سلام
شما انایی که مودمشون lan هست تو قسمت dns تو خود کامپیوتر چی اعدای رو میدن تو قسمت تنظیمات dns تو خود pc
لطفا دو تا dns رو هم اولی هم پایینی رو برام بنویسین
سلام
شما انایی که مودمشون lan هست تو قسمت dns تو خود کامپیوتر چی اعدای رو میدن تو قسمت تنظیمات dns تو خود pc
لطفا دو تا dns رو هم اولی هم پایینی رو برام بنویسین
بله سرعت روزانه مثل سابق شده یعنی 50-60 و گاهی 70
اما جالبه که حالا سرعت شبانه ی من کم شده ... یعنی قبلا با شبانه هر شب 700-800 مگابایت دانلود داشتم اما چند روزی میشه که میزان دانلودم به زور به 300 مگابایت میرسه ... واقعا نمی دونم چی بگم ....
خدا صبر بده
Last edited by Eureka; 02-07-2008 at 20:27.
خوش به حالت پس من چی بگم...![]()
مال منم همین جوریه.شما کجا زندگی میکنی؟
چندروز دیگه مال من تمام میشه بنظر رفقا تمدید کنم یا نه؟
سلام
از دوشنبه ماله منم شبانه کم شده
برو خداتو شكر كن .
مال من كه دانلود شبانش افتضاحه.
آخه مساله اینه که از اون 300 مگابایت هم حدود 140 مگابایتش فقط مربوط میشه به ساعت 7 تا 7:45 دقیقه که تنها ساعتی هست که سرعت شبانه هنوز خوبه ... و در 4 ساعت باقیمانده یعنی 3 تا 7 فقط حدود 160 تا 200 مگابایت دانلود میکنهیعنی هر ساعت فقط 40-50 مگابایت .... واقعا که دست این صبانت درد نکنه
من اصفهان زندگی می کنم
مال منم دقیقا از دوشنبه سرعتش کم شد ... به نظر میرسه صبانت سرعت شبانه را کم کرده باشه ..البته نمی دونم برای همه همینطوره یا نه ...
اگر جایگزین بهتری باشه که چرا که نه .... مشکل اصلی پیدا کردن یک جایگزین بهتر هست![]()
مثلا شاتل خوبه فقط قیمتش یکمی بالاست اما حداقل خوبیش اینه که به اندازه ی این صبانت انقدر افت کیفیت و نوسان در سرعت نداره و کلا چند تا از دوستام که دارند خیلی ازش راضیند و یک خوبی دیگه که داره اینه که پشتیبانیش به مراتب بهتره یعنی وقتی مشکلی پیدا میکنی مثل صبانت یابو آب نمی ده ...
یا مثلا داتک هم از نظر قیمت بد نیست و خوبیش اینه که محدودیت حجمی نداره فقط شنیدم که نمیشه خیلی روی کیفیتش حساب کرد ... یعنی گاهی اوقات قطعی داره و کیفیت خدماتش هم همه جا یه جور نیست
شرکت های دیگه ای هم هستند مثل لایزر و یا پارس آنلاین
من خودم شخصا حاضر بودم که صبانت پول بیشتری میگرفت اما حداقل کیفیت خدماتش بهتر و با ثبات تر بود یعنی حداقل امروز که میرفتی تمدید میکردی دیگه تا آخر قراردادت خیالت راحت بود
Last edited by Eureka; 03-07-2008 at 02:48.
من بجز 10 روزی که سرعتم صفر بود(که البته 10 روز به قرار دادم اضافه کردن)همیشه سرعتم35 به بالا بوده(128 با محدودیت 10 گیگ)
و کلا با توجه به شرایط راضیم.
حالا یک سوال برم پیش آمده من مصرفم تو 3 ماه 5 گیگ بیشتر نیست.یعنی الانم 4.5 گیگم مونده
حالا 64 با محدودیت 5 گیگ بگیرم یا 128 با محدودیت 5 گیگ یا اصلا 128 10 گیگ
نظر دوستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از چه سایتی شبانه دان میکنید؟من دیشب از downloads.ir گرفتم از 3.10 تا 7.35 حول و حوش 650 مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)