کسی مشهد قاسم آباد صبانت داره؟
مال من چند روزه وصل نمیشه
کسی مشهد قاسم آباد صبانت داره؟
مال من چند روزه وصل نمیشه
سلام دوستان adsl من که بالاخره امروز بعد از 6 ماه وصل شد
مال من که امروز به کلی چراغ ADSL ام پرید![]()
کسی مرکز پیروزی این مشکل و پیدا نکرده یا فقط مال من قطع شده؟
از کجا بفهمم مشکل از مودمه؟
به شرکت زنگ زدم گفتن ما از مخابرات استعلام میکنیم فردا خبرشو بگیر
مودمم D-Link 320T است حالا چی کار کنم فک نکنم مودم مشکل دار باشه چراغ DSL یهو پرید![]()
512 گرفتم خیر سرم اما در بهترین حالت با 100 دانلود می کنه ! خدایا................... تازه بهترین حالتش... وگرنه زیر 100 هستش... چراغ ADSL هم که فداش بشم هر 2 دقیقه که کانکت میشم 10 دقیقه چشمک می زنه... ! :((
کلا مثل اینکه همه چیو بهت خراب و گرون دادن
من یکی از دوستام پریزش برق گیر همچین چیزی بود از این مشکل ها داشت ! برش داشت درست شد
با سلام خدمت دوستان
من چون خط کافو نوری بود از خود مخابرات گرفتم.ولی توی شرکت از شاتل استفاده میکنیم.خیلی خوب کار میکنه و پشتیبانی قوی داره. سرویس مخابرات این یه ماهه با سرعت 128 بین 15 تا 17 کیلو دانلود میده.هزینش 30000 تومان واسه 3 ماه و محدودیت دانلود هم نداره!
تو قسمت خرابي مودم بگو حتما به جواب مي رسي
اينكه خوبه پس بايد چند باشه؟
امروز با دوستم رفتم تک که براش مودم بخرم فهمیدم که این صبانت چه کلاهه بدی رو سرم گذاشته
دقیقا همو مدل مودم من D-Link wireless رو داشت با همون ضمانت نامه می داد 72 تومان در صورتی که صبانت 86 تومان می داد
من به کسانی که می خوان adsl تازه بگیرن توصیه می کنم به هیچ وجه مودمشون رو از ISP نگیرن
تازه از من 5 تومن هم به خاطر اسپلیتر گرفتن بعدش به من گفتن اسپلیتر رو تو جعبه ی مودم گذاشتیم در صورتی که تمام مودم ها از اول یک دونه اسپلیتر تو جعبشون دارن ونباید برای اون پول اضافه بگیرن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)