سلام
من یه مشکل از قدیم الایام داشتم اینه که فرق a با the کجاست؟ چرا بعضی فیلمها اولش the داره و بعضی ها نداره؟ مثلا میگن The Spirit نه Spirit
سلام
من یه مشکل از قدیم الایام داشتم اینه که فرق a با the کجاست؟ چرا بعضی فیلمها اولش the داره و بعضی ها نداره؟ مثلا میگن The Spirit نه Spirit
اگه اشتباه نکنم این رفیقمون در حال بازی آنلاین هست که اصطلاحات خاص خودشون رو دارن ... این noble هم فکر کنم از همون ها باشه ...
نه - اون دوتا جمله فرقی با هم ندارن ...
تکنیک box modeling (مدلسازی جعبه ای) مدت زیادی است که در بسته های نرم افزاری 3D وجود دارد ؛ ضمنا میزان اطلاعات موجود در مورد این تکنیک قابل توجه بوده و این مجموعه اطلاعات از کیفیت و تکامل بالایی نیز برخوردارند . بنابراین انتخاب مناسبی برای کاربرهایی است که توانایی تفکر(=تجسم ذهنی) و مدلسازی در قالب این روش را دارند.
دقیقا، مثل he was gone
اگر مجهول باشه قسمت سوم فعل میاد
چه جالب...مرسی
زیاد با بازیها و اصطلاحاتش آشنایی ندارم...
البته خیلی نمیتونم متوجه بشم؟! منظورم noble در همچین جمله ای، حتی اگر تو یک بازی باشه؟!
خیلی ممنونم
noble فعل هست ....
توی بازی آنلاین تریبال وارز از فعل noble توی بیشتر جمله ها استفاده میشه ... شاید نشه بهش گفت فعل ولی یه اصطلاح برای گرفتن روستا و تصاحب اون مال خودت هست
مرسی
بله !![]()
شما هم این کاره ای ؟![]()
بطور ساده میشه گفت همون نشانه نکره و معرفه هست !!!سلام
ایا میشه افعال لازم رو در انگلیسی متعدی کرد؟
مثلا در فارسی پریدن>>>>>>>>>>>>>> پراندن
یا عربی»نازل>>>>>>>>>>.انزل
مثال:در انجا اهویی بود که به سرعت میدوید
در عربی اهو در این جمله نکرس..اما جمله بعدش صفت محسوب میشه.
در حالی که توی انگلیسی اینطور نیست ..و اهو رو معرفه یا مشخص میدونیم...
نه
بعضی فعل ها لازم (intransitive) هستند و بعضی متعددی (transitive) و بعضی هم می توانند لازم باشند و متعدی
و مثل عربی نیست که با استفاده از قاعده ای لازم را به متعدی تبدیل کرد و باید از دیکشنری استفاده کرد
مثال:
The birds built their nest
در این جا build متعدی است
Contractors have started building
در این جا build لازم است
Last edited by SCYTHE; 27-06-2009 at 10:55.
تو اینگلیسی هم نکره هست
There was a Deer that ran fast
a داره قبل از Deer که نشانه نکره بودنه
اگر جمله ای بعد از این جمله درباره ی همین آهو بیاد میشه معرفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)