع که گفتید مشکل ندارم. هم AVI دانلود کردم و هم سرعت رپیدشیر در بالاترین حد سرویس من هست.
مصطفی جان قبل از 22 مسدود شده بود و نمی شد دریافت کرد ولی الان رفعش کردن
سلام.
وضعیت اینترنت ویژه مناطق مخابراتی منتخب چطوره؟ راضی هستید؟
دانلود رایگان داره؟
الان مسئله سر راضی بودن یا نبودن نیست
بیشتر شرکتا که بهشنون زنگ میزنی میگن پورت خالی نداریم
من برای یکی از آشنا میخواستم همین چند روز پیش اینترنت بگیرم به هرجا من جمله داتک زنگ زدم گفتن نداریم
حالا شاید شانس بیاری و طرف شما رو داشته باشن
چه فايده وقتي ضريب اشتراكش ده هست
اگه ده نفر خوره با هم بيفتند چي ميشه وابيلا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)