تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 198 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

داره خودمونی میشه Martanima 21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه زبانتون اصلا خوب نیست از بازی شاید خوشتون نیاد. چون انتخاب های بازی خیلی تاثیر گذاره. توی بازی بیش از 100 هزار خط مکالمه وجود داره!
    اون دوستمون خیلی قشنگ در مورد بازی توضیح داد.
    من خودم که همه سبکارو بازی می کنم این بازی رو هیچ وقت فراموش نمی کنم. امتیاز من به این بازی 10 از 10 هست.

منم نتونستم اونو پیدا کنم :(
    فکر کنم فقط برای دانلود پیدا میشه.
    علامه ی جنوبی/پاساژ طلا/طبقه ی پایین/آخرین مغازه سمت راست
    /3تا دراگون ایجارو هم داره

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

پس چرا كمكم كرد تو كشتن دمون؟
    بعدشم من قديما يك جور ديگه باهاش حرف زده بودم دمون نشده بود!
    (عجب بازيگر خوبي بودا!دلم داشت به حالش ميسوخت كه ميگفت دمون ها مجبورش كردن كمكشون كنه و ...!)
    اگه تو ادامه بازی هم ببینی متوجه میشی دمون ها با همین راه آدما رو تسخیر میکنن. در واقع چیزی رو که میخواین بهتون میدن ولی در عوض تسخیرتون میکنن. بعدا که دوباره میای تو Circle Tower زیاد از این چیزا میبینی.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

دوستان من با سبک مبارزه اش مشکل دارم...یارهام یهو می دوند بعد همگی دسته جمعی تو حمله به دشمن به مقام شهادت دست می یابند.
    چه کنم؟

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

دوستان من با سبک مبارزه اش مشکل دارم...یارهام یهو می دوند بعد همگی دسته جمعی تو حمله به دشمن به مقام شهادت دست می یابند.
    چه کنم؟
    تاکتیکا رو که درست میذاری دیگه؟! تو بازی وقتی یکی رو انتخاب میکنی دکمه \ رو بزن بعد واسه هر کدوم از یارات تنظیم کن چیکار کنن. سمت راست بالا یه قسمت هست که نوشته Default. اون چند حالت داره. مثلا اگه بذاری Defensive دیگه زیاد جلو نمیرن یا اگه بذاری Cautious همش در میرن یا Aggresive که میرن تو شیکم طرف و تا آخرین قطره خونشون مخلصانه میجنگن.

سمت چپ بالا هم یه سری آپشنای دیگه داره. مثلا بذاری Scrapper سعی میکنن طرفو از پا بندازن. اگه بذاری Archer از کمان استفاده میکنن یا واسه جادوگرا بذاری Contoller میزنن هر چی آدم جلو چشاشون میاد از کار میندازن. خلاصه باید با این تاکتیکا بازی کنی تا ترکیب مناسب رو پیدا کنی.

اگرم راضیت نکرد خودت باید تاکتیکشونو بچینی. در ضمن، همه چیزم نسپر به خودشون. اونام دل دارن خوب. بعضی وقتام یکم باهاشون بازی کن.

اگه تاکتیکو خوب بچینی. لوازم خوبم دستشون بدی خیلی کم میمیرن. سعی کن راضی نگهشون داری و هواشونو داشته باشی تا تواناییهاشون بیشتر بشه. باهاشون حرف بزن یا کارایی که دوست دارن رو انجام بده. زیر و رو میشه قدرتشون.

مثلا الیستر من تقریبا هیچوقت نمیمیره ولی استن یکم زود میمیره. آخه هنوز نتونستم یه زره خوب واسش گیر بیارم. چشم دوختم به زره Juggernaut که یکی از بهترین آرموراس ولی واقعا گرفتنش مصیبته.
    Last edited by behrad66; 15-08-2010 at 23:09.

4. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

تقریبا نصف ماموریت ها رو میری از یه سری گروه های خاص مثل معبد یا جایزه بگیرا یا دزدا میگیری که نیازی به صحبت نداره ولی نصف ماموریت ها رو هم میون صحبت ها بهت میدن.

بعضی جاها هم رفتار طرف مقابل به حرفی که میزنی بستگی داره. یعنی اگه بهت پیشنهاد بده فلان چیزو اگه بهم بدی بهت پول میدم یا مثلا بهت پول میدم ولی منو نکش و از این حرفا. اگه نفهمی چی میگه که خوب یجورایی شانسکی میشه.

