خیلی عالی
هم شعر قوی و محکم و البته عاطفی ای داشت
و هم اجرای عالی
بعید می دونم تنظیم استودیوییش به این قشنگی و تأثیرگذاری بشه![]()
خیلی عالی
هم شعر قوی و محکم و البته عاطفی ای داشت
و هم اجرای عالی
بعید می دونم تنظیم استودیوییش به این قشنگی و تأثیرگذاری بشه![]()
عجیب قشنگه این آهنگ
چقدر با احساس
چه بغضی
ملت احتمالا همه گریه کردن تو کنسرت
امیدوارم اصلیشم همینقدر با احساس باشه
درسته که پدرش یک هفته به عید شهید شده ولی به نظرم اسمی که برای آهنگ انتخاب کرده اصلا جالب نیست..
چون معمولا اسم عید که میاد ، همه یاد خوبی و خوشی و شادی و نوروز میافتیم...من اولش فکر کردم این آهنگ سورپرایزی که اسمش رو هم قبلا گفته بود یه آهنگ شاد و نوروزی هست..!
اجرای خوبی بود ولی بعضی جاهاش اصلا داشت گریه می کرد که به نظرم جالب نبود..بعض در اجرای زنده تا وقتی زیبا و با احساس میشه که حین اجرا به گریه نشه..![]()
اتفاقا به نظر من هم اسمش جالب بود و هم اینکه بغضش جالب بود...
درسته عید موقع شادی هست ولی برای خود محسن یاد آور غم و غصه هست حتما..
گمون نمیکنم ورژن استدیوییش انقد قشنگ از آب در بیاد..
+
گزارش کنسرت 22 اسفند محسن یگانه:
هاتف حسینی: محسن یگانه خواننده جوان موسیقی پاپ کشورمان که این روزها تعداد کنسرت هایش از دست خودش نیز خارج شده است، یک شب متفاوت را برای هوادارانش رقم زد. این کنسرت که به همت موسسه فرهنگی هنری آوای فروهر برگزار می شد با استقبال خوب هوادران محسن یگانه مواجه شد.
جایگاه در اختیار دو آتشه ها
طرفداران دوآتشه محسن یگانه همانند اولین اجرای وی بعد آز انتشار آلبوم “حباب” (۴ آبان) با لباس های متحد الشکل و با در دست داشتن پلاکارد های مختلف حمایت خود از خواننده مورد علاقه شان را نشان دادند که بارها مورد استقبال خود محسن یگانه قرار گرفت.
پخش کلیپ “باور کنم”
قبل از اجرای برنامه کلیپی از قطعه “باور کنم” محسن یگانه پخش شد که مشخصاً زمان زیادی برای ساخت آن صرف نشده بود و تنها قسمت هایی از اجراهای اخیر این خواننده بود که در کنار هم چیده شده بودند.
بعد از مدت ها opening با “ماه عسل”
محسن یگانه اولین اجراهای رسمی خود را همیشه با قطعه محبوب “ماه عسل” آغاز می کرد و این رویه تا چند سال نیز ادامه دار بود ولی چند وقتی بود که وی دیگر این قطعه را در کنسرت هایش اجرا نمی کرد تا اینکه در این کنسرت برنامه را با این قطعه آغاز کرد.
از الآن استرس پایان برنامه را دارم
اضطراب و نگرانی از همان ابتدای کنسرت در چهره یگانه مشهود بود و خود نیز با بیان این جمله :از الآن استرس پایان برنامه را دارم” نوید انتهایی متفاوت را به علاقه مندانش داد. پس از این وی قطعاتی از آلبوم های اخیر خود را اجرا کرد که “هوایی شدی”، “دوست دارم”،”بخند” و سکوت از جمله قطعاتی بود که با استقبال و همخوانی هواداران این خواننده جوان رو به رو شد.
