تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 1004 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من همون روز چک کردم دامین رو و با کمال تعجب هم دیدم که اصلا چنین چیزی ثبت نشده! نمیدونم اینها آیا اطلاع داشتن قبل از چاپ دامنه روی برگه های تبلیغاتی باید اون رو رجیستر میکردن! اگه یکی اون رو بگیره چیکارمیکنن؟!!
    آف؛ هرکسی دامین یا هاست خواست میتونم از دایرکتی بهش بدم

2. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من همون روز چک کردم دامین رو و با کمال تعجب هم دیدم که اصلا چنین چیزی ثبت نشده! نمیدونم اینها آیا اطلاع داشتن قبل از چاپ دامنه روی برگه های تبلیغاتی باید اون رو رجیستر میکردن! اگه یکی اون رو بگیره چیکارمیکنن؟!!
    آف؛ هرکسی دامین یا هاست خواست میتونم از دایرکتی بهش بدم
    نيكي و پرسش چند ماه پيش دنبال هاست درست و حسابي بودم، چند تا سايت هم پيدا كردم كه بهترينشون واسه يه شركت انگليسي بود كه بعدا منصرف شدم

راستي دايركتي مقرش در هنده؟

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

دوستانی که مکس نت دارن ، شمام الان بهتون دو رینج آی پی میده ؟ بعضی وقتا که 46. میده و به ندرت هم 109. . با 46 پینگم 700 هست !!! چطور ممکنه ؟

5. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بله من منظور شما رو از پست قبلي فهميدم، اون دوستمون فكر كرده بودن منظور شما سايت رسمي شركته نه نمايندگي

راستي زورگيري چيه مومن!(پناه بر خدا) فوقش اينه ميرن urumsaba.net يا urumsaba.ir رو ثبت ميكنن يا اصلا مثل مخابرات بدون هيچ سايتي در عرصه اينترنت فعاليت ميكنن!!!

جمله اول رو يكي از دوستاي من هم ميگفت، تبريز هم همين مشكل هست و نمايندگي پارس آنلاين تبريز هم همينو گفته
    در مورد جمله دوم بايد بگم بعنوان جك آخرِ شب جك خوبي بود
    نمیدونم چرا تو ارومیه یه کار درست حسابی انجام نمیدن مثلا دومینشون رو ثبت نکردن ولی تو تبلیغات ذکر کردن ! من امروز میرم صبانت ببینم وضعیت چطوریه دومینشون رو هم میگم تا آب بشن

دوستانی که مکس نت دارن ، شمام الان بهتون دو رینج آی پی میده ؟ بعضی وقتا که 46. میده و به ندرت هم 109. . با 46 پینگم 700 هست !!! چطور ممکنه ؟
    آره دقیقا وضعیت پینگ خرابه . شب گذشته مال من شده بود 800

7. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با يه نفر از مسئولين پشتيباني صبانت در تاپيك صبانت ( Sabanet - Support ) موضوع صبانت اورميه رو در ميان گذاشتم كه چرا تو سايت رسمي شركت اسمشون نيست اين جواب رو بهم دادن:

اسامی نمایندگان صبانت فقط در سایت اصلی صبانت و در قسمت نمایندگان درج میشود. اگر اسمی دیدین که آنجا نیست یا طرف کلاه برداری کرده یا اینکه خودش نماینده دیگر نماینده های صبانت هست.

لطفا از نمایندگانی که اسم آنها در سایت صبانت درج نشده به هیچ وجه خرید نکنید زیرا صبانت هیچ مسئولیتی در قبال نمایندگان قلابی ندارد

البته بنظر من يه احتمال هم هست كه نمايندگي اورميه فقط يه موافقتنامه از شركت گرفته و قراره مثلا 3 - 2 ماه ديگه رسما شروع بكار كنه و از الان داره مشتري ميگيره!