بعضی وقتا هم تو دیالوگایی که میاد میتونی مخ طرف بزنی یا بترسونیش که البته تو پرانتز جلوش مشخص میشه و لازم نیست بفهمی چی میگه. میگی و اگر تواناییشو داشته باشی طرفو مجاب میکنی حرفتو قبول کنه.

دیگه اینکه رفقاتم باهات حرف میزنن. باید ببینی چی میگن و چی میگی که بهشون برنخوره و خوششون بیاد. البته هر چقدرم زبانت خوب باشه بعضی وقتا مجبور میشی سیو و لود کنی تا رگ خوابشون دستت بیاد. البته من دیگه شخصیت شناسیشون کردم میدونم هر کدومشون چطوری راه میان باهام.

البته زیر نویس داره و خیلی راحت جاهایی که گیر کردی میتونی به دیکشنری یه تفالی بزنی.

بهرحال بازیای نقش آفرینی بخاطر داستانشون خیلی جذب میکنن. اگه نفهمی جریان چیه فقط باید هی دیالوگا رو رد کنی تا به قسمت اکشنش برسه. اینجوری هم واست خسته کننده میشه دیگه. چون همش انتظار اکشن میکشی ولی هر از گاهی مجبوری تو جریان داستان قرار بگیری.

اما جمله هایی که میگن زیاد سخت نیستا. مثلا ببین اینو میفهمی. البته دقیق همینطوری نمیگه ها...
    If I bring a wolf pelt, she will marry with me. Can you help me?

بعد گزینه هاشم اینجوریه:
    1. I'll help you
    2. I don't have enough time
    3. How much will you pay for it
    4. I'll come back later

مثلا اگه بجای 1 بزنی 2 این ماموریت رو از دست میدی. البته تو روند داستان تاثیر نداره ولی خوب هم XP میده هم پول هم اینکه بازی رو جذابتر میکنه.

چه پایه آره ترجمه کردم که ....گرگ رو اگه ببرم اون با من .....

5تا در میون معنی میکنم ؟زیرنویسا زود رد میشه یا لفتش میده ؟آخه مثله اول دبستانی ها طولش میدم تا بخونم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تاکتیکا رو که درست میذاری دیگه؟! تو بازی وقتی یکی رو انتخاب میکنی دکمه \ رو بزن بعد واسه هر کدوم از یارات تنظیم کن چیکار کنن. سمت راست بالا یه قسمت هست که نوشته Default. اون چند حالت داره. مثلا اگه بذاری Defensive دیگه زیاد جلو نمیرن یا اگه بذاری Cautious همش در میرن یا Aggresive که میرن تو شیکم طرف و تا آخرین قطره خونشون مخلصانه میجنگن.

سمت چپ بالا هم یه سری آپشنای دیگه داره. مثلا بذاری Scrapper سعی میکنن طرفو از پا بندازن. اگه بذاری Archer از کمان استفاده میکنن یا واسه جادوگرا بذاری Contoller میزنن هر چی آدم جلو چشاشون میاد از کار میندازن. خلاصه باید با این تاکتیکا بازی کنی تا ترکیب مناسب رو پیدا کنی.

اگرم راضیت نکرد خودت باید تاکتیکشونو بچینی. در ضمن، همه چیزم نسپر به خودشون. اونام دل دارن خوب. بعضی وقتام یکم باهاشون بازی کن.

اگه تاکتیکو خوب بچینی. لوازم خوبم دستشون بدی خیلی کم میمیرن. سعی کن راضی نگهشون داری و هواشونو داشته باشی تا تواناییهاشون بیشتر بشه. باهاشون حرف بزن یا کارایی که دوست دارن رو انجام بده. زیر و رو میشه قدرتشون.

