تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 216 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2153

نام تاپيک: کلوپ 6220

اگه نباشه جاش خالی می مونه Vahid.Mob.14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام. میخواستم بدونم میشه اندازه ی فونت اس ام اس ها و دفترچه ی تلفن 6220 رو تغییر داد؟
    ببخشید یه سوال دیگه هم دارم. فیلمبرداری 6220 بهتره یا n73 ؟ (عکس نه فقط فیلمبرداری).
    ممنون.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام به همه
    چند تا سؤال درباره 6220 داشتم:
    1- دکمه c که کوچیکه اذیتتون نمی کنه، میشه بهش عادت کرد؟
    2- میگن صفحه کلیدش زود خراب میشه راست میگن؟
    3- مدت زمان استفاده از باطریش میگن کمه.درسته؟ اگر درسته میشه باطریش رو عوض کرد؟ باطری جدید به گوشی آسیب وارد می کنه؟
    4- بعد از خرید باید نرم افزارش رو ارتقا داد؟
    5- اسم گارانتی اصلی نوکیا چیه؟ اگر نمیشه اینجا بگین پیغام خصوصی بدین.

خیلی ممنون، عیدتون هم مبارک
    اگر جواب بدین ممنون میشم
    سلام عزیز

با اجازه بر و بچ

1. می شه بهش عادت کرد. کشنده نیست! ( البته اگر به این فکر کنی که 200 تومان پول گوشی رو دادی، می فهمی که ناچاری بهش عادت کنی! )
    2. صفحه کلید خیلی خوبی داره. تنها عیبی که می شه بهش گرفت اینه که دگمه هاش سفته. وگرنه از مواد درجه یک در اون استفاده شده
    3. کاملا درسته! اگر بتونی باطری همسان و سازگار با این گوشی پیدا کنی که میلی آمپر بالاتر و عمر کاری طولانی تر داشته باشه، بله که می شه به جای باطری اصلی استفاده کرد! چرا که نه... ( دوستان همین جا بپرسم خوبه... باطری چه گوشی ای می خوره به این گوشی؟؟؟ )
    4. بهتره که ارتقا بدی ( البته با رعایت جوانب احتیاط )
    5. داری خودت می گی! گارانتی اصلی نوکیا یا به عبارتی گارانتی رسمی نوکیا. دیگه اتصالات و ایراتل و نیا از خودشون گارانتی نمی کنن. بلکه همشون زیر پرچم دفتر نوکیا در تهران رفتن. لوگوی گارانتی هم این شکلیه:

با اجازه آقا مهدی من نظر ایشون درباره گارانتی رو رد می کنم . گوشی پیشین من ( 3250 ) گارانتی اتصالات بود. من در عرض یک سال سه بار به گارانتی رفتم و به اندازه حدود 80 هزار تومان تعمیرات داشتم؛ و صد البته ازونجایی که مشمول گارانتی می شد مفتی برام تموم شد!
    تازه... یکی بود که بورد گوشیش که N80 بوده باشه سوخته بود و اتصالات متعهد شده بود گوشی نو بهش بده و گارانتیش به شکل عادی ادامه پیدا کنه!!! اون موقع که N80 کمتر از 500 تومان هم نبود...

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام بچه ها
    من هم یک ماهی میشه که این 6220 classic رو خریدم و دارم ازش لذت میبرم
    هیچ مشکلی هم نداشتم. جعبه گوشی هم زرد رنگه و نمیدونم با دید شما بزرگ حساب میشه یا کوچیک ( اصل یا تقلبی )
    می خواستم بدونم این شماره فریمور رو از کجا باید پیدا کرد ؟ هر چی سوراخ سمبه های گوشی رو گشتم. چیزی در این مورد پیدا نکردم. تا بفهمم شماره یا مدل فریمور گوشیم چنده .
    من فکر میکردک گوشی چراغ قوه هم داره. ولی کاش فکر نمیکردم !!
    یه سوال دیگه. مموری واسه گوشی تا چند گیگ تو بازار هست ؟
    من گوشیمو 218 هزار تومان خریدم. با گارانتی اما بدون مموری !!! ( مگه نباید روش یه مموری هم باشه ؟ روی جعبه اش که زده مموری 4 گیگ هم داره. البته خودم نخریدم. هدیه گرفتم .)

اگه نباشه جاش خالی می مونه salamaqmehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

با اجازه آقا مهدی من نظر ایشون درباره گارانتی رو رد می کنم . گوشی پیشین من ( 3250 ) گارانتی اتصالات بود. من در عرض یک سال سه بار به گارانتی رفتم و به اندازه حدود 80 هزار تومان تعمیرات داشتم؛ و صد البته ازونجایی که مشمول گارانتی می شد مفتی برام تموم شد!
    تازه... یکی بود که بورد گوشیش که N80 بوده باشه سوخته بود و اتصالات متعهد شده بود گوشی نو بهش بده و گارانتیش به شکل عادی ادامه پیدا کنه!!! اون موقع که N80 کمتر از 500 تومان هم نبود...

