تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 223 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام

يه چيزي تو همه تاپيكهاي مربوط به تلويزيون ايران وجود داره كه انگار ناخودآگاه اپيدمي شده.

سر و ته تاپيك ها فقط به قيچي هاي فيلمها و سريالها مي‌پردازه.

من بشخصه با س‌ا‌ن‌س‌و‌ر بيخودي مخالفم اما با كل قضيه مشكلي ندارم. چون خيلي فيلمها رو براي بعضي آدمها مثل من قابل ديدن مي‌كنه.

حالا اينو مي‌خواستم بگم كه باور كنين همه مي‌دونيم كه اين اتفاق براي همه فيلمها مي‌افته. لازمه اينهمه راجع بهش حرف زده بشه؟

انصافا يكي بياد آمار بگيره ببينه چندتا از پست ها مربوط به اين قضيه مي‌شه؟!!!

قضاوت با خودتونه.

اما اگه وقت و انرژي رو به جاي اين تكرار مكررات صرف چيزاي بهتر و مفيدتر و يا نكات خاصي كه در طي فيلم ديديم مي‌كرديم به‌ نظرم همه بيشتر استفاده ‌مي‌بريم و ضمنا اينقدر هم حرص خوردنمون رو به بقيه منتقل نمي‌كنيم.

والسلام
    سلام.
    من کلا با کل قضیه مشکل دارم!
    هیچ صحنه ای تو هیچ فیلمی اضافه نیست! و نباید سانسور بشه چون اگه اضافه بود نه کارگردان اونو میساخت و نه تهیه کننده اجازه ی چنین کاری رو میداد چون اینکار هم باعث افت فیلم میشه هم باعث هدر دادن پول تهیه کننده پس هیچ صحنه ای اضافه نیست چون هیچ کارگردانی نمیخواد فیلم بد بسازه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیکاگو 1930

پيش فرض

واقعا فيلم عاليه بود . الان هم دارم به موزيك اين فيلم گوش مي دم ( Once Upon A Time In America)
    روزي روزگاري در امريكا . مخصوصا رابرت دنيرو و بازيگر نقش اون در دوران نوجواني

داره خودمونی میشه travis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    انفرادی زندان شاوشنک

پيش فرض

انگار سینما ماورا میخواد the jacket رو پخش کنه
    جالبه که همین چند ساعت پیش اینو دیدم
    فردا ( یا در واقع امروز ) در تاپیک آخرین فیلم توضیح میدم در مورد این فیلم

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم فهمیدم که فیلمنامه ی سریال پریدخت از کجا اومده بود
    از همین روزی روزگاری دز آمریکا
    فیلم جالبی بود منتها من نفهمیدم اون خانومه که اول فیلم بود کی بود اصلا چی کارش داشتند واینکه اون خانومه تو آسایشگاه کی بود
    (چون بعضی قسمت های فیلمو با دقت ندیدم شایدم به خاطر سانسور بود نمی دونم)یکی بهم بگه ممنون می شم ولی فیلم جالبی بود
    رابرت دنیرو هم که معمولا فیلم ها رو خوب بازی می کنه

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا برای خودم متاسفم که توی کشوری زندگی میکنم که فیلم Once Upon a Time رو که 3 ساعت و 40 دقیقه مدت زمانش هستدر مدت زمان کمتر از 2 ساعت و شاید به جرات بشه گفت 1 ساعت و نیم توی تالویزیون نشون میده و خجالت هم نمیکشه. من از خودم که یه ایرانی هستم خجالت میکشم. واقعا خجالت میکشم.

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا برای خودم متاسفم که توی کشوری زندگی میکنم که فیلم Once Upon a Time رو که 3 ساعت و 40 دقیقه مدت زمانش هستدر مدت زمان کمتر از 2 ساعت و شاید به جرات بشه گفت 1 ساعت و نیم توی تالویزیون نشون میده و خجالت هم نمیکشه. من از خودم که یه ایرانی هستم خجالت میکشم. واقعا خجالت میکشم.
    این همه مشکل و علت داریم ، علت قعطی بود این سان سور رو به عنوان عامل خجالت انتخاب کردی؟

حالا این یه سانسو ر که اشکار نداره، در عوضش فیلمهایه اصل فت و فراون ریخته ، میتونی به اونها افتخار کنی

--------

سینما ماوراء همون The Jacket قطعی شد؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط به این دلیل شرم نمیکنم که. اگر یه آدم خارجی بیاد این فیلم رو که تو تلویزیون ایران نشون داده نمیگه شا...دم تو اون 100 هزار سال فرهنگ و تمدنتون که دم به ثانیه ازش دم میزنین؟ مطمئن باش که میگه. مطمئن باش!!!!!

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سینما ماوراء همون The Jacket قطعی شد؟
    اره ... داره پخش میشه الان ... تراویس جان کاش زحمت معرفیش رو هم می کشیدی عزیز ...

شبکه دو داره تبلیغ فیلم های The Game Plan و In the Valley of Elah رو میده ... دست رو فیلم های خوبی گذاشته ، امیدوارم عجله نکنن گند بزنن به دوبله . فکر کنم برای عید شروع کنن پخش این فیلم ها رو .

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره ... داره پخش میشه الان ... تراویس جان کاش زحمت معرفیش رو هم می کشیدی عزیز ...

شبکه دو داره تبلیغ فیلم های The Game Plan و In the Valley of Elah رو میده ... دست رو فیلم های خوبی گذاشته ، امیدوارم عجله نکنن گند بزنن به دوبله . فکر کنم برای عید شروع کنن پخش این فیلم ها رو .
    ولي دقايق آخر فيلم The Jacket رو ديدم، از نظر من صداي قهرمان فيلم كه داشت تعريف ميكرد، خيلي زيبا دوبله شده بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •