سلام
این خط آخر که نوشتی متوجه نشدم
سیستمت پایی ...... ؟؟؟
یعنی چی ؟؟؟؟
سلام
این خط آخر که نوشتی متوجه نشدم
سیستمت پایی ...... ؟؟؟
یعنی چی ؟؟؟؟
اينو امتحان كن :
مشخصات ويروس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این مشکل رو برای چند نفر رفع کردم
بعد از مطمئن شدن از اینکه مشکل از سخت افزار نیست ،
و بعد از فرمت کردن ویندوز ،
باید با استفاده از نرم افزار Partition Magic و ساختن بوت این نرم افزار برای اجرای این نرم افزار در محیط داس توسط 2 عدد فلاپی این نرم افزار رو اجرا کنید و پارتیشن C رو پاک و دوباره بسازید.
موفق باشید![]()
شما تنظيمات مريوط به بايوس رو يكبار پيش فرض ( Default ) كن و اگه هاردت ساتاست چك كن ببين تو بايوس تو قسمت چك هارد ديسك ، ساتا انتخاب شده باشه در بعضي موارد Ide هم انتخاب ميشه . در قسمت Sata Controller
ممنونم. اسکن کردم csrss.exe رو شناسایی نکرد . ولی یکی دو تا ویروس رو از بین برد .
تو رو جون هر کسی که دوست دارید کمکم کنید :
من توی درایوهام فایل اتوران درست شده با تمام روش های گفته شده در پست اول هم هر کاری که میکنم نمی تونم پاکش کنم اول به این صورت بود که درایو ها باز نمیشد با روش های گفته شده این درست شد ولی باز هم فایل های اتوران توی درایوها هستش چیکار کنم؟برنامه USB Disk Security رو هم نصب کردم ولی کار کردن با این برنامه رو بلد نیستم چهکار کنم؟با چه روشی این ویروس رو از بین ببرم؟چون توی سیستمم برنامه انبار داری وجود داره وقتی درایوها باز نشه این برنامه هم چون درایوها رو نمیشناسه باز نمیشه چند روز فروش مغازم میخوابه کمکم کنید
سلام
از Nod 32 ورژن 4 کمک بگیر . در عرض ثانیه پاکش میکنه بعدش سیستم رو ری استارت کن.
در مورد USB Disk Security هم باید بگم در بخش USB رویکلیک کن و بعد یه پیغام میاد و ok اش کن.
موفق باشید![]()
از Nod نمی تونم استفاده کنم چون خیلی زمان بره نصبش و آپدیتش
در مورد برنامه usb این برنامه فایل اتوران توی درایوها رو هم پاک میکنه یا فقط ویروسی که توی فلش هستش رو پاک میکنه؟با این برنامه می تونم مطمئن باشم که پاک میشه؟
سلام
اتفاقا ورژن 4 خیلی راحت تر آپدیت و نصب میشه.
جایگزین با فایل سالم میکنه.
روی یک سیستم دیگه هم ویروس کشی کن.
موفق باشید![]()
saeed774 خیلی ممنونم .مثل اینکه این ویروس رو با یه اسم دیگه شناسایی کرد و از بین برد .چون الان که با nod اسکن میکنم اثری ازش نیست . خیلی ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)