کسی از بچه ها این کارت 20 تومنی رو گرفته ؟ نمیتونه اطلاع بده که انتخاب اول مرحله اصلی هم دوباره برسی میشه یا نه ؟
کسی از بچه ها این کارت 20 تومنی رو گرفته ؟ نمیتونه اطلاع بده که انتخاب اول مرحله اصلی هم دوباره برسی میشه یا نه ؟
درست ولی آخه پارسال اصلا این سیستم نبود.پارسال اصلا تکمیل ظرفیت انتخاب و ثبت نام نداشت تو مرحله اول.طرفای مهر نتایج تکمیل ظرفیت اومد که انتخاب های اصلیرو دوباره بررسی کرده بودند ونتایج رو زدند.امسال باید کد رشته محل وارد کرد.حتی تو سایت زده قبل از خرید کارت اعتباری به رشته محل های ارایه شده دقت کنید!!!
این برا مرحله دومه اصلا پارسال مرحله اول امکان ثبت رشته محل نبود.عجب.بخدا این چه وضعشه چرا اینا درست حسابی نمیگن چه خبره چطوریاس
محمد جان نگران نباش تا 7مهر وقت داره من خودم تهشو در میارم .آبجی خودمم همین مشکلو داره دقیقا.من دنبالشم.
Last edited by deadboy; 22-09-2013 at 21:28.
-با توجه به محدودیت رشته/محلهای ارائه شده در این مرحله به داوطلبان توصیه می شود قبل از تهیه کارت اعتباری انتخاب رشته از رشته/محلهای ارائه شده اطلاع حاصل نمایند.
-هر داوطلب مجاز است متناسب با مجموعه امتحانی حداکثر تا 10 کد رشته/محل انتخاب نماید.
-گزینش علمی داوطلبان در مرحله تکمیل ظرفیت براساس اولویت نمره کل و از میان داوطلبانی که حدنصاب نمره علمی رشته موردنظر را کسب نموده اند، از محل انتخابهای ده گانه داوطلبان صورت می گیرد.
این سه تا بند خیلی شک بر انگیزه.احتمالش بر اساس اینا هست که چیزی که پیام جان گفتند امسال نباشه.حالا من بازم پرس و جو میکنم نتیجشو میگم بهتون.
ممنون.من همه کارا دانشگاه فعلی رو انجام دادم.چون تکیمل اول واسه مهر ماه است شرکت نمیکنم ببینم واسه تکمیل دوم چی پیش میاد.اگه نشد انتقالی میگیرم
پارسال ، یک انتخاب داشتیم توی مرحله ی اصلی .
و کارنامه ی آزمون در مرحله ی ابتدایی اینطوری بود :
و توی تکمیل ظرفیت اول (16/07/1391) ، فیش 12 هزار تومنی باید تهیه میشد ،
و کارنامه به این شکل بود :
10 تا انتخاب میتونستیم بکنیم و انتخاب اول در مرحله ی اصلی هم به عنوان یک انتخاب جداگانه بررسی شد !
و تکمیل ظرفیت دوم ، (13/10/1391) هم یک کارنامه ی دیگه..
چیزی که من میدونم و شاهدش هستم اینه که گفتم ، دیگه نمیدونم![]()
این هم راه خوبیه رسول جان .
تکمیل ظرفیت دوم شانس خوبی داری .
اگر هرجا قبول بشی ،
بابت انصراف از دانشگاه مبدا هیچ هزینه ای نمیدی
واحد هات تطبیق میخوره
و کلا ضرر نمیکنی .
موفق باشی
نه داداش پارسال هم مرحله اول تکمیل ظرفیت به همین صورت بود یعنی ثبت نام میکردیم و 10 واحد رو میشد انتخاب کنیماین برا مرحله دومه اصلا پارسال مرحله اول امکان ثبت رشته محل نبود.عجب.بخدا این چه وضعشه چرا اینا درست حسابی نمیگن چه خبره چطوریاس
خوب شما که ابجیت هم این مشکل رو داره اگه فهمیدی به من هم بگو
من دانشگاهی که قبول شدم رو به خاطر اینکه شهرستان بود ثبت نام نکردم، می خواستم تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم اصلا دانشگاهی تو تهران وجود نداره.
این ها ظرفیت ها رو نگه میدارن برای نیم سال دوم؟ مگه میشه کلا ظرفیت همه دانشگاه ها پر شده باشه؟ کلی آدم قبول میشن و نمیرن.
پارسال تو مرحله دوم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد های تهران هم بودن.
به نظرتون اگه بزارم برای مرحله دوم امیدی هست؟
شما که سروری اصلا این تاپیک بدون شما صفا نداره.
چشم.هنوز که جواب ندادن سوالی که پرسیدمو.
خود دانشگاه اعلام کرده که این مرحله رشته ها محدود بودند.اگر سیستم پارسال در کار نباشه حتما مرحله دوم دانشگاه های مطرح هم تو تکمیل ظرفیت هستند.امیدوار باش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)