من سیستم ها رو با وایرلس مودم شبکه کردم.
حالا چه کنم که تو هر دوسیستم همه درایو ها نشون داده بشن؟یعنی فقط شیرد فولدر نشون داده نشه.ویندوز هو سون هست.
من سیستم ها رو با وایرلس مودم شبکه کردم.
حالا چه کنم که تو هر دوسیستم همه درایو ها نشون داده بشن؟یعنی فقط شیرد فولدر نشون داده نشه.ویندوز هو سون هست.
می تونید درایو هایی که می خواهید نشون بده رو map کنید
نوار بالایی my computer و map network drive ادرس درایوی که می خواهیدو وارد کنید
تو فهرست مپ ها که درایو های من هیچکدوم نیست؟
چه جوری سرعت ایننترنت رو بره اون لپ تاپ محدود کنم؟
سلام
من با لب تاپ و پی سی دارم از یه مودم ADSL اینترنت میگیرم و حالا میخوام بدونم چطوری میشه با همین مودم دو کامپیوتر رو هم شبکه کرد؟ یعنی بشه فایل اشتراک گذاشت و بازی کرد و ..
من الان توی شبکه هام اسم کامپیوتر لب تاپ رو می بینم ولی وقتی کلیک میکنم روش یوزر و پس میخواد که اون رو هم میزنم ارور میده.
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
اولا روی هر دو سیستم یوزرنیم و پسورد تعریف کن.
دوما موقعی که یوزر پسورد میپرسه، یوزر پسورد مقصد رو وارد کن.
قیمتس که باید آدرس وارد کنید ب این شکل وارد کنید
به جای PC اسم کامپیوتر یا IP وارد کنید و به جای drive name اسم درایوتونو وارد کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا اینو زدم.
\\ALI-PC\F:\
یعنی جای اون علامت دلار ادرس درایو f:/ رو زدم.اما اصلا شناسایی نمی کنه!
[/URL]
Last edited by Alislow; 22-12-2011 at 01:13.
شما برای درایو f اینطوری ادرسو وارد می کنی $ حتما باید بعد از اسم درایو باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما شبکه ات درسته ؟ینی می تونی دستگا های تو شبکه تو ببینی ؟
در ویندوز 7 که شبکه میکنیم یه فولدر پائین آیکون درایو ها در my computer میاد اون رو چطوری باید درست کنیم؟؟ الان لپ تاپ خواهرم یه جا برده شبکه کرده فولدر به اسم طرف در my computer هست میخواستم بدونم چطوری باید برای کامپیوتر خودم و لپ تاپ خواهرم و لپ تاپ خودم درست کنم؟؟؟ مودم من وای فای وایمکس ایرانسل هست و هر 3 تا سیستم هم وایرلس دارن. ممنونم
منظورتون از فولدر چیه ؟
توی my computer درایو های مپ شده میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)