حراست جدید، قوانین جدید
چندی است حراست برج میلاد تغییر کرده است و بر همین اساس قوانین جدیدی نیز وضع شده بود که در نوع خود بسیار جالب بود. برخورد نه چندان ملایم با برخی هواداران جو نا مناسبی را به وجود آورده بود که . . .
محسن یگانه یک نفر نیست . . .
چند نفر از هوادران محسن یگاه با در دست داشتن پلاکاردی که در آن نوشته شده بود “محسن یگانه یک نفر نیست” حمایت خود را اعلام کردن که این حرکت بارها با استقبال دیگر هوادران و خود محسن یگانه مواجه شد.
“کی جای من اومد” و “نشکن دلمو” با گیتار محسن یگانه
خواننده آلبوم “حباب” پیش از اجرای دو قطعه “کی جای من اومد” و “نشکن دلمو” خود دست به گیتار شد و این دو قطعه را به خوبی اجرا کرد. وی همچنین رمیکس قطعاتی از آلبوم ها و تک آهنگ های مختلف خود را خواند که سلیقه “علی ثابت” در تنظیم مجدد این قطعات کاملاً به چشم می آمد.
و اما پایان برنامه با “یک هفته به عید”
محسن یگانه که کاملاً احساساتی شده بود جملاتی را با بغض بیان کرد که مخاطبان را به فکر فرو برد و قبل از اجرای این قطعه سکوت خاصی بر سالن حکم فرما بود. وی با بیان اینکه “بچه هایی امثال من که پدرشان را در جنگ از دست داده اند تا به حال کم زخم زبان نخورده اند و سختی نکشیده اند” علاقه مندانش را آماده اجرای قطعه ی جدیدی کرد که برای اولین بار بود که اجرا می شد.
“یک هفته به عید” عنوان این قطعه بود که محسن یگانه اواسط اجرای این قطعه احساساتی شد ولی تا پایان این قطعه را اجرا کرد و مورد استقبال هواداران قرار گرفت به نوعی که کم تر کسی بود که تحت تأثیر این قطعه قرار نگرفته باشد.
منبع : “موسیقی پارس”
Last edited by MMM52; 15-03-2013 at 12:49.
سلام دوستان
اطلاعات کنسرت 30 اسفند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موزیک " یه هفته به عید " مراحل پایانی خود را سپری میکند و بزودی آماده پخش
خواهد شد ، منتظر خبرهای خوب دیگری همزمان با پخش این موزیک در وبلاگ
جاست یگانه و وب سایت رسمی باشد
خبرهای خوب از راه رسید....!
اینو بخونین:
یک خبر خوش!احتمال پخش قطعه "یک هفته به عید" قوت گرفت!محسن یگانه تصمیم گرفت تحت هر شرایطی وکال این قطعه را تا قبل از تحویل سالآماده و کار را در اختیارتان قرار دهد!
عرض سلام خدمت دوستان عزیزطی دو سه روز اخیر اتفاقات زیادی افتاد و تصمیمات مختلفی گرفته شد و چون هیچ کدامحالت ثبات و قطعیت نداشت نمی توانستیم به عنوان خبر اعلام کنیم.همین الان هم همه چیز صد در صد نیست و برای برخی مواردی که در این پست به آنها اشارهمی کنیم حالت ۹۹.۹ درصد در نظر گرفته ایم.۱.پخش ورژن جدید قطعه "دوستت دارم" با الکترومیکس جذاب پازل باند!که تمام کارهای آن تمام شده و انشالله تا قبل از تحویل سال از همین وبلاگ (جاست یگانه) ووبسایت رسمی مان به عنوان عیدی محسن یگانه در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.۲.پخش گفتگوی تصویری ضبط شده ی علی ضیاء با محسن یگانه از شبکه ۳ سیماساعاتی قبل از تحویل سال!نکته مهم در مورد این برنامه این است که این گفتگو چند روز قبل از سال تحویلضبط شده و به هیچ عنوان زنده نیست.محسن یگانه قبل از سال نو راهی شمال می شود و ایام عید را خارج از تهرانسپری خواهد کرد.