من حرف شما رورد نمیکنم .شاید تو قم اینجوریه که باگارانتی سرت کلاه میذارن یاشاید سرمن کلاه گذاشتن یا هرچیز دیگه ...بیخیال
    سلام بچه ها
    من هم یک ماهی میشه که این 6220 classic رو خریدم و دارم ازش لذت میبرم
    هیچ مشکلی هم نداشتم. جعبه گوشی هم زرد رنگه و نمیدونم با دید شما بزرگ حساب میشه یا کوچیک ( اصل یا تقلبی )
    می خواستم بدونم این شماره فریمور رو از کجا باید پیدا کرد ؟ هر چی سوراخ سمبه های گوشی رو گشتم. چیزی در این مورد پیدا نکردم. تا بفهمم شماره یا مدل فریمور گوشیم چنده .
    من فکر میکردک گوشی چراغ قوه هم داره. ولی کاش فکر نمیکردم !!
    یه سوال دیگه. مموری واسه گوشی تا چند گیگ تو بازار هست ؟
    من گوشیمو 218 هزار تومان خریدم. با گارانتی اما بدون مموری !!! ( مگه نباید روش یه مموری هم باشه ؟ روی جعبه اش که زده مموری 4 گیگ هم داره. البته خودم نخریدم. هدیه گرفتم .)
    برای دیدن ورژن گوشی کد#0000#* رو وارد کن . آخرین فریمور 5.15 هستش
    با نرم افزارs60 spot on یا ntorch میتونی چراغ قرمز گوشی رو به عنوان چراغ قوه فعال کنی.
    مموری 1 گیگ به همراه داره.
    تا 16 هستش شایدم 32 بتونی پیدا کنی ولی من 8 دارم وکاملا راضیم .قیمتشم مناسبه .
    بازم سوالی بود درخدمتیم

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا كه صحبت چراغ قرمزه شد ، كسي از دوستان ميدونه به چه دردي ميخوره . آي ميخوره تو چشم .
    هر كه ازم ميپرسه اون ديگه چيه ، ميگم آخر كلاسه ، شما كاريتون نباشه ، نوكيا كارش درسته .
    حتي با انگشت جلوشو ميگيرم هيچ تاثيري تو عكسا نداره .
    حالا نرم افزاري هست، براي قطع اين چراغ قرمزه .

دوست عزيز آق مهدي ، ميشه آدرس اون دوتا نرم افزار رو بدين . ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه jaber1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلا قم

پيش فرض

حالا كه صحبت چراغ قرمزه شد ، كسي از دوستان ميدونه به چه دردي ميخوره . آي ميخوره تو چشم .
    هر كه ازم ميپرسه اون ديگه چيه ، ميگم آخر كلاسه ، شما كاريتون نباشه ، نوكيا كارش درسته .
    حتي با انگشت جلوشو ميگيرم هيچ تاثيري تو عكسا نداره .

اگه اشتباه نکنم برای کاهش قرمزی چشمه (اگه اشتباه میگم تصییح کنید)
    نورش میخوره توی چشم و مردمک چشم تنگ میشه و قرمزی مردمک توی عکس دیده نمیشه

7. این کاربر از jaber1361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

من نرم افزاری ندیدم ولی یه سری پچ بود برای این کار که من چندتاییشو تست کردم جواب ندادم وبیخیال شدم.
    در ضمن برنامه ها که ربطی به خاموشی ندارند .برعکس برا روشنی هستش...

http://www.uplod.ir/download.php?file=362305

اگه اشتباه نکنم برای کاهش قرمزی چشمه (اگه اشتباه میگم تصییح کنید)
    نورش میخوره توی چشم و مردمک چشم تنگ میشه و قرمزی مردمک توی عکس دیده نمیشه
    به نظر من برعکسه چون تو عکسا چشما همه قرمز میشن .

9. این کاربر از salamaqmehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

10

سلام. میخواستم بدونم میشه اندازه ی فونت اس ام اس ها و دفترچه ی تلفن 6220 رو تغییر داد؟
    ببخشید یه سوال دیگه هم دارم. فیلمبرداری 6220 بهتره یا n73 ؟ (عکس نه فقط فیلمبرداری).
    ممنون.
    سوال اولتو نمی دونم ولی دومی که معلومه 6220 با دوربین 5 جش 20 فرم در ثانیه فیلمبرداری می کنه ولی n73 با دوربین 3 15 فرم در ثانیه فیلمبرداری می کنه
    من خورم قبلش n73 me داشتم الانم 6220 فیلمهایی که با n73 گرفتم با 6220 مقایسه کردم 6220 خیلی بهتره

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ممنون.
    مسلما" 6220 بهتره ... شما VGA رو با QVGA مقایسه می کنید ... فیلم برداری N73 یک چهارم فیلم برداری 6220 نمیشه ...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

ممنون.
    بله میشه این قابلیت رو خود گوشی در مسیج ها داره
    میشه فونت گوشی روکلا عوض کرد وسایزشو درشت تر کرد
    معلومه 6220 بادوربین 5و30 فریم در ثانیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •