اي كاش پژو پارس 16 سوپاپ رو هم در نظر سنجي وارد ميكردي.
منظورم اي ال ايكس نيست.
اي كاش پژو پارس 16 سوپاپ رو هم در نظر سنجي وارد ميكردي.
منظورم اي ال ايكس نيست.
اره عزیزم....
چند روز قبل یکی از دوستام یه 82 در حد صفر گرفت13 تومن !!
تمام موارد تائید میشه من داشتم واقعا ماشین خوبیه فقط قدرت موتورش کمه جلوبندیش ضعیفه
کولر عالی بسار نرم لوازم یدکی اش هم تا سال 85 که داشتم راحت گیر می اومد و ارزان تر از محصولات دیگر ایرانی بود
یک عیب دیگرش جای پای صندلی ردیف عقب آن بود
اگه تو همین بخش اتومبیل یه چرخی بزنی یه تاپیک می بینی به اسم ( تندر پاک ترین خودروی سایپا )
من تو اونجا از صفحه اول روزنامه ایران عکس گذاشتم که توش نوشته شده که تندر بین وحصولات ساییپا و مگان و ماکسیما کم مصرفترین و پاکترین خودرو اعلام شده
به نظر من یه تاپیک بزن و همه ماشینها را با هم مقایسه کن اینطوری که دوتا دوتا میزنی خیلی زیاد میشه
اصلا یه هچین چیزی نیست. قیمتش گرونه بیریخته مصرفش بالاست و شتابش هم کمه و قیمتش هم به شدت
بسیار زیادی کاذبه. خیلی گرون و مضخرفه.![]()
تو این خودرو ها از نظر قیمت بهترینش لوگانه .
تو جاداری هم همین طور.تندر از همه جادار تره.
توشتاب 206 تیپ 5 بهتره.
بهترین قیمت رو لوگان داره.
کم ترین مصرف رو هم لوگان داره.
تو موارد بالا هیچ شکی نیست. اگه کسی مخالفتی داره مخالفتش رو با دلیل اثبات کنه. که فکر نکنم بشه اثبات کرد که این موارد غلطه.
تو قیافه هم به نظر من تندر بهتره حالا این نظر منه و هرکی یه نظر داره و به نظر دیگران هم احترام میزارم.
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
پژو پارس تمام مدل هاش 16سوپاپه دیگه.
![]()
دوسته عزيز فقط پرشيا اي ال ايكس 16 سوپاپ داره.
پرشيا معمولي 8 سوپاپ داره
والا نمیدونم. یه کاتالوگ از خودرو ها دارم مال ایران خودروست. تو اون 405 و پارس معمولی وelx رو 16 سوپاپ معرفی کرده.دوسته عزيز فقط پرشيا اي ال ايكس 16 سوپاپ داره.
پرشيا معمولي 8 سوپاپ داره
Last edited by لوگان; 22-07-2008 at 15:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)