دوستان من آخر این دریبل زدنو یاد نگرفتم میشه بیاین دقیق یاد بدین؟![]()
دوستان من آخر این دریبل زدنو یاد نگرفتم میشه بیاین دقیق یاد بدین؟![]()
میشه یه چیزی بدید که بشه اون خطای لباس میلان رو کم کرد؟
در مورد دریبل هم باید بگم که با دکمه shift و جهت ها هستش!دوستان من آخر این دریبل زدنو یاد نگرفتم میشه بیاین دقیق یاد بدین؟
مثلا shift + بالا و shift + پائین (باید دوتاا دکمه رو یعنی shift و جهت رو باهم بزنی) رو یزنی یه دریبل میزنه !
و shift + جهتی مخالف جهتی که داری میری و به لافاصله دکمه جهت مخالف اصلي میزنی مثلا داری از چپ به راست حرکت میکنی:
shift+چپ بعد بلافاصله جهت راست رو میزنی!
من فقط همین ها رو بلدم!
با سلام.
فیفا می تو نست بهتر از اینا درست کنه ولی.............................
اگه ممکنه بگید قسمت مستر لیگ کدومه.
سلام؛
ویدیو های جدید اضافه شده شما باید زیاد بازی کنی تا ببینیشون حتی تو دمو هم چند تا ویدیو جدید بود.
بازی عالی طراحی شده فقط بعضی چهره ها مشکل داره که اونا هم تا UefaCL2008-09 حل میشه.
استایل بازیکنا هم خیلی خوبه.اونایی که میگن کمر بازیکنا خمه بالاخره تو فوتبال واقعی هم کمر بازیکنان خم هست نه مثل ؟؟؟ که کمر بازیکنا عین روبات کاملا صافه.
برخورد بازیکنا هم عالی طراحی شده وقتی روی یه بازیکن تکل شدید می زنی قشنگ میوفته زمین و زانوش رو میگیره و رو زمین غلت می زنه.
حرکات دروازه بان ها هم بهبود یافته مثلا وقتی توپ آروم میاد طرفشون خیلی زیبا خم میشن و توپ رو برمیدارن.
توپ هم که دیگه حرف نداره
در ضمن هزار بار گفتم برای هزار و یکمین بار هم میگم:
فیفا داره در پی سی پیشرفت می کنه و ما باید صبر کنیم باید منتظر یک تغییر اساسی در FIFA2011 باشیم چون وقتی 08 داشت میومد مسءولان EA گفتن موتور گرافیکی بازی تا بازی FIFA:WC2010 همین خواهد بود.برای الان چمن 3D و بهبود گرافیک و نور پردازی عالی بسه و باید ما خدا رو هم شکر کنیم که EA همون 08 رو بیرون نداد.
طرفدارای ؟؟؟ هم برن تو تاپیک خودشون بحث کنن.اصلا چه دلیلی داره که کسی که از یه بازی بدش میاد بیاد جایی که طرفدارای اون بازی هستن و از بازی شون بد بگه
؟
یکی طرفدار فیفا هست یکی طرفدار ؟؟؟ و یکی هم مثل من و خیلی های دیگه هر دو تاشون رو بازی میکنه.
در ضمن هر کی دلش می خواد بحث کنه بره یه تاپیک دیگه درست بعد هر چی دلش می خواد با بقیه بحث کنه تا یه تاپیک مفید و آموزنده() تبدیل بشه به چت روم دوستان و بعدش هم بسته بشه.
![]()
سلام میخواستم بدونم چطور میشه online بازی کرد. چون شنیدم میشه وخود فیفا هم گفته یه لیگ رو مجانی می تونی live adidas بازی کنی. اگه به توضیح بدین ممنون میشم برای هر دو هم live adidas و هم انلاین.
توی نسخه های قبلی قبل از شروع بازی میشد استادیوم و توپ و ... رو انتخاب کنی ولی لان منچیزی نمیبینم ویراست میره تو بازی چرا ایطوریه؟
دوستان یکی جواب ما رو بده من تا حالا فیفا بازی نکردم ولی از این نسخه خوشم اومده واسه همین نمیدونم کجا آب و هوا استادیوم رو عوض میکنن- با تشکرسلام دوستان اول بگم که این نسخه ای که من گرفتم بدون کرک بود و خیلی راحت نصب شد دوم اینکه چطوری مشه آب و هوا استادیوم رو عوض کرد من تو فروشگاه پی سی دیدم نوشته اّب و هوای گرگ ومیش داره مثل pes با این فرق وقتی نیمه دوم میای شب شده آیا واقیعت داره؟![]()
آقايون از اين به بعد توي آپلود سنتر 2شيرد آپلود مي كنم حركات تكنيكي رو و با يه موزيك متن زيبا كليپ ميسازم با بهترين كيفيت و كم ترين حجم در اختيار علاقمندا قرار ميدم سعي كنيد دانلود كنيد
حركت زيبايي از اندرسون (جالبه)
يا اين لينكکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم يه حركت تكنيكي از كريستيانو رونالدو كه انحصارا مال خودشه اينم بگم اين حركت نه رقص پاست نه اون حركت كه با بغل پا ميندازه يه حركت جديد هست كه توي ورژن فيفا 09 اضافه شده اينو حتما ببينيد قول ميدم نمونه اش رو قبلا نديدين. جدي ميگم اين يكي رو از دست نديد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی واقعا پیشرفت چشم گیری نسبت به قبل داشته..........
چرا بعضی دکمه هاش رو گیم پد عمل نمی کنه فک کنم 6،7 تا دکمه بیشتر واسش تعریف نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)