بستگی داره که توی چه شرایطی باشی که بشه با پای مخالف توپ رو خوب زد
در ضمن بذار نسخه کاملش بیاد چند گل با پای مخالف میزنم وبرات میذارم ببینی
بستگی داره که توی چه شرایطی باشی که بشه با پای مخالف توپ رو خوب زد
در ضمن بذار نسخه کاملش بیاد چند گل با پای مخالف میزنم وبرات میذارم ببینی
اینو برای اون دسته از دوستانی میگیم که از بازی زیاد ایراد میگیرن.
درسته که در حال حاضر pes یا fifa ایرادات زیادی دارن اما اینو هم در نظر داشته باشید تولید همین فوتبالی که الان ماداریم بازی میکنیم بهمین راحتیها که فکر میکنیم نیست.پس یک کم انصاف هم داشته باشین .میدونین برای ساخت همچین بازی چه محدودیتهایی برای سازندگان وجود داره.
اگه به ایراد گرفتن باشه شاید بشه صدها نقص از این بازی گرفت اما در نقد چیزی باید انصاف هم رعایت بشه .نه اینکه به قول معروف بیرون گود باشیمو بگیم لنگش کن .
عکس هایی که از منچستر قرار دادید به نظر میاد این دفعه لیسانسشو قرار داده تا با پیراهنه خودش بازی کنه. مثل 2008 نیست که تیم های انگلیسی بجز یکی دوتا بقیه لیسانس نداشتن.
کسی می دونه که لیسانسه تمامه تیمهای باشگاهی درشته یعنی با پیراهن رسمی خودشون بازی می کنن؟ یا مثل 2008 فقط لیگ اسپانیا با ایتالیادرسته و بقیه لیگها ول معتلا. یعنه نه اسم درستی دارن نه لباس رسمی خودشون تنشونه.
تو انگلیس فقط منچسر و لیورپول دارن که برا تو که طرفدار من یو هستی خوبه.
بعدشم گوگل بوی جان و فاشیست.من که ایراد الکی نمیگیرم.میگم بعضی موقع با پای غیر تخصصی هم میشه گل زد که پی ای اس انگار درست نکرده.انگار درست نکرده ها نه که 100 درصد.در ضمن گوگل بوی تو میگی پی ای اس مث واقعیت بازیها رو کم گل کرده؟از کجا میفهمی بازیها کم گله.دیروز لیورپول3-2 زد به نظرت کم گله؟یا برد 6-1 بارسا اینم کم گله؟یا فکر کنم رئال 2 - 2 مساوی کرد.حالا به نظرت اینا کم گلن که تو واقعیت اتفاق میوفتن؟اگه آره من حرفی ندارم.
من فعلا تصمیم دارم تا اومدن pes اون یکی رو بازی کنم تا وقتی اومد قدرشو بدونم!
اقا من همین یک ساعت پیش با منچستر 4 بر 2 ریال را بردم رو سخترین درجهپی ای اس مث واقعیت بازیها رو کم گل کرده؟از کجا میفهمی بازیها کم گله.دیروز لیورپول3-2 زد به نظرت کم گله؟یا برد 6-1 بارسا اینم کم گله؟یا فکر کنم رئال 2 - 2 مساوی کرد.حالا به نظرت اینا کم گلن که تو واقعیت اتفاق میوفتن؟اگه آره من حرفی ندارم.
در ضمن در نسخه دمو تیم هایی هستند که بسیار دفاعشون قوی هستند
صبر کنید نسخه اصلی بیایید بعد بیایید ایراد بگیرید
این عکس پایینی هم خوب مخالفان این بازی نگاه کنند تا ببینند کونامی امسال چه زحمتی کشیده واقعا دست مریزاد
همانطور که میبینید بازیکن حریف دروازبان من را جا گذاشته و با دروازه خالی رو به رو است
ولی مدافع قوی من به زیبایی هر چه تمام تر جلوی گل خورن را میگیرد و پاهاشو تا جایی که میتونه باز میکنه تا توپ گل نشه
احسنت کونامی
خب انگار بازیه تمیزیه.من که مث هر سال هر 2 رو میگیرم.تا نوروز فیفا میزنم تو رگ و بعدش یه 2 ماه هم پی ای اس میزنم تو رگ.در کنارش بقیه ی بازیها.
مشکل گل زدن هم اگه مث شما رو دور بیفتیم حل میشه.
mojtaba007 دستت درست واقعا عالی شده!!!راستی تو حین بازی احیانا ندیدی که مثلا پیراهن بازیکنها رو شورتشون بیافته!!!
حالا شما چرا گیر دادی به پیرهن روی شرت؟این همه استایل هست که میشه مخصوص طراحی کرد حالا شما به این پیراهن روی شرت گیر دادی
میشه بگی چرا؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)