علت حضور محسن یگانه در این گفتگو چیزی جز اصرار چند ماهه گروهی از هوادارها واز طرفی رفاقت با علی ضیا و پیگیری های شدید ایشان نبود.۳.متاسفانه بعد از ۸ سانس اجرای زنده اسفندماه, یگانه به دلیل اجرای متعدد نت های بالامجددا با گرفتگی صدا رو به رو شده است.تمام کارهای تنظیم و خورده کاری های قطعه "یک هفته به عید" طی مدت زمانی کوتاه با همکاریشبانه روزی دوستانی که در بخش تنظیم فعالیت می کردند و انگیزه اصلیشان پخشاین قطعه قبل از سال نو بود به سرانجام رسید به جز بخش صدا که به علت بیماری کهنه یوی به مشکل برخورد کرد.به هر حال قبل از اجرای زنده ی "یه هفته به عید" تصمیم بر این بود که این قطعه فقطدر کنسرت اسفندماه اجرا شود و ورژن استدیویی از آن پخش نشود و الان محسن یگانه باتوجه به شرایط جسمی که دارد به همان تصمیم رسیده است چرا که با این صدا حرفهم نمی توان زد چه برسد به اجرای این آهنگ با آن حال و هوا و ملودی عجیب..با توجه به حساسیت های شدید هواداران عزیز روی بخش وکال و صدای محسن یگانه درآهنگها و اتفاقاتی که برای فداکاری و برخی قطعات دیگر افتاد و انتقادات وبحث های موشکافانه ای که این دو سال و نیم روی بخش صدای بعضی قطعات انجام شدیگانه تصمیم گرفت به جای پخش "یه هفته به عید" با صدایی که شاید همانحساسیت ها را باز گرداند و برای این قطعه هم درد سر شود فعلا از این کار دست بکشد وبه همان اجرای کنسرتی که در برخی سایت ها پخش شده بسنده کند وبرای آینده صبر کند.(تصمیم برای مورد ۳ تغییر کرد!!)۴.پخش ورژن جدید فداکاری در ایام عید!بخش عظیمی از کارهای این قطعه انجام شده و یگانه مصمم است که در ایام تعطیلاتاین قطعه را به عنوان دومین عیدی تقدیم هوادارانش کند.باید صبر کرد و دید که روند این قطعه چگونه طی می شود.. یکی از موارد ۹۹.۹ درصدیهمین مورد شماره ۴ است.۵.ویدئو ها و فایل های صوتی جالبی از این ۸ سانس اجرای تهران و ۱۲ سانس اجرای قبلیضبط کرده ایم که به پیشنهاد محسن یگانه فعلا مدتی را برای پخش آنها صبر می کنیم تاخیلی از شرایطبرای پخش بی دردسرشان فراهم شود در این بین ویدئوهای جدیدیهم ضبط خواهیم کرد و گلچینی را برایتان می سازیم که قطعامورد توجهتان قرار خواهد گرفت و ارزش صبری که کردید را خواهد داشت.پس لطفا صبور باشید و اطمینان داشته باشید که هیچ چیز فراموش نخواهد شد ویکی یکی اتفاقات خوب برایتان رقم خواهد خورد.مخصوصا بعد از ایام عید که شاید بعد از مدتها دنیا به کام یگانه ای ها باشد!تا پخش قطعه دوستت دارم خدانگهدار !
من بالاخره نفهمیدیم صداش گرفته یا نه ؟ اگه گرفته که نمیتونه حتی حرف هم بزنه ! چه جوری میخواد اینو بخونه !؟
اینش به کنار...!
چجور میخواد کنسرت بده؟؟؟
هدیه ی احمدی نژاد به محسن یگانه
سومین همایش وحدت و انسجام ملی جوانان ایران اسلامی سه شنبه شب با حضور محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران…
در کنار آبهای خلیج فارس در مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس برگزار شد!
محسن یگانه در پایان اجرای خود، تندیس یادبودی را از رئیس جمهور دریافت کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)