تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 1178 اولاول ... 591091491551561571581591601611621631692092596591159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خسته نباشيد عزيزان
    من مي خوام يك dell 1525 بخرم
    نمي دونم كه سلرون بخرم يا دو هسته اي
    با توجه به اينكه بودجه ام محدوده مي خواست بدونم براي كاراي معمولي و عمومي آيا سلرون 1.6 كفايت مي كنه و اصولا آيا براي كاراي معمولي آيا تفاوت زيادي از لحاظ سرعت بين سلرون و دو هسته اي وجود داره؟

ببین ... نسل قبل از دو هسته ای رو فراموش کن .... فقط Centrino Dou ارزش خرید داره

برای کارهای حسابداری و پخش موزیک و اداری (نهایت کار با آفیس و ... ) بله خوبه و ماکزیمم 600 هزار تومان ..

البته کار معمولی یعنی اینکه مثلا یک آمتی ویروس قوی بندازی واقعا تفاوت سرعت رو احساس میکنی

برای XP خوبه ... اما ویستا بازده کمی داره و دوال کور ها بهتر و قویتر جواب میدهند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

پول رو که نقد میگیرن وقتی دستگاه رو آوردن. البته چند روش دیگه واریز پول هم هست. در ضمن شرکتشون آدرس داره و یک بار رفتم دیدم. لینک نمی تونم بدم چون تبلیغ میشه. فکر کنم جناب register عزیز هم تائید کرده بود شرکتشون رو. خودشون که گفتن اگر مشکلی تا 48 ساعت داشت می تونید تعویضش کنید.
    شرکت های معتبر و فروشگاه های کعتبر که با همکاران تبادل دارند بیشتر قابل اطمینان هستند

مثلا من چند وقتی هست با یک فروشگاه آشنا شدم که قیمت های خوبی ارائه میده و کارد خوبی داره

به شخص اطمینان نکنید ... حتما از یک فروشگاه معتبر که کادر متخصص دارند بخرید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ولی به نظر من از زیگوارت جنس نخر بعضی وقتا خودش دستگاه رو آپدیت سخت افزاری میکنه !؟
    اینو قبول دارم دست زیاد میبره توش ... خودم آکبند رو بیشتر ترجیح میدم

متاسفانه گارانتی ها معتبر هم خیلی لپ تاپ ها را حتی برای کارهای تبلیغاتی خودشان دستکاری می کنند و باعث تاسفه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نظرتون در مورد HP Pavilion dv2899 چیه؟
    گرافیکش خوب هست؟
    NVIDIA GeForce 8400M GS 128 MB dedicated

در این باره زیاد بحث شده

از گرافیکش انتظار جدید ترین بازی ها رو نداشته باش اما جوابگوی کارای گرافیکی نیمه حرفه ای هست ...

لپ تاپ شیک ، خوب و سبک و با کیفیت هست و حزو بهترین 14 اینچ های HP هست و قویترین 14 اینچی های دنیا

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

Registered User جان از دید شما بهترین لپ تاپ کدومه تا سقف 2.200؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

توی ایران ؟ سری های Sz سونی ساخت ژاپن و Fz سونی ساخت آمریکا
    برای سرگرمی و بازی : Ar سونی و Xps M1530 دل

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

قابل توجه کاربران عزیز:

از این به بعد کلیه مباحث مربوط به معرفی ، مقایسه و اطلاعات فنی لپ تاپ ها به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل میشه

از ایجاد تاپیک مجرا بزای مقایسه و نظر سنجی لپ تاپ بپرهیزید زیرا قفل و حذف میشود

توجه داشته باشید که در مورد قیمت و گارانتی در تاپیک معرفی شده بحثی نشه (چون همینجا ، تاپیک مجزا برای این مساله هست) و فقط در مورد مشخصات و اطلاعات فنی بحث و تبادل نظر کنید و سوالات فنی خودتان و تفاوت ها بین سخت افزارها و نرم افزارها رو می تونید بپرسید

همچنین از درج هرگونه لینک سایت ایرانی و تبلیغاتی و ... حتی سایت های گارانتی لپ تاپ و فروش و قیمت خودداری کنید

متشکر

و این بخش فقط برای مشاوره خرید و ... هست البته میتونید در این بخش نیز سوالاتتان را بپرسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI TT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشید

یه لپ تاپ دل می خواهم

برای بازیهای سنگین . رندر گیری از انیمیشن ها و ...

تو مایه های 1,600,000 تومان چی بگیرم ؟

داره خودمونی میشه Mehita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    سوئـــد

پيش فرض

دوستان من قبلا در مورد لپ تاپ مدل Sony Vaio CR31 نظرتون رو خواسته بودم اما بعد از کمی تحقیق و جستجو از لحاظ قیمت 2 مدل
    دیگه از برندهای مختلف رو پیدا کردم که با این مدل سونی تقریبا هم قیمت هستند. حالا واقعا میخوام کمکم کنید چون نمیخوام ضرر کنم.

خوسته ام از لپ تاپ اینه که سرعت و قدرت خوبی داشته باشه... گرفیکش اگر عالی نبود اشکالی نداره اما خوب
    باشه و حداقل بشه اکثر بازیهای خوب مانند Call of Duty نسخه آخرشو باهاش بازی کرد. از لحاظ گرافیکی در مورد
    کار با برنامه های ادیت و میکس هم خوب باشه.

از همه مهمتر کیفیت ال سی دی و سخت افزار خوبی هم داشته باشه چون کیفیت الان حرف اول رو میزنه. من
    دانشجو هستم و بیشتر برای کارهای درسی و کار با برنامه های ادیت اینو لازم دارم اما در کنار درس گاهی وقت ها
    هم بازی میکنم.

حالا با توجه به توضیحات بالا از بین اون مدل سونی که گفتم و این 2 مدل زیر کدوم یکی رو بهم پیشنهاد میدید؟

ASUS M51SN-AS049C

Intel C2D T8300
    3GB DDRII
    250GB 5400RPM
    nVidia G9500M GS -512MB/1280MB
    S-video/VGA/DVI
    15.4" WXGA+
    USB-Firewire-Modem 4st/1st/Yes
    Vista H Premium

و مدل بعدی ....

HP Pavilion dv6899

Intel® Core™ 2 Duo-processor T8300
    - 2,40 GHz , Nivå-2-cache 3 MB

Ram: 3GB
    Hard: 250 GB - 5400 rpm
    NVIDIA® GeForce™ 8400M GS

این 3 مدل تقریبا همه شون یک قیمت دارند و بقیه خرت و پرتهای دیگه مانند یو اس بی پورت و خروجی تی وی و
    اینها در هر 3 مدل پیدا میشه اما اگر جزئیاتشون رو خواستید بگید تا بعدا بنویسم.

من خودم چشمم Asus رو گرفته اما نمیدونم از لحاط کیفیت به سونی و یا اچ پی میرسه یا نه؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید. انگار که دارید برای خودتون و یا دوستتون میخرید. با تشکر
    خواهشا یکی هم منو راهنمایی کنه...

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

سلام من لپ تاپ زیر رو برای خرید انتخاب کردم :
    sony vaio vgn-FZ490NCB
    همه جا این مدل رو به عنوان ساخت آمریکا معرفی می کنند و احتمالا روش هم MADE IN USA حک شده کسی از دوستان می تونه کمک کنه به من که یه جوری مطمئن بشم این واقعا آمریکایی هست یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •