من امروز داشتم از طریق کارت --- دانلود آفلاین میکردم یک ورژن از این آنتی ویروس برایم آمد ورژن 7 بود فکر کنم جدیدترینشه درست میگم؟
من امروز داشتم از طریق کارت --- دانلود آفلاین میکردم یک ورژن از این آنتی ویروس برایم آمد ورژن 7 بود فکر کنم جدیدترینشه درست میگم؟
سلام عزیز
درست شنیدی و دو تا ورژن 7 بتا هم اومده...ضمنا گلم ورژن بتا که کی نداره![]()
شما ورژن دقیق رو بنویس من کدش رو می دم خدمتتون
ممنونم![]()
من يه سوال دارم كه فكر كنم قبلا دوستان پرسيدن و جواب هم گرفتن ولي من نميدونم بايد چي رو سرچ ميكردم. اونم اينه كه من هر سري كه ويندوز نصب ميكنم مجبورم دوباره كسپراسكاي رو دوباره آپديت كنم. ميشه بگيد اينايي كه آپديت شده كجاست من نگه دارم كه مجبور نشم دوباره اين همه رو آپ كنم؟
سلام دوست من
شما هر چند وقت یکبار ویندوز عوض می کنید ؟![]()
با سلام برو به اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام
استادان كاسپرشناس ميشودبفرماييداگريك وقت بخواهيم كاسپر راازكامپيوترپاك كنيم كه هيچ اثري ازآن نباشدبعداز پاك كردن فايلهادررجيستري دقيقا كجا رابايد بگرديم وپاك كنيم كه هيچگونه اثري باقي نماند.
البته من مثل دوستمان كه اينگارهرچندروزيكبارويندوز عوض ميكندنيستم وخداراشكروبه لطف كاسپرويندوزم هيچ آسيبي نميبيندكه نيازبه عوض كردن ويندوزباشدوفقط براي دانستن وداشتن اطلاعات بيشترميخواهم بدانم.
متشكرم
Kaspersky Internet Security v7.0.0.20
Today, threats to PCs are appearing in ever-greater numbers and diversity. Cyber criminals on the Internet are well organized and tend to target PCs with combined threats. A standalone antivirus solution is no longer enough to fully protect your PC.
Kaspersky® Internet Security (KIS) is a fully integrated solution that protects your computer from all of the most common Internet threats, including viruses, hacker attacks, adware, spam and spyware.
Main Advantages:
* Integrated protection from all Internet threats
* Cutting-edge antivirus technologies
* Personal firewall
* Protection from spam and phishing
* Instant database updates
* Free technical support
Key Features:
* Real-time monitoring of all data streams, including email, Internet traffic and network connections
* Protection from viruses, Trojans and worms
* Protection from spyware, adware and other potentially hostile programs
* Proactive defense against new malicious programs
* Protection from network attacks and system hijacking
* Blocking of popup windows and banners
* Rollback of changes made by malicious programs on your computer
* Blocking of links to phishing websites
* Trainable spam filtration system
* Support for Windows Vista? and 64-bit systems
Serial:
T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
Kaspersky Internet Security این حق شماست که بهترین ها را انتخاب کنید. سه برنامه قدرتمند شامل آنتی ویروس , آنتی هک و آنتی اسپم در یک بسته امنیتی جدید و بی نظیر دنیا که موفق به دریافت سی و هفتمین نشان 100% از سازمان جهانی بولیتن ویروس در ماه فوریه سال 2007 گردید.
ویژگی های برنامه:
- پشتیبانی فنی رایگان
- قابلیت فیلتر نمودن اسپم ها
- قابلیت داشتن دیوار آتش شخصی
- محافظت سیستم از اسپم ها و حملات فیشینگ
- مسدود نمودن لینک ها از وب سایت های فیشینگ
- پشتیبانی از ویندوز ویستا و سیستم های ۶۴ بیتی
- محافظت سیستم از حملات شبکه و سارقان اینترنتی
- مسدود نمودن بنرها و صفحات خود باز شوی تبلیغاتی
- محافظت سیستم شما از ویروس ها , تروجان ها و کرم ها
- مونیتورینگ بلادرنگ و آنی تمامی دیتا شامل ایمیل ها , ترافیک اینترنتی و اتصالات شبکه
- محافظت از اسپای ویر , صفحات خود باز شوی تبلیغاتی و دیگر برنامه های بالقوه خطرناک و مضر
حجم در حدود ۲۳.۵۶۹ مگابایت - لینک دانلود از rapidshare
Serial:T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من
ممنون از معرفی نسخه های جدید ولی دوست عزیز این نسخه حتی یک نسخه بتای واقعی نیست و فعلا همان
نسخه 6 است که بعضی از سرویسهای جدید جهت تست به آن اضافه شده است .این نسخه ایرادات فراوانی دارد
منجمله بسیاری از فایلهای اجرایی آن ایراد دارد و پس از نصب Error می دهد یعنی در بسیاری از موارد حتی به
دزستی نصب نمی شود ولی شما آن را طوری معرفی کرده اید که انگار یکی از نسخه های اصلی و جدید
کاسپرسکی است ممکن است بعضی دوستان به اشتباه افتاده و دچار دردسر شوند.به نظر من دوستانی که چنین
نسخه هایی را معرفی می کنند حداقل آزمایشی بودن آنها را ذکر کرده و اگر ممکن باشد ایراد و اشکالات عمده آنها
را نیز به طور خلاصه ذکر کنند تا بقیه دوستان با آگاهی بیشتری نسبت به نصب آنها اقدام کنند.![]()
Last edited by vtn54; 02-04-2007 at 15:30.
سلام دوست من
کاسپرسکی یکی از تمیزترین آنتی ویروسها در زمینه آنیستال می باشد ( و یا بهتر است بگویم بود چون در نسخه های جدید پس از آنیستال بقایایی از آن روی هارد و توی رجیستری باقی می ماند ) و چیزهایی که پس از آنیستال کامل آن باقی می مانند معمولا مشکلی ایجاد نمی کنند ولی محض اطلاع :
لیست کامل تمامی کلیدهای مربوط بهKAV 6.0.2.621 در رجیستری ( ویندوز ویستا ):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سلام
این kaspersky چرا اینقدر زبون نفهمه؟؟؟؟؟![]()
شاید هم مال من نسخه اصلی نیست![]()
هر دفعه که من یه چیزی رو به trusted zone اضافه می کنم باز هم چت بازی در میاره سوال می کنه
مثلاً این که یاهو مسنجر بتونه browser رو run کنه ؟؟؟؟؟؟؟ هر دفعه هی سوال می کنه... من هم هر دفعه می زنم add to trusted zone ولی باز هم می پرسه.![]()
دیگه داره کلافم می کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)