Last edited by urumchi; 22-09-2011 at 12:35.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

4

نمیدونم چرا تو ارومیه یه کار درست حسابی انجام نمیدن مثلا دومینشون رو ثبت نکردن ولی تو تبلیغات ذکر کردن ! من امروز میرم صبانت ببینم وضعیت چطوریه دومینشون رو هم میگم تا آب بشن

آره دقیقا وضعیت پینگ خرابه . شب گذشته مال من شده بود 800

آب كه نميشن اينا حتما دوره پررويي رو قبلا ديدن !!!
    فردا پس فردا كه ازشون سرويس خريديد مثل بقيه شركتها با پررويي جواب ميدن !

10. این کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    الان بهترین خدمات رو کدوم شرکت میده ؟ منظورم اینه که سرعت دانلود و اپلودش خوب باشه
    قبلا مخابرات گرفته بودم پشتیبانیش افتظاح بود ! کلا چیزی بارشون نبود !
    مبین نت هم فکر کنم نرخ اشتراکش 1 به 8 هست ، اونم بیخیال شدم ...
    ممنون از دوستان

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    الان بهترین خدمات رو کدوم شرکت میده ؟ منظورم اینه که سرعت دانلود و اپلودش خوب باشه
    قبلا مخابرات گرفته بودم پشتیبانیش افتظاح بود ! کلا چیزی بارشون نبود !
    مبین نت هم فکر کنم نرخ اشتراکش 1 به 8 هست ، اونم بیخیال شدم ...
    ممنون از دوستان
    در شرایط فعلی مخابرات و پارس آنلاین ترنسفرهای بالای 100 کیلوبایت میدن. مابقی در حد 60-70 کیلوبایت!

13. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نيكي و پرسش چند ماه پيش دنبال هاست درست و حسابي بودم، چند تا سايت هم پيدا كردم كه بهترينشون واسه يه شركت انگليسي بود كه بعدا منصرف شدم

راستي دايركتي مقرش در هنده؟
    دایرکتی شرکت اصلیش بله در هند هست و سیاستگذاری ها و ... در اونجا اتفاق میافته ولی خب دفتر فروش در امریکا هم دارن که براحتی با تمامی کاربران در سراسر دنیا ارتباط برقرار کنن. سرویس های هاستینگ فعلی این شرکت فقط قادر به سرویس دهی به یک دامین هستن (addon domain غیرفعال هست). البته مدتی هست که روی Multi domain کار میکنن و اتفاقا دیروز ایمیل اومد که:
    We are excited to announce that our all new Multi Domain Hosting is ready to go live on the 26th of September, 2011 and will be offered to you...
    از 26 September این سرویس هم فعال میشه. کمی صبر کنید اطلاع میدم

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

بله همینطوره. پینگش متغیره

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

با يه نفر از مسئولين پشتيباني صبانت در تاپيك صبانت ( Sabanet - Support ) موضوع صبانت اورميه رو در ميان گذاشتم كه چرا تو سايت رسمي شركت اسمشون نيست اين جواب رو بهم دادن:

اسامی نمایندگان صبانت فقط در سایت اصلی صبانت و در قسمت نمایندگان درج میشود. اگر اسمی دیدین که آنجا نیست یا طرف کلاه برداری کرده یا اینکه خودش نماینده دیگر نماینده های صبانت هست.

لطفا از نمایندگانی که اسم آنها در سایت صبانت درج نشده به هیچ وجه خرید نکنید زیرا صبانت هیچ مسئولیتی در قبال نمایندگان قلابی ندارد

البته بنظر من يه احتمال هم هست كه نمايندگي اورميه فقط يه موافقتنامه از شركت گرفته و قراره مثلا 3 - 2 ماه ديگه رسما شروع بكار كنه و از الان داره مشتري ميگيره!

بنظر من این خودش هم از مسائل زیاد خبر نداره. مگه خیلی سخته که از همکاراش در این مورد سوال کنه که ارجاع میده به سایت صبا !؟

15. 3 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

دوستانی که از ماکس دارید سعی کنید رنج آی پی تون بره رو 109. اینجوری پینگتون حداقل نصف میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •