تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 241 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

مطمئن باش که از ویروس نیست این error بار ها هم برای من پیش آومده یا سی دی ویندوز خش داره
    یا اینکه سیستمت پایی ...

سلام

این خط آخر که نوشتی متوجه نشدم

سیستمت پایی ...... ؟؟؟

یعنی چی ؟؟؟؟

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوستان . من یه ویروسی به نام csrss.exe کامپیوترم گرفته . nod که آپدیت شده هم هست شناساییش میکنه اما نمیتونه پاکش کنه . ممنون میشم اگر کمک کنید
    اينو امتحان كن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشخصات ويروس :

کد:

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

ما تو خونه دو تا سیستم داریم

یکی از سیستم ها که معمولا من باهاش کار نمیکنم بد جوری دچار مشکل شده بود و انواع اقسام ویروس و ......گرفته بود به طوری که اجازه نصب هیچ انتی ویروسی را نمیداد

منم هاردشو مجبور شدم کلا فرمت کنم و تمام پارتیشن هاشو پاک کنم

این وسط یک مشکلی که وجود داشت برای فعال کردن بوت باید وارد منو باییوس میشدم که رمزش را فراموش کرده بودم منم مجبور شدم باطری روی مین برد را در بیارم و دوباره جا بزنم

ولی موقع نصب ویندوز جدید تا یک مرحله پیش میره بعد صفحه ارور آبی رنگه میاد و متنی مینویسه به شرح زیر :

a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your computer

if this is the frist time you,ve seen this stop error screen,restart your computer

if this screen appeears again follow thwsw steps.

check for viruses on your computer . remove and newly installed hard drives or hard drive controllers . check your hard drive to make sure it is properly cofigured and terminated .

run CHKDSK / F to check for hard drive corruotion , and then restart your computer

technical information :
    مطمئن باش که از ویروس نیست این error بار ها هم برای من پیش آومده یا سی دی ویندوز خش داره
    یا اینکه سیستمت پایی ...
    سلام

این مشکل رو برای چند نفر رفع کردم

بعد از مطمئن شدن از اینکه مشکل از سخت افزار نیست ،

و بعد از فرمت کردن ویندوز ،

باید با استفاده از نرم افزار Partition Magic و ساختن بوت این نرم افزار برای اجرای این نرم افزار در محیط داس توسط 2 عدد فلاپی این نرم افزار رو اجرا کنید و پارتیشن C رو پاک و دوباره بسازید.

موفق باشید

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام

ما تو خونه دو تا سیستم داریم

یکی از سیستم ها که معمولا من باهاش کار نمیکنم بد جوری دچار مشکل شده بود و انواع اقسام ویروس و ......گرفته بود به طوری که اجازه نصب هیچ انتی ویروسی را نمیداد

منم هاردشو مجبور شدم کلا فرمت کنم و تمام پارتیشن هاشو پاک کنم

این وسط یک مشکلی که وجود داشت برای فعال کردن بوت باید وارد منو باییوس میشدم که رمزش را فراموش کرده بودم منم مجبور شدم باطری روی مین برد را در بیارم و دوباره جا بزنم

ولی موقع نصب ویندوز جدید تا یک مرحله پیش میره بعد صفحه ارور آبی رنگه میاد و متنی مینویسه به شرح زیر :

a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your computer

if this is the frist time you,ve seen this stop error screen,restart your computer

if this screen appeears again follow thwsw steps.

check for viruses on your computer . remove and newly installed hard drives or hard drive controllers . check your hard drive to make sure it is properly cofigured and terminated .

run CHKDSK / F to check for hard drive corruotion , and then restart your computer

technical information :
    شما تنظيمات مريوط به بايوس رو يكبار پيش فرض ( Default ) كن و اگه هاردت ساتاست چك كن ببين تو بايوس تو قسمت چك هارد ديسك ، ساتا انتخاب شده باشه در بعضي موارد Ide هم انتخاب ميشه . در قسمت Sata Controller

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اينو امتحان كن :

کد:
    مشخصات ويروس :

کد:

ممنونم. اسکن کردم csrss.exe رو شناسایی نکرد . ولی یکی دو تا ویروس رو از بین برد .

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو رو جون هر کسی که دوست دارید کمکم کنید :
    من توی درایوهام فایل اتوران درست شده با تمام روش های گفته شده در پست اول هم هر کاری که میکنم نمی تونم پاکش کنم اول به این صورت بود که درایو ها باز نمیشد با روش های گفته شده این درست شد ولی باز هم فایل های اتوران توی درایوها هستش چیکار کنم؟برنامه USB Disk Security رو هم نصب کردم ولی کار کردن با این برنامه رو بلد نیستم چهکار کنم؟با چه روشی این ویروس رو از بین ببرم؟چون توی سیستمم برنامه انبار داری وجود داره وقتی درایوها باز نشه این برنامه هم چون درایوها رو نمیشناسه باز نمیشه چند روز فروش مغازم میخوابه کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو رو جون هر کسی که دوست دارید کمکم کنید :
    من توی درایوهام فایل اتوران درست شده با تمام روش های گفته شده در پست اول هم هر کاری که میکنم نمی تونم پاکش کنم اول به این صورت بود که درایو ها باز نمیشد با روش های گفته شده این درست شد ولی باز هم فایل های اتوران توی درایوها هستش چیکار کنم؟برنامه USB Disk Security رو هم نصب کردم ولی کار کردن با این برنامه رو بلد نیستم چهکار کنم؟با چه روشی این ویروس رو از بین ببرم؟چون توی سیستمم برنامه انبار داری وجود داره وقتی درایوها باز نشه این برنامه هم چون درایوها رو نمیشناسه باز نمیشه چند روز فروش مغازم میخوابه کمکم کنید
    سلام

از Nod 32 ورژن 4 کمک بگیر . در عرض ثانیه پاکش میکنه بعدش سیستم رو ری استارت کن.

در مورد USB Disk Security هم باید بگم در بخش USB روی کلیک کن و بعد یه پیغام میاد و ok اش کن.

موفق باشید

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

از Nod 32 ورژن 4 کمک بگیر . در عرض ثانیه پاکش میکنه بعدش سیستم رو ری استارت کن.

در مورد USB Disk Security هم باید بگم در بخش USB روی کلیک کن و بعد یه پیغام میاد و ok اش کن.

موفق باشید

از Nod نمی تونم استفاده کنم چون خیلی زمان بره نصبش و آپدیتش
    در مورد برنامه usb این برنامه فایل اتوران توی درایوها رو هم پاک میکنه یا فقط ویروسی که توی فلش هستش رو پاک میکنه؟با این برنامه می تونم مطمئن باشم که پاک میشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از Nod نمی تونم استفاده کنم چون خیلی زمان بره نصبش و آپدیتش
    در مورد برنامه usb این برنامه فایل اتوران توی درایوها رو هم پاک میکنه یا فقط ویروسی که توی فلش هستش رو پاک میکنه؟با این برنامه می تونم مطمئن باشم که پاک میشه؟
    سلام

اتفاقا ورژن 4 خیلی راحت تر آپدیت و نصب میشه.

جایگزین با فایل سالم میکنه.

روی یک سیستم دیگه هم ویروس کشی کن.

موفق باشید

10. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

saeed774 خیلی ممنونم .مثل اینکه این ویروس رو با یه اسم دیگه شناسایی کرد و از بین برد .چون الان که با nod اسکن میکنم اثری ازش نیست . خیلی ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •