با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان
یه سوال داشتم
میخاستم ببینم شرکت داده نگار نقش جهان (311) همون مخابراته ؟ یا زیر نظر مخابراته ؟ در طول روز 128 رو کامل پر میکنه ؟ و شبها که رایگانه سرعتش چطوره ؟ ممنون میشم کامل توضیح بدید
با تشکر
موفق باشید![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان
یه سوال داشتم
میخاستم ببینم شرکت داده نگار نقش جهان (311) همون مخابراته ؟ یا زیر نظر مخابراته ؟ در طول روز 128 رو کامل پر میکنه ؟ و شبها که رایگانه سرعتش چطوره ؟ ممنون میشم کامل توضیح بدید
با تشکر
موفق باشید![]()
کدوم عکس؟
من که یک بار برات توضیح دادم!
خدا خیرت بده یه بار برام کامل توضیح بده
من سر در نمیارم
از وقتی سرویس گرفتم اصلاً نمیدونم چقدر استفاده کردم و چقدر ترافیک برام مونده!!!!!![]()
درود
هیچ کارست!
اون فقط لیست قیمت و مناطق تحت پوشش و شماره تلفن مخابرات رو توی سایتش زده!
اینترنت مخابرات شبانه رایگان نداره!
بزار از روی مال خودم توضیح بدم:
توی صفحه اول اون قسمت وسط مقدار اعتبار فعلی رو زده.
شما وقتی شارژ میکنی مبلغ شارژت منهای 3-4 تومن میشه اعتبارت.مثلا اینو ببین:
من الان 194476 تا اعتبار دارم که میشه حدودا 19400 تومن.
حالا وقتی شما از اینترنت استفاده میکنی(چه دانلود و چه آپلود از این اعتبارت کم میشه.مثلا:
مثلا توی این عکس این کادری که مشخص کردم من در مدت 46 دقیقه که کانکت بودم 11.29 مگابایت دانلود داشتم و 2.40 آپلود.که به ازای اون ازم 1084.05 اعتبار کم کرده که میشه حدودا 108 تومن.سمت چپش هم که ساعت و تاریخ کانکت شدنم هست.اگر بازم سوالی هست بپرس.
دوستان دو تا سوال دارم..
یکی اینکه ثبت نام اینترنتی میگین 10 تومن شاتل تخفیف میده برای من که 5 تومن بود! جریان چیه؟
دو هم اینکه این جریان کارت طلایی چیه؟ من قرار داد بستم اما چیزی بهم ندادند! هنوز سرویسم آماده نشده البته..
10 تومن تخفیف برای کارت طلائیه.....ثبت نام اینترنتی همون 5 تومن تخفیف میدن
والا من چند باز پرسیدم گفتن فعلا برای اصفهان کارت طلایی نداریم....حالا شما باز بپرس شابد اورده باشن![]()
دروغ میگند دزدها در اصل همون خود سزیال کارت رو باید بگیرند تو کامپیوتر چک کنند. تازه می تونی ثبتنام اینترنتی بکنی و بعد کارت طلایی هم بدی که کلا مفت بشه. باز اینجوری اگر دیدی سرعتش آشغاله راحتر ازش میای بیرون.
درود
دوستان در حال حاضر بهترین سرویس اینترنت پر سرعت در اصفهان را کدوم شرکت ارایه میده؟ ( با قیمت مناسب،کیفیت خوب، امنیت، و البته شبانه رایگان ! )؟؟؟
درود
دوستان در حال حاضر بهترین سرویس اینترنت پر سرعت در اصفهان را کدوم شرکت ارایه میده؟ ( با قیمت مناسب،کیفیت خوب، امنیت، و البته شبانه رایگان ! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)