جالبه. فکر کنم تو کتاب پارسیکس خوندم در این مورد.
از اون جالب تر این که من دو گیگ رم دارم و 4 گیگ swap! البته هیچوقت هیچ چیز به جز اطلاعات xfardic که البته خودم تو تنظیماتش حالت swap رو فعال کردم، توی اون پارتیشن ذخیره نمی شه. به نظرت حسین جون این پارتیشن رو حذف کنم؟!
اگر از قابلیت hibernate استفاده نمی کنی پارتیشن swap رو حذف کن. البته فکر می کنم از داخل اوبونتو نمیشه پارتیشن swap رو پاک کرد. بهترین کار استفاده از livecd توزیع SystemRescueCd هست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی رم از 1 گیگ زد بالا swap نمیخوایم؟
اگر با سیستمت آپولو هوا نمی کنی
و از قابلیت hibernate هم استفاده نمی کنی نظر شخصی من اینه که نداشتن پارتیشن swap به طور قابل ملاحظه ای سرعت سیستم رو افزایش میده ! من حدود ۷ ماه هست که در توزیع های مختلف لینوکس بدون پارتیشن swap کار می کنم و برنامه های زیادی رو هم اجرا می کنم و تا حالا مشکلی نداشتم.
بهتون پیشنهاد می کنم از این به بعد در هنگام اجرای برنامه های مختلف , به برنامه system monitor ( که در هر دو محیط kde و gnome وجود داره ) مراجعه کنید و میزان فعالیت پارتیشن swap رو مشاهده کنید. مثلا چند تا برنامه رو با هم اجرا کنید و ببینید چقدر از پارتیشن swap استفاده میشه.
البته این صرفا نظر شخصی منه و شاید خیلی ها با نظر من مخالف باشن. ولی من شدیدا به نظر خودم اعتقاد دارم .
اطلاعات کامل در مورد swap رو در لینک زیر ببینید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید