موزایک کمی قیمت معقول تری داره به نسبت رقیب ,و البته باید این رو بگم که موزاییک کمی جدید تر از E50 هست
موزایک کمی قیمت معقول تری داره به نسبت رقیب ,و البته باید این رو بگم که موزاییک کمی جدید تر از E50 هست
سلام من بالاخره یه mp4 گرفتم ولی الان فکر میکنم انتخابای بهتری هم بود
البته یه مقدار اشتباهم این بود که فکر کردم قیمتای رایان صبا درسته ولی دیدم تو بازا 10 15 تومن اختلاف قیمت با لیست قیمت رایان صبا وجود داره
من e150 دو گیگ گرفتم امکانات جانبیش خوبه ( line in , lcd 2 inch , بلندگو , radio & radio recorder , sd card )
قیمتشم حدود 67 تومن
من صدای کریتیو رو زیاد نشنیدم ولی دوستام میگفتن کیفیت صدای کریتیو و یه مدلای سامسونگ از این بهتره
البته با توجه به قیمتش و امکانات میشه متوجه شد که یه سری چیزای دیگه تو این مدل فدا شده
مثلا شارژ در حالت موسیقی 17 ساعته که نسبت به مدل E50 که mp3 کارکنی به نظر میرسه و 50 ساعت شارژ میمونه کمتره همچنین چیزی که خیلی تو ذوقم خورد این بود که وقتی E150 رو تو دست میگیرید احساس میکنید خیلی شکنندس
البته من تو خیابون جمهوری میچرخیدم دیدم مغازه ها تنوع خوبی ندارن کلا فقط تو نمایندگی های سامسونگ و سونی چند مدل محدود از تولیداتشون وجود داشت منم که خسته شده بودم آخر رسیدم به الادین تو یه مغاذه رفتم mozaiik داشت با e150 و یه سری مدل دیگه با این که میدونستم موزاییک بهتره ولی به خاطر طراحی مزخرفش نخریدم و همینو گرفتم (این مدل شارزر نداره ، کریتیو رو که نمیدونم ولی یه سری از سامسونگا شارژر هم دارن)
و یه گلایه هم دارم ازتون
نامردا من که گفتم با 80 90 تومن چی بخرم فقط یکی اومد گفت اول کرتیو بعد آیریور
حالا همه اومدن مدلای مختلف رو با قیمتای واقعیش میگن من اگه میدونستم cowon i7 نود تومنه که میرفتم اونو میگرفتم (هر چند تو کل جمهوری یه مغازه هم cowon نداشت)
نمایندگی رسمی محصولان cowon امرتات هست و این مدل هم موجود هست ! ...
من تا جایی که میدونم مدل 4 گیگ حدود 90-100 تومن هست و واقعا بهترین گزینه تو این بودجه هست ! ...
سلام
درمورد قیمت ها باید بگم که azpz جان قیمت هایی که من به شما دادم مال زمانی بود که داستان شیرینه 3% مالیات ارزش افزوده(البته برای دولت) اعمال نشده بود ولی الان قیمت ها با احتساب این مالیات هست
4 گیگش 119480 تومن
8 گیگ 147290 تومن
16 گیگ 177160 تومن
دقیقا با احتساب 3% مالیات هست
من به دلیل فروش گوشیم (k800) قصد خزید یک mp3 دارم روز پنج شنبه رفتم بازار خیابان سعدی
فروشگاه شهرزاد یک مدل Mp3 دیدم مارک Leono 110 با ظرفیت های
25تومان=2GB
28 تومان =4GB یکسال گارانتی تعویض
من قبلا از این مارک داشتم.راضی هم بودم.
رای من ظرفیت 1Gb هم کافیه فقط می خوام کیفیت صدای خوبی داشته باشه رادیو و دفتر چه تلفن وغیره هم نمی خوام .تا 30 بیشتر هم نمی خوام هزینه کنم .
تا 30 تومن به طور از هیچ برند حرفه ای و معتبر و قابل قبولی نمیتونید چیزی بخرید ... شاید اگه 30-40 روش بذارید مدل خیلی بهتری رو بتونید بخرید ... با این بودجه میتونید از مدل های متفرقه بازار استفاده بکنید !
من مدل leono 110 4GB رو خریدم .حالا یک هد فون In Earمی خوام.ازمدلی که داخل گوش می ره تا 15 تومان پیشنهادهاتونو بفرمایید.باز هم ممنون .![]()
Last edited by nemisis6; 12-06-2010 at 14:21. دليل: اختیاری
هدفون تو این رنج قیمت به نظر من بهترین انتخاب creative ep 635 هست . بین 15 تا 18 میتونی پیدا کنی . از همه لحاظ خوبه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)