مثلا الیستر من تقریبا هیچوقت نمیمیره ولی استن یکم زود میمیره. آخه هنوز نتونستم یه زره خوب واسش گیر بیارم. چشم دوختم به زره Juggernaut که یکی از بهترین آرموراس ولی واقعا گرفتنش مصیبته.
    من خیلی توی کنترل موریگان مشکل دارم . هر چند بازی تموم شد واسه دوباره اش میگم .
    میدونید که بد جور friendly fire داره . میشه یه تاکتیک خوب واسش بگی .
    من خودم گذاشتمش روی جادوی یخ و در درجه دوم رعد . یه heal هم داره به عنوان یدکی . damager کردمش و aggressive . ولی هنوز خیلی خوب جواب نمیده . کسی پیشنهادی داره ؟

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

من خودم گذاشتمش روی جادوی یخ و در درجه دوم رعد . یه heal هم داره به عنوان یدکی . damager کردمش و aggressive . ولی هنوز خیلی خوب جواب نمیده . کسی پیشنهادی داره ؟
    تاکتیکات بد نیسن ولی اگه بتونی به صورت دستی جا دوهای محوطه ای رو بزنی خیلی کارت اسون میشه
    من که دیگه این بازی رو بازی نمی کنم ولی خوب توی هر جنگی متوسط بین 100 تا 200 بار اسپیس میزدم
    همیشه سعی کن فرم افرادت مثلثی باشه یه نفر تانکم وسط

8. 2 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

چه پایه آره ترجمه کردم که ....گرگ رو اگه ببرم اون با من .....

5تا در میون معنی میکنم ؟زیرنویسا زود رد میشه یا لفتش میده ؟آخه مثله اول دبستانی ها طولش میدم تا بخونم
    زیرنویساش که مثل فیلم میمونه. البته جاهایی که طرف تو فیلم عین مسلسل حرف نمیزنه. خلاصه اگه بخوای کند بخونی ممکنه بعضی جاهاشو متوجه نشی ولی جالبیش اینه که معمولا اصل صحبتا و مضمون حرفاشون زمانیه که تو باید جوابشونو بدی. اینطوری هم حرفی که زده بالای تصویر زیرنویس شده (باید بگم بالانویس دیگه ) و جوابایی که باید بدی پایین تصویر هست. تا یک ساعت هم فرصت داری بخونی و جوابشو بدی.

10. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اولا پیشنهاد میکنم هیچوقت جادوگرا رو روی Aggressive نذاری چون اینجوری میدون دنبال طرف و وقتی دشمن کماندار باشه بعضی وقتا فرار میکنه و اونوقت جادوگرت که معمولا هم مردنی هستن میدوه دنبالش و مرخص دیگه... تازشم اینجوری کلید کنه رو یه نفر ممکنه به کل پارتی کمک نکنه.

بعدشم استثنائا موریگان رو Custom درستش کن. اسپلای مضرشو مثل Cold Cone و Ice Storm رو نذار تو لیستش. بجاش اونا رو خودت بزن. من که الان ROGUE هستم، وقتی حالت Damager رو میذارم برای موریگان، همش خودم یخ میزنم و نفله میشم!

من که به موریگان یه سری اسپلای کمکی دادم مثل Paralyze و Sleep و... بعدشم تاکتیکش رو گذاشتم Default و Controller. اینجوری تا دشمنا میان دور و برم یا خوابن یا خشکشون میزنه یا گیج میشن. اسپلای جون کم کنش هم مثل یخ و برق هم خودم میزنم.

بنظر من وین به مراتب بهتر از موریگان هست چون وقتی باهاته مرگ و میر پارتی خیلی کمتر میشه و بطریای کمتری هم مصرف میشه. موریگان رو برای ماموریتایی ور میدارم که یا دمون توش باشه یا دراگون یا تعداد خیلی زیادی کماندار و جادوگر و اینا باشه که تا وقتی من و رفیقام درگیر جلوییا هستیم موریگان بزنه پشتیا رو شل و پل کنه.

12. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها پچ همراه با کرک 1.04 رو کسی واسه دانلود سراغ داره ؟ بعد یه چیز دیگه که میخواستم بپرسم اینکه از ورژن 1.00 مستقیم میشه پچ 1.04 رو نصب کرد یا قبلی هاش رو میخواد ؟

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

بچه ها پچ همراه با کرک 1.04 رو کسی واسه دانلود سراغ داره ؟ بعد یه چیز دیگه که میخواستم بپرسم اینکه از ورژن 1.00 مستقیم میشه پچ 1.04 رو نصب کرد یا قبلی هاش رو میخواد ؟
    میشه مستقیم پچش کرد
    پچش بهترین جا سایتشه چون سرعتش بالاست
    کرکشم میتونی از
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بسرچی و گیر بیاری
    اگه جفتشم با هم میخوای تو تورنت ریخته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •